Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lakiboy_ns
A za Dzej Dzej navijam svim srcem da udje u finale i osvoji svoj prvi gran slem-zato sto je zasluzila a i zato sto moj decko obozava tenis a JJ obozava nenormalno i ako ona pobedi znam da ce biti sretan kao mali majmun :blenta:

A ja se pitam odakle ova nagla navala ljubavi prema JJ :misli:
Da ti kažem, dečko ti je jedan pametan mladić.
Zna da ceni prave vrednosti, a i čovek se po spotu koji voli poznaje.
Tog da zadržiš :sudija:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
I Alisa u zemlji chuda pobedi Anu :wow:

:hail2: kakav mech!!! :hail2:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
A za Dzej Dzej navijam svim srcem da udje u finale i osvoji svoj prvi gran slem-zato sto je zasluzila a i zato sto moj decko obozava tenis a JJ obozava nenormalno i ako ona pobedi znam da ce biti sretan kao mali majmun :blenta:

Ma volem ja tenis odavno i trenirao sam tenis u srednjoj samo nisam imao obicaj da komentarisem ovde a sad sam se zbog njega extra zainteresovao za AO i pogotovo za JJ.

Trudicu se da ga zadrzim mada mali je opasan dosta ali nisam ni ja naivan :D

Vec vidim scenu:JJ osvaja AO sledeci vikend moj decko postaje neverovatno sretan, ja i on sami u stanu nakon toga "slavimo" pobedu na nas nacin a meni ostaje divno secanje na Australian Open 2009 :pionir:

I svi sretni i zadovoljni...:kissing:
By Kragi
Nasa teniska lepotica Ana Ivanovic se, kao sto smo mogli videti, sjajno pripremila za AO :vrcka:

Izvinjavam se svim njenim fanovima ovo je bilo jace od mene :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni ne bi smetalo ni Jankovićku da izbaci.

Kakva odlučnost, kakav izraz lica, kako čisti i lepi udarci.
I na kraju suze.
Predivna priča.

:radosnice:
Jelenu Jankovic da izbaci? Ne dolazi u obzir. JJ ce je isprasiti.

:jerry:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma, kažem da mi ne bi TOLIKO smetalo.
Naravno da bi smetlo :)
Već su me pitali, jesam li ja to zamenio moju Jelenu.

E, to nikad ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by tinkerbell
I Alisa u zemlji chuda pobedi Anu :wow:

:hail2: kakav mech!!! :hail2:
A pazi prezime: Kleybanova, sto ce reci: banovala je clay (glinu, sljaku). Alisa je fenomenalnaaaaaaaaaa! :superheroj:

Dakle, protiv Ane se igra tako sto joj se salju ravni udarci, nikako sa spinom.

Tko zna, mozda je Ana trudna. :misli:
Korisnikov avatar
By Sunce

Ma volem ja tenis odavno i trenirao sam tenis u srednjoj samo nisam imao obicaj da komentarisem ovde a sad sam se zbog njega extra zainteresovao za AO i pogotovo za JJ.

Vec vidim scenu:JJ osvaja AO sledeci vikend moj decko postaje neverovatno sretan, ja i on sami u stanu nakon toga "slavimo" pobedu na nas nacin a meni ostaje divno secanje na Australian Open 2009 :pionir:

I svi sretni i zadovoljni... :kissing:
Dakle, tvoj decko vise voli JJ od tebe? Jos jedan u nizu, ha ha ha. A zasto mu ne priredis iznenadjenje - Aqua Viva Hydroactive?

Slika

Pravac u Maxi!
By Ulix
Originally posted by KgCS3
Nasa teniska lepotica Ana Ivanovic se, kao sto smo mogli videti, sjajno pripremila za AO :vrcka:

Izvinjavam se svim njenim fanovima ovo je bilo jace od mene :D
Evo ja je volim skoro koliko i sam tenis, pa bih joj opizdio samarcinu da sve zvezde vidi. :psiholog:
By Kragi
Pocelo dete da se jebe ... sta ces :D
By Ulix
Pocelo dete da se jebe ... sta ces :D
Svi mi znamo da su muskarci divni, ali opet nismo ponapustali fakultete i radna mesta u potrazi za kurcevima. :durenje: :durenje: :durenje:
By Kragi
Da samo mislim da je ona zaradila dovoljno pa vise i nema motiva ...... Btw jel si primetio da kad stisne pesnicu ne govori vise "jes" nego "kres" :lol:
By Ulix
Da samo mislim da je ona zaradila dovoljno pa vise i nema motiva ...... Btw jel si primetio da kad stisne pesnicu ne govori vise "jes" nego "kres" :lol:
Mislim da je pre problem u tome sto nema ko da je nauci da igra. :)
Neka uzme nesto od tih zaradjenih para i potrosi ih na dobrog trenera. Kao sto je JJ uradila.

Da joj je Sven stalni trener, Ana bi jos uvek bila prva.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sunce

I svi sretni i zadovoljni... :kissing:
Dakle, tvoj decko vise voli JJ od tebe? Jos jedan u nizu, ha ha ha. A zasto mu ne priredis iznenadjenje - Aqua Viva Hydroactive?

Slika

Pravac u Maxi!
Jaoooj pa jel to na svim bocama ona?Divnoooo...dobro si mi to javio-danas kupujem to odmah da vidim kako ce mala boodala da reaguje kad mu dam da sisa vodu iz boca sa Dzej dzej na njoj :lol:
Falja Sunce :)
By Kragi
Pa ko joj je kriv sto nece da da kintu za njega nego je ugovorom definisala da ga placa adidas ..... :)
Znas kako ona je pre Jele bila No.1 (uzmi u obzir da je mladja) .... i sa Gronefeldom (ako se ne varam) postigla sjajne rezultate.... ja mislim da problem stvarno nije u tome .... zezam se za sex ali mislim da je slava malo udarila u glavu narocito posle grand slam titule u Parizu
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by DooFFKe
Gledaj ih u isto vreme, u istom mechu :)
Nazalost, nista od toga s obzirom da je Ana ispala... gledala sam inace meceve mesano, malo Anu, malo Dokicku, ova prva me oneraspolozi pa me Jelena oraspolozi... Dokicka super igra, bas se vidi da je talentovana. Steta sto joj je zivot isao tim tokom, ali mozda na dalje bude bolje... :klap: Anu necu da komentarisem :nono:
Korisnikov avatar
By Berserker
OU MAAAJ GAAAAAAAAAD
UAT IZ HEPENIN DAUN DEEEER?

:shocked: :shocked: :shocked:

SAM RAŠN VILIDž GRL NOKS AUT FORMR NAMBR UAN?
VOZNIJAKI UAJPD AUT BAJ DOKIĆ?

:shocked: :shocked: :shocked:
By cumpig
e, bas znam kad da uzmem slobodan dan :oskar: :temperatura: :D
jedino sto jos uvek nisam svesan koliko je sati i koji je dan danas :)

nole - pristojan mec, ali kao da se sve igralo po nekom zadatom sablonu, skoro pa da je bilo dosadno. ali simpa onaj amer, opaki trbusnjaci, malo manje zenskati fedex :) . nije smeo da mu pokloni drugi set, ali ajde, proslo je

jelena- - es majmuni stvarno nemaju respekta, hantukova/corne je bitnije od jj??? ma dajjj, srecom savrseni link za net radi kao sat. nije lose da ga opet podelim sa forumasima, za svaki slucaj
http://www.atdhe.net/
sve mi se cini da jelena igra sa pola snage i da lepo koristi onaj broj 1 sto joj stoji kraj imena, ove se malo polase, pocnu da grese i jecka dobije u dva seta.
igra joj je skoro ista kao i lani u ovo vreme :/ plus cini se da opsano nakurcena na patike i da nije skroz opustena zbog toga. srecom bartoli moze da dobije i na jednoj nozi, za verku se vec pribojavam :strah: :uplasen:

ana - poraz u ne tako losoj partiji (koliko sam video), a i ono rusko prase je udaralo ko sumanuto. i videla se ponovo igra bez ideje, prilican broj pogresno upucenih udaraca kad je imala ogroman izbor gde da poentira :(

dokic - jebeno dobra igra, rastavila onu iritantnu klinku na elementarne cestice u poslednja dva seta. a sta reci na onaj uzdah kao da kija pri svakom udarcu, preslatko. kako joj se na licu vidi da je izmucena i da je prosla kroz pakao u zadnjih par godina. jel smemo da se nadamo polufinalu jelena - jelena? a? a? :mrda obrvama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Neka uzme nesto od tih zaradjenih para i potrosi ih na dobrog trenera. Kao sto je JJ uradila.

Bilo bi lepo kad bi Ana uzela Enanovog trenera, onog terminatora - fasistu. On bi od nje napravio dominantnu No. 1. Lepo je covek rekao: Ana mora da odraste. Po meni, Ana treba da smanji aktivnosti van terena, mislim pre svega na silno fotografisanje. Neka odluci - hoce li da igra tenis ili da bude model. Bolje bi joj bilo da cita, uci ili da se vise druzi (nisam rekao: jebe).

Samo, meni su dosadni odrasli i uvek pametni Federer i Enan.
By Ulix
Originally posted by Sunce
Originally posted by Ulix

Bilo bi lepo kad bi Ana uzela Enanovog trenera, onog terminatora - fasistu. On bi od nje napravio dominantnu No. 1. Lepo je covek rekao: Ana mora da odraste. Po meni, Ana treba da smanji aktivnosti van terena, mislim pre svega na silno fotografisanje. Neka odluci - hoce li da igra tenis ili da bude model. Bolje bi joj bilo da cita, uci ili da se vise druzi (nisam rekao: jebe).

Samo, meni su dosadni odrasli i uvek pametni Federer i Enan.
Kad bude bila dominantna toliko dugo da bude dosadna - mada meni Enan nedostaje :lood: - onda neka otkriva kurac i poziranje i sta vec hoce. Dotle... rad rad rad i samo rad! :domino: :bic:
Korisnikov avatar
By Sunce
Q. Didn't seem to get your form where you wanted to in the third set.

ANA IVANOVIC: She played really well. I thought so. I tried to come back. I fought really hard in the second set and had my chances. Had my chances in the first set and in the third set.

Unfortunately, in important points she played really well. You know, I gave my 100%. Today she was better. She came up with some unbelievable shots and unbelievable angles. I think she played the match of her career.

Q. How did you feel you're playing in comparison to last year?

ANA IVANOVIC: Well, it's very hard to compare. You know, obviously last year I was playing better and better through each match. Today I thought I was fighting really hard, and I had some unbelievable shots. She was playing really well and you come out with different opponents. So it's very hard to compare.

Q. You staged a remarkable comeback last year against. When you broke her back in the third set, did you think you were coming back again?

ANA IVANOVIC: Yeah, I believe until the last point I can still turn around the match. I did in the second set with a couple breaks down and a couple more breaks down. I really tried to fight very hard. I also thought I was a little bit unlucky with a few let cords that went out. Also, I was a little bit disappointed and my serve let me down in few important moments of the match.

Still, like I said, she played an amazing match. I gave my hundred percent, and I can only learn from this and try to work hard. Sometimes losses make you more motivated to work harder.

Q. She did play very well. Were you happy with your own level throughout the match?

ANA IVANOVIC: I thought the first set was lots of ups and downs. It was very hard to find the rhythm, because I felt like points were very short. It was either winner or unforced errors from both of us. That was a little bit disappointing and frustrating, because I tried to come up with longer rallies and everything. She's just the type of player that likes to hit the first shot and that's it.

So that was a little bit frustrating. Especially that I was 5‑3 up and serving for the set. After all, I just, yeah, tried to fight until the last moment.

Q. So how disappointing is this for you, or is it just another maybe roadblock?

ANA IVANOVIC: No. Obviously it's very disappointing, and I'm very, very sad because I really felt I could do well here. I felt physically fit. So it's really, really disappointing. I can just try to learn from this.

Like I said, sometimes losses make you more motivated to work harder, and that's definitely, you know, my aim.

I felt like I was in quite a good level. I just want to keep building on this. There is plenty more tournaments in front of me. That's a good thing about tennis.

Q. Are you surprised that after winning Roland Garros things have gotten more difficult?

ANA IVANOVIC: No. I expect it was going to be tough. Once you become No. 1 player, everyone wants to have a piece of you. All of a sudden you are the person with the target on your back.

You know, I just was with injuries it was really hard and a learning experience for me. I faced a lot of first‑time situations. It's a new experience for me as well. Lots of things I'm experiencing for the first time.

I just want to try to learn from each match I play, and this is definitely a tough one. It might sting at first. In the long run, I hope it makes me tougher.

Q. Have you got anyone in your entourage that's been in a situation like this? You're not working with a coach, are you?

ANA IVANOVIC: No, unfortunately. No one has experienced anything like this. I'm looking for a coach. We have already chat with a couple potential coaches. In the near future, I really would like to make a decision. I think it's important.

Also, without a coach for so long it's a little bit tough. You just need some direction sometimes. That's something I felt was missing in my game. Already for a while we're trying to look into some good possibilities.

Obviously, it's a hard one, so I want to make sure we get the right coach.

Q. You looked a bit nervous out there.

ANA IVANOVIC: Yeah, no. Today I was really not nervous. First match I was a little bit more nervous. Today, no. I really tried to enjoy out there.

Like I said, in the beginning I struggled a little bit with the rhythm, so that was something I was looking for, a little bit longer rallies. Otherwise no, I really didn't feel nervous.

Actually, I was feeling quite confident out there. After I won the second set, I really thought I could do it, I could win the match and turn it around. Yeah, she just played too good.

Q. Do you have any comments on the violence that happened today outside, and your thoughts on fans getting so upset they feel like they have to punch each other?

ANA IVANOVIC: It's very sad. I think sport is a great thing to bring people together. No matter from where you come from, it's important that everyone be enjoying and happy and enjoy the tennis or sport at all. I'm very sad to see these things happening.

Kind of every year here and there a little bit. I really hope in the future people can end this and appreciate the tennis and the hard work we put in and just enjoy it rather than have fights.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by cumpig
jel smemo da se nadamo polufinalu jelena - jelena? a? a? :mrda obrvama:
Može, ali Jelena da pobedi! :lol:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena-Jelena polufinale i Jelena-Elena finale :) Tri Jelene hehe... Joooj, samo da Jelena prođe Bartoli i najvažnije ZVERU. Posle Zvere kako joj volja, ali Zveru mora da samelje... JJ :testerica: Zvera
Korisnikov avatar
By Berserker
Jaoj ljudi, danas nema spavanja, to jest večeras ima sledeće:

ROD LEJVER od 11

Jelena Jankovic(SRB)[1] vs. Marion Bartoli(FRA)[16]

Dinara Safina(RUS)[3] vs. Alize Cornet(FRA)[15]

Tomas Berdych(CZE)[20] vs. Roger Federer(SUI)[2]

ROD LEJVER od 19.30

Jelena Dokic(AUS) vs. Alisa Kleybanova(RUS)[29]

Marcos Baghdatis(CYP) vs. Novak Djokovic(SRB)[3]

-------------------------------------------------------------------------------------

HAJSENS ARENA od 11

Juan Martin Del Potro(ARG)[8] vs. Marin Cilic(CRO)[19]

Nadia Petrova(RUS)[10] vs. Vera Zvonareva(RUS)[7]

Andy Roddick(USA)[7] vs. Tommy Robredo(ESP)[21]
By Ulix
A do sada je kao bilo spavanja? Danima hodam kao zombi. :lood:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!