Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Ulix
Originally posted by Marvin
Danas je igrao lepo.
Baš lepo. :)
I ona istezanja, i čisti udarci i sve to tako.

Nego, gde su nam Spliff i Lunjoslava!?!?
Splifić se baš radovao Dokićkinom pokušaju povratka, mogu misliti koliko je on sad srećan... :dance:
Danas jeste, mora se priznati. Mada je mogao neki bekhend i da preskoci mrezu. :giggle:

Vec sam pitao di je nestao Lunja, niko nista ne rece. :pljuje:
Lupus in fabula, mile! ili Lunja in fabula!. :D

Juce sam tek dobio net (citaj: TV), pa sam se odma nabio na AO. (a i trebalo mi vremena da iscitam sve vase utiske)
Izgleda da nisam mogao bolji trenutak da odaberem. :doh:

Ono sinoc nije bila Jelena. Nesto sa njom nije bilo u redu. Ne secam se da sam je ikada video da tako lose igra, posebno ne u poslednjih godinu dana. Dakle, hitno u servis na popravku! Jankobot 2009 machine - failure!

Hit mi je (nisam mogao da verujem sta gledam) poslednji poen prvog seta, kad je Bartoli izgmizala skoro do servis linije. A JJ se usrala! :povez: To je jednostavno nedopustivo. :sarana:

A i haljina joj je bzvz, tj kroj. Boja mi je ok.
By Ulix
Oh there she is! :klap:

Propustio si super priliku da sa nama sinoc pljujes po Bartoli. Boze sto je antipaticna. :zavist:
Korisnikov avatar
By Marvin
A šta kažete na onaj magični trenutak juče, kada je Jelena gubila 0:1, 1:2 (uz izgubljeni brejk) sela na stolicu zamislila se, i odjednom počela da se smeška.
Sa smeškom izašla na teren i počistila je taj gejm sa nulom.
Baš je bilo fantastično (bilo bi još bolje da joj se posle toga nije raspao servis)...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sava_Savanovic
To sam i ja pomislio! Jelena je u prvom setu trebala da zatraži medicinski tajm aut i da od doktorke zatraži da je pošteno ošamari ne bi li došla sebi.
:lol: slazem se!

Safina je ponovo spasavala mec lopte u 4. kolu. Svidja mi se njena izjava (inace preporucujem Dinarine intervjue, mislim da su trenutno najiskreniji i najintimniji):

"Somebody needs to smack me so hard in my head that something finally shakes and I put the cables together," said the world No.3 Safina.
Korisnikov avatar
By Lunja
Dokicka je pravo osvezenje. Navijam za nju da osvoji turnir.
I zelim joj uspesan povratak. Jutros mi malo falilo da zaplacem... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Marvin
Malo falilo?!?!
Steno jedna!

Ja i danas :rida:
Ne toliko kao kad je izbacila W... ali... curilo je...
By cumpig
hehe, curilo je :onaj smajli sto se valja od smeha:
Korisnikov avatar
By Lunja
za DELETE i ostale fanove AMELIE MAURESMO:

simpa text o njenoj karijeri i lezbejstvu u tenisu. :D

LINK

izvinjavam se zbog offtopica :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
Boze koliko sam se isplakao upravo. I na JJ sam mislio. Pateticno, odvratno Sunce.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Koliko vidim JJ može pasti ne na drugo, već i na treće mesto... Safini je potrebno polufinale da bi je prestigla (ovde navijam svim srcem za Dokićku!!), Čaplja i Serena, koja god da dođe do finala prestiže Jelenu... Na sreću ne mogu obe... Ili sam negde pogrešio u računici?

Nego, što mi je zanimljivo, ukoliko bi Čaplja osvojila AO, osvojila bi treći turnir za redom, a mislim da ni jednoj od prethodnih koje su to izvele nije pošlo za rukom da jedan od ta tri turnira bude neki gs...
Korisnikov avatar
By Lunja
Nego, što mi je zanimljivo, ukoliko bi Čaplja osvojila AO, osvojila bi treći turnir za redom, a mislim da ni jednoj od prethodnih koje su to izvele nije pošlo za rukom da jedan od ta tri turnira bude neki gs...
Mislis da li je neka od njih tri (W, Č, Д) uspela u 3 nedelje da osvoji 3 turnira i od toga 1 GS?

Mislim da nije.

Serena je 2002.g imala nekoliko serija po 3 turnira (1 gs), ali nije bilo u 3 vezane nedelje.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne, ne, nisam to mislio, već kako je Jelena osvojila Peking, Štutgart i Moskvu, Čaplja je na dobrom putu da pored prethodna dva trurnira osvoji i AO. Doduše to je više od tri nedelje jer sam AO traje duže, ali je svakako već prestigla Jelenu po broju uzastopno dobijenih mečeva.
Korisnikov avatar
By Lunja
To su mozda uspele da postignu Navratilova, ili King, ili neka od tih bakuta...
Korisnikov avatar
By kenozoik
onaj Verdasco je na neki volseban nacin isisao svu tenisku moc i energiju iz Ane, i sutnuo je posle toga :senilko: (ovo je energetski vampir)

Endi Mari (GBR) - Fernando Verdasko (ESP) 6:2 1:6 6:1 3:6 4:6
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by kenozoik
onaj Verdasco je na neki volseban nacin isisao svu tenisku moc i energiju iz Ane, i sutnuo je posle toga :senilko: (ovo je energetski vampir)
Tačno to sam i ja pomislio čim sam čuo jutros :)

I mislim da Ana sada zna šta joj je činiti. Smuvati se sa Nadalom :yes:

( kako mene ovaj Conga nervira :cupakosu: kako bih ga utukao reketom! :die: )
Korisnikov avatar
By Berserker
Večeras, na Rod Lejveru u pola 3 navijamo za Veru, a posle onda za Novaka.
A onda na istom mestu, u pola 10 ujutru, gledamo okršaj Dinare i Jelene. :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja se budim u 5 da gledam Noleta! :hypno:

...posle malo odspavam i opet budjenje u 10 :hypno:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovaj AO se niti jednom nisam ni nasilno budio ni nasilno ostajao budan.
I mogu ti reći da se ni malo ne kajem :)

Đokovića ću preskočiti a ovaj Jelenin prvi večernji meč svaki put se idealno poklopilo :klap:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ovo stvarno nije u redu! Azarenka zamalo da pobedi Serenu :(
Mnogo mi je zao Azarenke, mnogooooooooo! Igrala je fantasticno u prvom setu i mislim da je mogla lako da pobedi Serenu. Kako joj se to desilo? :(

p.s. navijam za Bartoli! :boxer: :cheer: :opatica: :jerry:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja ne mogu da verujem na koji način se Serena izvukla!!!!

:mad: :mad: :mad:

Azarenka je mooooorala da pobedi!

edit: (ha Sunce, u isto vreme, pec :merlinka: pa nije fer! stvarno nije fer :usamljen: )
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by kenozoik

Endi Mari (GBR) - Fernando Verdasko (ESP) 6:2 1:6 6:1 3:6 4:6
Rekao sam ja vec: pijavica pobednickih gena! Dupla sisaljka.

Verdasko je opterecen svojim izgledom. To sam primetio u onoj izjavi, razgovoru sa Barbarom. Dok su pricali, non-stop se namestao kao da pozira na modnoj pisti! :bljak: Imam zelju da mu od kose napravim gnezdo pa da mu neka koka snese jaje. :panker:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
Ja ne mogu da verujem na koji način se Serena izvukla!!!!

:mad: :mad: :mad:

Azarenka je mooooorala da pobedi!

edit: (ha Sunce, u isto vreme, pec :merlinka: pa nije fer! stvarno nije fer :usamljen: )
Ne razumem stvarno. Mnogo mi je zao. Bar da je izgubila drugi set i vratila se treci.

Zao mi je sto JJ nije prosla dalje, ali iskreno govoreci - sve teniserke sada bolje igraju od Jelene. Da li ste videli Dementijevu? Devojka se spremala u Majamiju, na otvorenim terenima i vrucinama. :tushe:
Korisnikov avatar
By Sunce
Marion's Melbourne Blog

Sunday, January 25, 2009

As you may have heard, I beat Jelena Jankovic today. I just came from an hour and a half of press, and I still have another interview to go, with a French newspaper. So by the end of it all it'll be two hours of press, which is a record for me! It's about 3pm now, and I haven't had anything to eat since I had breakfast at 6am! But I'm hanging tough > :)

I've already said I never played this well in Australia, but it just gets better and better. The other day when I was down 63 20, I didn't know if I would still be here today. Lucie was hitting the lines and giving me no chance at all - she was too good. But I began to focus even harder and fought as hard as I could, and I was able to raise my game and win. I think I continued that today. It felt like everything I did was going in and I hit lots of winners too. I'm even prouder because it was the first time I ever played on Rod Laver Arena - I'm so happy to have put on this kind of performance for the Australian fans. I'm so, so happy.

After the match, Jelena's coach came and congratulated me, saying I played really well and made it hard for Jelena to do anything. It was a really nice gesture! I haven't spoken to Jelena since the match, mainly because both of us have been doing so many interviews! But we'll talk soon I'm sure.

When I said I was going to take yesterday off from everything, I meant it! I really shut down. No phone, no e-mail, nothing. I was exhausted. I had some tough matches in the first week and I was first on today, so I needed to be rested. And it worked so well - I felt so ready when I was going onto the court today. They say the second week of a Grand Slam is a new tournament.

Tonight and tomorrow I'll rest again, because the matches are only going to get tougher and tougher. I'm playing Zvonareva or Petrova, who are both so tough. Vera is more consistent - it feels like she only makes one unforced error per match. Nadia's shots are probably harder but she can make more errors. But it doesn't matter who I play, I'll have to put in a really good performance.

Hopefully you'll all understand if I take another day off tomorrow! I have one activity planned, to visit the Melbourne Aquarium. They even have penguins there :) I'll tell you all about it on Tuesday after my quarterfinal.

Thanks again for all of your support,

Marion
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Zna li se šta je bilo sa Azarenko? Baš mi je žao, mogla je bez problema u dva seta da spuca onu zadnjicu sa ekstremitetima...
Korisnikov avatar
By broX
Ovo stvarno nije u redu! Azarenka zamalo da pobedi Serenu :(
koliko je samo plakala,bas steta...igrala je odlicno, i bas je izgledala zdravo kad je izasla na teren
kao da je suncanica u pitanju :(

http://espn.go.com/video/clip?id=3860412
Korisnikov avatar
By Berserker
PooR GRL... :(

Ali alal Sereni što se imalo brine za Azarenku :)
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by DooFFKe

nadam se samo da je bilo iskreno :whatever:
By Storm
Žao mi je što je izgubio Marej.
Simpa je. Ja baš i ne volim mršave muškarce, ali Marej je zgodan.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by broX
Originally posted by DooFFKe

nadam se samo da je bilo iskreno :whatever:
Ha, ha. Sto bi se brinula? Pa zar nisi video kako joj je loptice namerno vracala, setala je u poenima sve dok ova nije odustala. Mada, meni nije bas izgledalo iskreno sve ono sa Azarenkom. Kao da je wta turin sredio: Serena da pobedi. Snimam film, sta da radim.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!