Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by J...Originally posted by DeleteSve zavisi kako gledas na to.
Jbt, osecam se staro.
Na primer, ja sam sebi OK a one su mnogo mlade ( i neiskusne).![]()
Originally posted by hlaefdigesudeci po nekim mojim iskustvima ovj narod oko '85 do '87 imaju bas neke cudne tripove kad je u pitanju tema godiste... ko da su metuzalemi neki, svi koji su mladji od njih 2 godine su po njima "decurlija" ...
hehehhe....i ja sebi....(ja sam '80)...ukapirala sam da je moja generacija, a narocito generacija oko '85 pocela da kenja o sebi kao "matorcima" vec sa nekih 20 godina.....
...izgleda da je moderno....
Originally posted by MomoOriginally posted by hlaefdigesudeci po nekim mojim iskustvima ovj narod oko '85 do '87 imaju bas neke cudne tripove kad je u pitanju tema godiste... ko da su metuzalemi neki, svi koji su mladji od njih 2 godine su po njima "decurlija" ...
hehehhe....i ja sebi....(ja sam '80)...ukapirala sam da je moja generacija, a narocito generacija oko '85 pocela da kenja o sebi kao "matorcima" vec sa nekih 20 godina.....
Originally posted by MomoMislim da sam i ja u tim godinama ( 20 godina) imala fazu kada sam tako razmisljala. Verovatno je to zbog toga sto se tada zavrsava jedna zivotna faza. Zavrsi se skola, krene se na fakultet a u glavi i dalje ostanes tinejdzer tj. ostane ti takav pogled na svet a shvatas da realno vise to nisi i onda mislis da je kraj zivota.
sudeci po nekim mojim iskustvima ovj narod oko '85 do '87 imaju bas neke cudne tripove kad je u pitanju tema godiste... ko da su metuzalemi neki, svi koji su mladji od njih 2 godine su po njima "decurlija" ...
Originally posted by J...Ja nisam, iako sam sa 19 poceo da zivim sam nisam tripovao da sam nesto mator. Cak sam se stalno zezao sa onom pesmom: "da je meni 22 ja bi mogo u zivotu sve" i stalno sam bio u fazonu da zezam ove sto imaju preko 22...
Mislim da sam i ja u tim godinama ( 20 godina) imala fazu kada sam tako razmisljala. Verovatno je to zbog toga sto se tada zavrsava jedna zivotna faza. Zavrsi se skola, krene se na fakultet a u glavi i dalje ostanes tinejdzer tj. ostane ti takav pogled na svet a shvatas da realno vise to nisi i onda mislis da je kraj zivota.
Originally posted by jenny
i ja se plasim starenja i godina![]()
Originally posted by jovanabeograd18? pa ti uopste ne delujesh kao klinche
ja nemam apsolutno nikakav problem sa svojim godinama(18) uprkos tome sto sam cesto prozivana na toj osnovi od strane (ne toliko)starijih i iskusnijih(?).![]()
medjutim, i to se uglavnom promeni kada me bolje upoznaju..
Originally posted by MomoJao to je onaj momenat kad te zivot ujede za dupe pa se ufrcis, i da slicno je onom momentu kada izadjes iz srednje pa si 2 godine potpuno nesnadjen, odjednom prosiris interesovanja toliko da ti se cini da vise nisi ti, medjutim ovo je jos gore.Originally posted by hlaefdigesudeci po nekim mojim iskustvima ovj narod oko '85 do '87 imaju bas neke cudne tripove kad je u pitanju tema godiste... ko da su metuzalemi neki, svi koji su mladji od njih 2 godine su po njima "decurlija" ...
cudno totalno, ja sam se par puta tako istripovao za neke ljude da su stariji od mene i na kraju se ispostavi da su mladji po 5-6 godina
inace sam prestao da se osecam mladjashim od skoro, od kad mi treba radna knjizica da bih izvadio zdravstvenu i od kad je pocelo da me brine koliki ce da mi bude radni staz kad odem u penziju i od kad sam nabacio 15 kila![]()
a danas mi zena donela neke letke: penziono osiguranje- privatne penzije , bas sam se natripovao![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!