Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
E da sad se sjetih one proslogodisnje Sekicine izjave da nije Srpkinja tako da se onda njene vrci vrc pjesme i ne mogu bas okarakterisati kao srpske gay himne.
Korisnikov avatar
By deran
A jel?A ge je to izjavila:panker:
Korisnikov avatar
By Burak
izjavila navodno prije koncerta u Sarajevu. Bila je i tema o tome ovdje tj. mislim da je bila.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
sigurno seka, e sad mozemo da se pogadjamo koja pesma.

ja navijam za "dodji i uzmi me" :kokice:
Korisnikov avatar
By Burak
ma kakva Seka!
Stoja - Samo.mp3 mi je full gay. Povrijedjena sujeta i osveta, total gay!
Korisnikov avatar
By .L O S T
ako smo vec na Seki onda je najgay Gde sam ti ja! Samo lepo saslusati:adiktusha:

a sto se tice onog prvog albuma mislim da nije krila zube nego trebala sto vise da iskaze svoje pohotne usne
Korisnikov avatar
By Tomek
Pesma Pica od Ksenije Pajcin...

:rotflmao:

Prvi put sam je cuo u Toxicu...
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by .L O S T
ako smo vec na Seki onda je najgay Gde sam ti ja! Samo lepo saslusati:adiktusha:
Tekst jeste donekle gay, ali muzika i aranzman... nema nista sto ce da tangira pedere onako u srce, kao sto to rade pjesme: Crno i zlatno,Stoja - Bicu kucka prava, JK - Slatka mala ili Ko ti to baje itd... Pjesmi Gde sam ti ja nedostaju: stavljanje sebe u centar iznad ostalih, promiskuitet, osveta i vrcav ritam
Korisnikov avatar
By .L O S T
Cujem da su uvrede pale
ili vise od toga
ne mozes s'njom kao sa mnom
ona je suvise stroga
pogledas li u drugu prstom ti pokaze vrata
kuci moras do 10
duze ni pola sata
pametna je
da te zadrzi je znala
nije ko ja
glupa ispala
......
Cujem da su letele stvari
ili vise od toga
sve u zivotu ti kvari
a kazu da nema Boga.......

Ma Sekica je lik
:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Burak
jao namaaa! Raspravljajuci ovdje zucno i iscrpno o Seki, zaboravismo jednu istinsku gay himnu! U pitanju je pjesma:
Sanja Djordjevic - Svetlo Crveno.
Vijeran opis smisla i uzroka odlaska gejeva u klubove.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja se zapravo protivim konceptu "gay pesme" koji mnogi ovde upotrebljavaju, osim ako pod tim ne misle na pesmu koja peva bash o gay ljubavi, a najcheshce ne misle...

Shto se tiche Madonninog albuma "Erotica", ja u koncepiji albuma ne vidim nishta gay... A josh mi je i iritantna chinjenica da se gay ljudi chesto primaju na pesme u kojima se peva o sexu i house pesme u kojima se dahce i stenje, dajuci o sebi sliku kao o ljudima koje najvishe interesuje sex pa sve drugo, a upravo me takvo vidjenje gayeva od strane str8 ljudi najvishe nervira...

Koncept gay izvodjacha pak ne mogu da opovrgnem te u momentima kada sam raspolozen za vrckanje guzom po sobi pustim "Faith" od George-a Michael-a...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Cujem da su uvrede pale
ili vise od toga
ona je suvise stroga
kuci moras do 10
duze ni pola sata
pametna je
da te zadrzi je znala
nije ko ja
glupa ispala
......
ili vise od toga
sve u zivotu ti kvari

Ma Sekica je lik
Ne znam da li si ironican. Ali ja sam se sada setio da sam slusao ovu pesmu uvek kada sam tuzan. :love:
Bile njene pesme gay il ne bile ja je volim (bez obzira sto se "usalastila"). :kiss: za nju!
Korisnikov avatar
By Burak
Pozovi me da pridjem do tvoga stola
znam palis se na miris alkohola
tu ispred su moja brza kola
hajde kuci vodi me.
Svetlo crveno u mojoj sobi je
tvoje svetlo zeleno da nocas imas me..
Korisnikov avatar
By simarrgL*
meni je stvarno muka od narodnjaka...

a sta bi sa t.a.t.u. ? doduse, jes' da je sve bila jedna velika sarada, ali ipak....

meni se uzasno svidja njihova All the things she said. i definitivno je zakon pesma lords of acid - the pussy song
Korisnikov avatar
By Burak
jooooj! I ja volim t.A.T.u - carice su! Od njih najvise gotivim All about us, 220, Yugoslavia, 30 minutes itd...
ont: E bas tu je najveci paradox - na pjesmu All things she said, koja ima 100 odsto gay temu i sadrzaj malo koji gej ovdje ce okinuti, a na Napravi mi sina pod svetlima kasina ili Sandra - Afrika ce svi da cupkaju na stolovima, iako u temi pjesme nema nista gej. Jako zalosno i porazavajuce . . .
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Machkodlak
Cujem da su uvrede pale
ili vise od toga
ona je suvise stroga
kuci moras do 10
duze ni pola sata
pametna je
da te zadrzi je znala
nije ko ja
glupa ispala
......
ili vise od toga
sve u zivotu ti kvari

Ma Sekica je lik
Ne znam da li si ironican. Ali ja sam se sada setio da sam slusao ovu pesmu uvek kada sam tuzan. :love:
Bile njene pesme gay il ne bile ja je volim (bez obzira sto se "usalastila"). :kiss: za nju!
U potpunosti te razumem, skoro na njenom nastupu sam bio zatecen - nema vrat, nema kolena, svuda kipi ali je ona i tad fantasticno debela i svidja mi se jos vise (naravno ne u sexualnom smislu)

Ma Sekica je lik :love:
Korisnikov avatar
By Burak
Fuj, Sekica je lik od koga mi se povraca. Najzalosnije je upravo to sto je ta neobrazovana seljanka cudne spoljasnosti uzor mnogima, na zalost i djeci. A kako i ne bi - pa lansirala je modnu liniju za djevojcice koja se zove Rich bitch!!!!!! ALARMANTNO
E da, i drug mi dao neki CD na kom ona pjeva pjesme drugih pjevaca i pjevacica i moram da kazem da zvuci grozno. Sve u svemu odvratan glas, jos gori stas, prosti maniri i izjave - 0(NULA)
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by ~bubi~
meni je stvarno muka od narodnjaka...
:iskolacen: bas nemas osecaj za umetnost...
Korisnikov avatar
By .L O S T
dobro, de, burak, bitno da se stoja i ostale obozavane u srzi i svemu ostalom bitno razlikuju od Seke :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by burak-BL
Fuj, Sekica je lik od koga mi se povraca. Najzalosnije je upravo to sto je ta neobrazovana seljanka cudne spoljasnosti uzor mnogima, na zalost i djeci. A kako i ne bi - pa lansirala je modnu liniju za djevojcice koja se zove Rich bitch!!!!!! ALARMANTNO
E da, i drug mi dao neki CD na kom ona pjeva pjesme drugih pjevaca i pjevacica i moram da kazem da zvuci grozno. Sve u svemu odvratan glas, jos gori stas, prosti maniri i izjave - 0(NULA)
Kako neobicno za pevacicu iz Granda, prosto sam frapiran.
Korisnikov avatar
By Burak
nemoj tako, ima u grandu i dobre djece:)
Korisnikov avatar
By .L O S T
emisija kod sanje marinkovic. i tu SM pita Stoju da li je istina da je ona bila homosexualna ikona (pa dosta izvestacenog smeha). Stoja je pogleda i mrtva hladna kaze I DALJE SAM :lol:
Korisnikov avatar
By deran
dobro, de, burak, bitno da se stoja i ostale obozavane u srzi i svemu ostalom bitno razlikuju od Seke :lol:
OVDE je problem:panker:
Originally posted by burak-BL
E da sad se sjetih one proslogodisnje Sekicine izjave da nije Srpkinja tako da se onda njene vrci vrc pjesme i ne mogu bas okarakterisati kao srpske gay himne.
Korisnikov avatar
By Burak
Vidi ti sto Stojka zna dobro da odgovori.
By diavolo27
Stoja i Ceca definitivno ..................kraljice su
Korisnikov avatar
By Machkodlak
emisija kod sanje marinkovic. i tu SM pita Stoju da li je istina da je ona bila homosexualna ikona (pa dosta izvestacenog smeha). Stoja je pogleda i mrtva hladna kaze I DALJE SAM :lol:
Svet pre nekoliko godina:

Stoja: "Bila sam sa sekinim deckom tad i tad"(zaista se ja ne secam kad)
Seka: "Nije mogla da bude sa mojim deckom jer je u to vreme bila krezava"

:smeh:

Koliko god bila prosta i zena iz naroda nekako zna da nosi i to. Volim ja svoje prase :love:
Korisnikov avatar
By Burak
bas je prostakusa. jeftino
Korisnikov avatar
By .L O S T
hehe koristicu taj izraz KREZAVA, jako mi se svideo :lol:

mislim da se sude njih dve trenutno jer je valjda Stoja rekla kako su Seku jebali vlasnici diskoteka?!!! (moje osteceno pamcenje ne garantuje za istinitost informacija, ali tako nesto je bilo)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!