Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Prvi put kad sam ga gledao, imao sam 16-17 godina, i dugo posle toga sam osećao da u filmu ničeg drugo I NEMA osim te scene.

Međutim, posle nekoliko godina i sa novim gledanjem - otvorila su se i druga vrata. Pogledaj ga opet.
Korisnikov avatar
By walt333
Uclanjijem se i ja u klub. Meril Strip aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :cheer:
Gledao sam je u ovom novom filmu Doubt, opet je tako nova i neponovljiva. Po meni Meril je jedna od retkih glumica koje mogu da igraju sve uloge, od prostaka do kraljice.
Korisnikov avatar
By Hton
Filmu Doubt se najvise radujem na Festu :yay:
Korisnikov avatar
By kenozoik
znate da ima Dan Meril Strip u New York-u? :D

"May 27, 2004 was proclaimed "Meryl Streep Day" by Manhattan Borough President C. Virginia Fields. [May 2004]"

pricala je kod Elen kako ga je iskoristila jednom. Znate/culi ste da je umetnost u New York-u zaustaviti taksi i ona digne ruku i zaustavi jedan a ispred nosa joj uleti neka zona i Meril udje u taksi i kaze nesto tipa - danas je dan Meril Strip ja zurim i treba mi ovaj taksi! i zena joj plati voznju :lol:
Korisnikov avatar
By Pluton
Carica!!!!

Posebno me je oduševila u filmu "Kuća čudnih duša"
By Kragi
I am in .... jedna od retkih zena iz hollywooda koja moze i sme da se pojavi na recimo jednoj konferenciji za stampu bez make-up-a :)
Korisnikov avatar
By weapon of choice
^ i da podjednako ubedljivo glumi dusicu meku kao pamuk i najgoreg negativca

ona mi je jedna od najlepsih zena ikada
i sada u ovim godinama je prelepa

zraci jako nekom jacinom, a ima blagi pogled

jedina pored nje glumica za koju cu reci da je lepa, mislim meni, moj subjektivni dozivljaj je julianne moore :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I loooove her! :love:

Fantasticna u svim zanrovima: od drame, preko mjuzikla, do komedije! :hail2:

Uclanjujem se! :minibounce:

Kada je snaga licnosti u pitanju (mada isprazno zvuci, nesto mi u ovo doba slabo ide pisanije:nesiguran:), jedino mi jos Helen Mirren stoji rame uz rame s njom (a i generacijski su tu negde)...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ups... :shmi: A tek smajliji! :giggle:

Odoh spavati, najpametnije je! :kosa:
Korisnikov avatar
By Darth Vader
Njena uloga u filmu "Sofijin Izbor" proglašena je treću najbolje odigranu i časpoisu Total Film.

Često pomislim da nije bilo Meryl Streep, Nicole Kidman ne bi nikada bila velika glumica kakva je sada.
By Speculum Columbae
Iako je highlight Sata Nikol Kidman, Meril je divna i definitivno upadam u njen fan klub.
Ulepša svaki film u kome se pojavi.
Korisnikov avatar
By blue90bg
Obozavam Meryl!!! Prvi put sam je gledao u filmu " Moja Afrika", cini mi se, i zaljubio se u njenu glumu. :)
Korisnikov avatar
By castor
u da... ona scena sa lavovima..
Korisnikov avatar
By constantine
obozavam je... em je odlicna glumica em prelepo peva :)
By miliko
fenomenalna glumica sem reci hvale uz njeno ime nista drugo nepristaje.retko retko dobar glumac.
Korisnikov avatar
By luciferin91
fenomenalno joj pristaju uloge kao zloce, ovako mi je trivijalna. Mamma mia :vudu:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by walt333

Uclanjijem se i ja u klub. Meril Strip aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :cheer:
Gledao sam je u ovom novom filmu Doubt, opet je tako nova i neponovljiva. Po meni Meril je jedna od retkih glumica koje mogu da igraju sve uloge, od prostaka do kraljice.
Dodajem:
Ima ona i zaista groznih filmova. Kako je nije bilo sramota da ih snimi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!