Originally posted by Ulix
Originally posted by KgCS3
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic
Igrala je bolje nego juče, nadam se da će i u trećem kolu da igra bolje nego danas
Jeste igrala bolje.
Ali je do sada u svakom intervjuu napomenula kako ce da osvoji AO. Ne znam da li ju je neko informisao, ali za bilo sta dalje od cetvrt finala, potrebna nam je Ana od prosle godine.
Naravno -- nada poslednja umire.
Ne bih se slozio, meni je ona i prosle godine igrala onako .... ne bas sjajno ... Pa seti se samo polufinala npr .... i toga koliko je srece imala ...
Jesi li ti prespavao AO 2008, Indijan Vels i Rolan Garos?
Ili Berlin 2007 ili Rolan Garos 2007 i tako.
Kod Ane je jedina "sreca" ta da izadje na teren spremna i raspolozena. Jer njena igra ili funkcionise ili ne. Pokazala nam je da nista izmedju nema.
U 1. kolu je imala mnogo tezu protivnicu. Slazem se da je mnogo bolje igrala. Pametna Ana je provela vise vremena u Australiji i ne smeta joj vrucina. E, sad, moram da primetim da mi je jako iritantna pri onim izjavama na kraju meca. Cini mi se da bih bezao od nje kao djavo od krsta zbog glasa i neke nezaustavljive, brzoplete histerije. Inace, Marija je prosle godine bila 5. nosilac pa je pobedila.
Za razliku od nje, Jelena me je smorilaaaa svojom mlakom igrom. Ako ovako nastavi, ne pise joj se dobro. Ne samo da joj fale jaci udarci, ofanzivna igra, nego i bolji tajming. Bila je i jako spora. Postoji jedan intrervju u kome Jelena priznaje kako ona uopste nije brza iako to cesto tvrde komentatori...Evo sada cu da ga nadjem:
http://www.youtube.com/watch?v=tojqgu_66fk
Mada, mora se priznati da je Fliper girl bila odlicna.
I da, budu li jebene patike krive, obesicu se o kvaku.
Hteo, ne hteo, vece mi je uzivanje da gledam Serenu ili Venus. Nadam se da ce JJ i Ana napredovati.
Cestitke za Jelenu Dokic!