Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce
Molim se da udje u finaleeeeee! :love: :balerina:
Bilo bi lepo. Ali bi bilo jos lepse da je moja cerka isprasi u polufinalu. :sweet:
Cerka? :sweet: Ana moze vrlo lako da je dobije u 1/2 finalu ako Jelena nastavi da igra kao u 2. kolu. Moracu na temi o RG da stavim statistiku njihovog meca.
By Ulix
Molim se da udje u finaleeeeee! :love: :balerina:
Bilo bi lepo. Ali bi bilo jos lepse da je moja cerka isprasi u polufinalu. :sweet:
Cerka? Ana moze vrlo lako da je dobija u 1/2 finalu ako Jelena nastavi da igra kao u 2. kolu. Moracu na temi o RG da stavim statistikunjihovog meca
Ana mi je toliko draga da se sav zabrinem za nju, kao da sam joj mama. :sweet: :lood:
By Ulix
To sam shvatio negde tokom turnira u Dohi. Kada joj se slosilo na terenu tokom meca sa JJ, moja prva reakcija je bila da ustanem s kreveta i da pomislim "jao trudna je, sta cemo sad?" :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Anin tata Ulix - lepo zvuci.

Nece da se otvori statistika. nasao sam samo ovo:

Jelena put 72% of her 1st serves in the box, Ana, 55%. Jelena finished with 51 winners against 28 unforced errors, Ana, 45 winners with 43 errors. But Ana scored 7 more points than Jelena, 96-89, and scored when she needed to to win the match, breaking Jelena twice while winning the final three games. :wow: Bas kvalitetan mec!
Korisnikov avatar
By Marvin
To sam shvatio negde tokom turnira u Dohi. Kada joj se slosilo na terenu tokom meca sa JJ, moja prva reakcija je bila da ustanem s kreveta i da pomislim "jao trudna je, sta cemo sad?" :giggle:
E! Da znaš da me ne bi čudilo da zatrudni i da bude prva teniserka koja je igrala do 6. meseca trudnoce :lol:

edit: već zamšljam trakicu sa mašnicom za stomak... "dizajnirale smo mama i ja" :pokazuje:

edit2: ti pričaš o Ani! :doh: nema veze... ovo za Jelenu stoji :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Postao bi :deda: ! :giggle: Mene iritira njena brzopletost, uh! :die:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika
Slika

"Tata Ulixe :kiss: , ne brini, nisam trudna."
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika
Slika

"Marvine, dizajniracu i tebi jednu - masnicu!"
Korisnikov avatar
By Marvin
Koliko god sam do sada mislio za TE ljude da su debili... ja bih jako voleo da imam neku njenu stvar.
Za reket ili potpisanu lopticu ne bih para žalio :trep:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hajde opet da prizovemo finale Majamija, ali sa obrnutim ulogama. Na US openu se ostvarilo to finale, ali nismo precizirali kakav ce ishod biti. Sada pisem Bogu: "Zelim finale Majamija, ali sa obrnutim ulogama!"

Slika
Slika

:smeh:
Korisnikov avatar
By Berserker
Cerka? :sweet: Ana moze vrlo lako da je dobije u 1/2 finalu ako Jelena nastavi da igra kao u 2. kolu. Moracu na temi o RG da stavim statistiku njihovog meca.
E pa ako mora Ana da pobedi, ja zahtevam da rezultat bude

JJ vs AI

7 5, 6 7, 8 10

:D
Korisnikov avatar
By Sunce
DooFFKe, ne dolazi u obzir. JJ ima da pobedi i TACKA! evo: "." 6:1, 6:2 :smeh: Bas lepo mastam. :gatara:

Kako se lepo rukuju. Nekako erotic. :giggle:

Slika
Slika
By Ulix
Sunce, nista u vezi Mareja ne moze biti erotsko. :hand:
Korisnikov avatar
By kenozoik
slazem se. totalno je antipatican.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je simpatican ovaj Spanac, nikako Marej. Mislim, tako je smotano tanak kao Bambi, a ja volim Bambi. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by kenozoik
slazem se. totalno je antipatican.
Jeste. Kad sebe pitam da li mi je neko erotican ili ne ( i koliko), pokusam da ga zamislim pored sebe u trenucima budjenja :lood: . Mareja zamisljam kao kaktusa sa ridjim bodljama i dlakama. :bljak:
By cumpig
a mozda malo (mnogo) bolja frizurica i neke stvari bi se mogle progutati
za mareja mislim :stilista:

a venera poslata na planetu odbacenih a? i to od koga :) jes da je i na rg neku facu izbacila, al svejedno
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Trol izbacio Crnu Veneru... Ko bi rekao :) Sreća njena pa nije u istoj polovini žreba ko JJ, kad god je imala tako neke velike proboje, JJ je stavljala tačku na to.

Uzgred mislim da je JJ loše igrala u drugom kolu jer je protivnica nosila naočare za sunce :shmi:
Verujem da će danas odigrati mnogo bolje... Nadam se... I nadam se da mi ova depresija nije neki presentimiento... :psiholog:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja mislim da je Flipkensova lezba samo takva.... Jeste li čuli kako urla? :giggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
Hvala Bogu da je Novak završio

Konačno da gledam Jecu...
Korisnikov avatar
By Seaman
Bravo JJ. :yay:

6:4, 6:4 Sledeci mec protiv Bartoli. :tenis:
Korisnikov avatar
By Dina
:yay:

A sad sam u dilemi da gledam Anu ili Jelenu Dokic... ne znam zasto stavise meceve u isto vreeme...:nerd:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by DooFFKe
Hvala Bogu da je Novak završio

Konačno da gledam Jecu...
One ne da je bilo kroz iglene uši nego kroz najiglenije.
Sad sam gledao 20ak minuta, kraj 4. seta i... ju :vruce:

A sada! Dokićeva :cheer:
By Ulix
Jelena Dokic :hail: :hail: :hail: :hail:

Ako moja cerka prodje dalje (a to sad ne izgleda verovatno, picka joj strinina) mislim da bih voleo da je Dokiceva razbuca, tek da malo dodje sebi i unajmi trenera. :oklagija: :oklagija: :oklagija:
By Ulix
O hvala bogu dobila je drugi set. Majku mu, kakava je ono igra!!!??????
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni ne bi smetalo ni Jankovićku da izbaci.

Kakva odlučnost, kakav izraz lica, kako čisti i lepi udarci.
I na kraju suze.
Predivna priča.

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ovi na Eurosportu nisu normalni!!!!!!!! Sto je nocas Hantukova bila bitnija od JJ???? Prikljucili su se tek u drugom setu, stoke jedne bezobrazne! A mogli smo da odgledamo samo poslednje gemove setova Hantuchova - Cornet.

E neka sam im rekla!!! :lol:

A za Dokic - jbt, sviDZa mi se sto ima takvu motivaciju da gura dalje!!!

Ana - njaaaaa, nesto mi kilavi, kao i JJ...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je isto drago da Dokicka nize uspehe posle svih sranja koje je imala proteklih godina drago mi je da se sabrala konacno.
Za Anu se isto nadam da ce proci da mozemo da gledamo nju i Dokicku u 1/8 finala.

A za Dzej Dzej navijam svim srcem da udje u finale i osvoji svoj prvi gran slem-zato sto je zasluzila a i zato sto moj decko obozava tenis a JJ obozava nenormalno i ako ona pobedi znam da ce biti sretan kao mali majmun :blenta:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!