Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Nema na chemu :)
Zasto nick Wight ?
Korisnikov avatar
By Wight
Zbog širokog spektra značenja... ništa nije sigurno
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by J...
Originally posted by Delete
Jbt, osecam se staro.
Sve zavisi kako gledas na to.

Na primer, ja sam sebi OK a one su mnogo mlade ( i neiskusne). :cool:

hehehhe....i ja sebi....(ja sam '80)...ukapirala sam da je moja generacija, a narocito generacija oko '85 pocela da kenja o sebi kao "matorcima" vec sa nekih 20 godina.....

...izgleda da je moderno....
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by hlaefdige
hehehhe....i ja sebi....(ja sam '80)...ukapirala sam da je moja generacija, a narocito generacija oko '85 pocela da kenja o sebi kao "matorcima" vec sa nekih 20 godina.....

sudeci po nekim mojim iskustvima ovj narod oko '85 do '87 imaju bas neke cudne tripove kad je u pitanju tema godiste... ko da su metuzalemi neki, svi koji su mladji od njih 2 godine su po njima "decurlija" ...

cudno totalno, ja sam se par puta tako istripovao za neke ljude da su stariji od mene i na kraju se ispostavi da su mladji po 5-6 godina

inace sam prestao da se osecam mladjashim od skoro, od kad mi treba radna knjizica da bih izvadio zdravstvenu i od kad je pocelo da me brine koliki ce da mi bude radni staz kad odem u penziju i od kad sam nabacio 15 kila :lol:

a danas mi zena donela neke letke: penziono osiguranje- privatne penzije , bas sam se natripovao :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Momo

sudeci po nekim mojim iskustvima ovj narod oko '85 do '87 imaju bas neke cudne tripove kad je u pitanju tema godiste... ko da su metuzalemi neki, svi koji su mladji od njih 2 godine su po njima "decurlija" ...

e bas to!!!! a pazi sad ovu generalizaciju brutalnu - obicno su kriticna "decurlija"!!

da.....ejdzizam je moja bolest...
By J...

Mislim da sam i ja u tim godinama ( 20 godina) imala fazu kada sam tako razmisljala. Verovatno je to zbog toga sto se tada zavrsava jedna zivotna faza. Zavrsi se skola, krene se na fakultet a u glavi i dalje ostanes tinejdzer tj. ostane ti takav pogled na svet a shvatas da realno vise to nisi i onda mislis da je kraj zivota.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja cu svima da govorim da imam 17 :ozbiljan:
Tih 20 sto me ceka u septembru...moje srce nece podneti :doh:
:placko:
By J...
Evo Blond Brat je tipican primer. :giggle:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja se stvarno plasim starenja i godina :drama:
Mislim da me to nikad nece proci :kafa:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by J...
Mislim da sam i ja u tim godinama ( 20 godina) imala fazu kada sam tako razmisljala. Verovatno je to zbog toga sto se tada zavrsava jedna zivotna faza. Zavrsi se skola, krene se na fakultet a u glavi i dalje ostanes tinejdzer tj. ostane ti takav pogled na svet a shvatas da realno vise to nisi i onda mislis da je kraj zivota.
Ja nisam, iako sam sa 19 poceo da zivim sam nisam tripovao da sam nesto mator. Cak sam se stalno zezao sa onom pesmom: "da je meni 22 ja bi mogo u zivotu sve" i stalno sam bio u fazonu da zezam ove sto imaju preko 22...

zezao sam i kevu za njene godine i secam se kad se jednom razbesnela i rekla mi: videces, treca banka ima da to prodje ko dlanom o dlan !!!

nisam joj verovao ali evo, jos malo i prokockao sam i tu trecu banku a ko da sam juce imao 20

jednom sam ucestvovao u nekoj anketi na ulici, ja i koleginica sa faksa, i ladno smo se zeznuli i rekli da imamo po 23 a imali smo tad 25.... kad smo produzili dalje ja se lupim po celu u fazonu: izvini koliko smo rekli da imamo godina :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ja nemam apsolutno nikakav problem sa svojim godinama(18) uprkos tome sto sam cesto prozivana na toj osnovi od strane (ne toliko)starijih i iskusnijih(?). :alexis:

medjutim, i to se uglavnom promeni kada me bolje upoznaju..
Korisnikov avatar
By Hys.
Od 21 do 28 je proslo mnogooo brzo.....Definitvno mi je jasno da imam skoro 30, a stvari koje me brinu su manje vise iste kao sto je i Momo pomenuo...Plus sto moram da upisujem faks ponovo, to mi je onako na grbachi bas.
Da je postojao taj smer i faks sa mojih 19, ne bi morala sada o tome da brinem:cupakosu:
Korisnikov avatar
By jenny
i ja se plasim starenja i godina :drama:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by jenny
i ja se plasim starenja i godina :drama:
:mazi:

Ista nam je tuuugaaa:peva:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by jovanabeograd
ja nemam apsolutno nikakav problem sa svojim godinama(18) uprkos tome sto sam cesto prozivana na toj osnovi od strane (ne toliko)starijih i iskusnijih(?). :alexis:

medjutim, i to se uglavnom promeni kada me bolje upoznaju..
18? pa ti uopste ne delujesh kao klinche
Korisnikov avatar
By m..

cudno totalno, ja sam se par puta tako istripovao za neke ljude da su stariji od mene i na kraju se ispostavi da su mladji po 5-6 godina

inace sam prestao da se osecam mladjashim od skoro, od kad mi treba radna knjizica da bih izvadio zdravstvenu i od kad je pocelo da me brine koliki ce da mi bude radni staz kad odem u penziju i od kad sam nabacio 15 kila :lol:

a danas mi zena donela neke letke: penziono osiguranje- privatne penzije , bas sam se natripovao :ozbiljan:
Jao to je onaj momenat kad te zivot ujede za dupe pa se ufrcis, i da slicno je onom momentu kada izadjes iz srednje pa si 2 godine potpuno nesnadjen, odjednom prosiris interesovanja toliko da ti se cini da vise nisi ti, medjutim ovo je jos gore.

Ja nikako da objasnim kevi zasto mi je frka da batalim posao na neko vreme da bih zavrsila fax, narocito sa ovom krizom za vratom, gde sam kao mlada zena u inzenjerskoj struci poprilicno ugrozena, a krajnje je self explicable. S druge strane imam vise od godinu ipo radnog staza koji nigde nije zaveden, a treba mi 2 godine da udjem u komoru i 3 za licencu (dodjavola zasto je lekari nemaju, da mi bude lakse).
Hocu kose da pocupam, a uskoro cu morati i da ih farbam, posto su pocele gadno da sede.

Ovo sranje od krize nije moglo da nadje gori trenutak sto se mene tice.

Jao blago 20-ogodisnjacima. Majke mi, menjala bih se na keca.
Korisnikov avatar
By m..
U stvari, mislim da je najtragicnija od svih stvari sledeca:

Bar 20 puta gdisnje mi traze licnu kartu na trafici da bih kupila cigarete.
Korisnikov avatar
By Allkey
ja 91. također bogami.

bio sam jedini tog godišta kad sam se pridružio ovde, ako se ne varam. xD
Korisnikov avatar
By m..
Jao, pa ti ove godine dobijas glasacko pravo. I mozes legalno da se oblokavas i napusavas.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
niiiiiiiiiiiiiiiiiikad se ne bih menjala za mladje godine!!! ali nikad!!!

bilo mi je super, da se ne lazemo....ali ne....dopada mi se cinjenica da mi je zivot u rukama...
Korisnikov avatar
By Myself
Slicno kao hlevdija, samo:
- Ja bih deset godina manje al' sa ovu pamet! :molise:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!