Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By North
Originally posted by North
Da li Vam je neko nekada zamerio sto ste plesali sa partnerom u cosku kluba? Ja sam to sinoc doziveo u Y! Mislio sam da stariji novosadjani imaju vise kulture ali ono sinoc :( :( :(
Pa jedan aktivni forumas je zamerio meni i mom decku posto smo djuskali u cosku kluba.Bio je vidno pripit pa mu necu zameriti, mada, ne bih voleo da se takve stvari ponavljaju.Ne tolerisem kada neko galami i kada je nepristojan! Pri tom mozda ja ne zelim da stojim pored shipke i da me svi gledaju.Jednostavno nisam u tom fazonu.Volim da stojim u cosku i da me niko ne gura :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne samo da je bio pripit, nego je izgleda bio i drogiran.
Za sve je u stvari kriva tetka Zaza, koja ga je pre toga nafilovala i pobegla u noc.
:bic:
Korisnikov avatar
By *deni*
Trebalo je da ga uhvatite za gushu i da ga isterate napolje.
Noga u dupe, pa neka ide kod Denize u Joker da trazi sebi pribezhiste.
Korisnikov avatar
By *deni*
Salu na stranu, nalizao se on svakojakih opojnih supstanci za vikend, pa ga je to opichilo direkt u glavudzu.
Direktor ga je jos u dva popodne napojio pelinkovcem, a do veceri je vec bio mokar kao zemlja. Jos se pojavila i tetka Zaza sa njenim supstancama i eto ti belaja. Posebno ga je pogodilo kad mu je jedan lik bez ikakvog povoda rekao da ce da ga protera iz NS-a. Uznemirio se jako. A i mimo toga pati od brojnih fobija, pa mora da popije koju vise da bi lakse podneo te fobije. Nesto slicno kao Nada Topcagic, koja tvrdi da pre svakog leta avionom mora da sljushti litar viskija, jer samo tako sme da udje u avion. Ima zena fobiju od aviona, pa samo pijana sme da se vozi. :avion: Jednom je, kazu zli jezici, mrtva pijana zadizala suknju na aerodromu, na ocigled zgrozenih i zgranutih putnika. Ali, to mozda i nije istina.
Pozdrav i za tebe i za tvog decka, da ste zivi i zdravi i naravno, ne morate na shipku, nego gde vam srce hoce.
CMOK !
:love:
Korisnikov avatar
By North
Hvala! :) Otac mi je bio alkoholichar pa imam fobiju od istih...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da, to je bolest kao i svaka druga.
A bolest mora da se postuje.
:yes:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel to opet Deni pravio sranja tamo :kosach:
To mora da je bilo u petak onda u klubu, ja bio u subotu u Y i odlicno se proveo i nije bilo nikog pijanog da se gura i dere se na ljude :D

Vidim da su u Yellow stavili i kameru koja snima ulaz u klub sto je odlicna stvar :up:

A i vidim da je dark room u tom klubu poceo da sluzi svojoj svrsi....neki ljudi su ulazili, zadrzavali se tamo izlazili ovo-ono :sladoled:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Au laki..ti k'o zmijska noga! ...opet te ne vidosmo :pionir:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ako si bio vid'o si me sigurno samo nisi znao :D
Ja volim biti misteriozan i to ti je.

:duh:
Korisnikov avatar
By North
Hm, da, Lakiboy_ns je onaj sto ga imam na myspaceu a sto nemam jasnu predstavu ko bi to mogao biti...Volim te polupane profile sto su kao senke...Ima tu mnogo chari :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Lakiboy_ns
Ako si bio vid'o si me sigurno samo nisi znao :D
Ja volim biti misteriozan i to ti je.

bio,bio ....dakako da sam bio:andjela:

Ako si imao ljudsko oblichje sigurno da sam te primetio!:jazzva:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
@North
Ima, ima chari u misterioznosti a i ja iskreno izadjem na gay mesta mozda jednom mesecno i ne volim da me ceo grad zna vec samo poneko :paranoja:

@Amadeo-bio sam to vece maskiran i prerusen u tetku pa me bilo tesko prepoznati :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
^
@Amadeo-bio sam to vece makiran u tetku pa me bilo tesko prepoznati :lol:
...reche onomad Vesna Vukelitj: "...budi duh, budi duh!"

Korisnikov avatar
By North
ja sam takve ¸¸probleme¸¸ (ako se to uopste moze tako nazvati) imao pre 4 godine.Danas me savrseno ne interesuje ko ce znati moj identitet
Korisnikov avatar
By Insorcer
ja sam takve ¸¸probleme¸¸ (ako se to uopste moze tako nazvati)
...moze :ccn:
Korisnikov avatar
By North
@Amadeo: Ako imas kvalitetne ljude oko sebe (a verujem da imas) onda ti je puno lakse i pri tom ako si uspesan u svom poslu.Ma bolece ih dupe ko si i sta si...i pri tom ne treba izazivati masu.Uvek sam bio protivnik oblacenja u fazonu na chelu mi pise gay sam.

@ Laki: opasna ta Seve :)
Korisnikov avatar
By Marvin
E, ja sam vas video sve :shmi:

I ne samo vas nego i davno zaboravljene ljude iz Kazanove :radosnice: i drugaricu sestre moje rođene koje je muvala godinama i pola osnovne škole (moje) mi visila u kući. Prva lezbejka za koju sam znao da je lezbejka :D

Baš je bilo lepo u subotu :dance:
By Sixto
Originally posted by Black Lady
Postovani clanovi

ZBOG POVECANJA MERA BEZBEDNOSTI

UVODE SE CLANSKE KARTICE bez kojih se NECE MOCI uci u klub!!!

ZATO VAS MOLIMO DA SVOJ DOLAZAK U PETAK I SUBOTU NAJAVITE NA TELEFON 0649 234 678 kako bi se nasli na SPISKU ZA ULAZ i prilikom dolaska dobili Vasu clansku karticu. A cena ulaznice ostaje 100 dinara
Od veceras garderoba funkcionise u potpunosti, uvedeni su brojevi, obavezna je i besplatna.
A i na ovaj nacin povecava se vasa bezbednost u klubu, kao i obavezan pretres pri ulasku u Club.

Pozdrav iz YELLOW-a
:up:

Jeste resili problem brojeva i jakni?
Korisnikov avatar
By Insorcer
opcija1: dodjesh na vreme, ostavish jaknu, dobijsh broj ;)

opcija2: dodjesh kasno, ostavish jaknu, ne dobijesh broj...trazish istu (jaknu) bar nekoliko sati pri polasku kutji :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Opcija 3: ostavis jaknu u dark roomu i zamolis nekoga tamo da ti je cuva :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
opcija 4: ne skidas jaknu i umres od pregrevanja :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
A to kažeš dečku kad odeš u darkroom i vratiš se bez jakne?
Da si je ostavio nekom na čuvanje? :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
A to kažeš dečku kad odeš u darkroom i vratiš se bez jakne?
Da si je ostavio nekom na čuvanje? :lol:
Da.Kazem nije bilo vise brojeva pa mi nije bilo sigurno da je ostavim na garderobi a u dark room-u mi >radi< drugar :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
...ti si Laki i onako nevidljiv, svoje "carevo novo odelo" ne morash ni odlagati na garderobi! :eviltrep:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa ni nisam lood...ta kozna jakna me kostala ko svetog petra kajgana i jos je otplacujem na kreditnoj kartici a treba neka fashion tetka da mi je drpi :lol:

Mada sad kad imaju kamere predpostavljam da je i mogucnost >zabuna< te vrste manje verovatna :skuter:
Korisnikov avatar
By *deni*
^
Pa ni nisam lood...ta kozna jakna me kostala ko svetog petra kajgana i jos je otplacujem na kreditnoj kartici a treba neka fashion tetka da mi je drpi :lol:
:shok:
Tvrdis da tetke imaju naviku da maznjavaju jakne po klubovima ?
Kako je to moguce ?
Pa to je sve fin svet i ne verujem da bi bilo koja tetka koja drzi do sebe dozvolila sebi takvo moralno posrnuce.
Korisnikov avatar
By angelNS
Originally posted by North...i pri tom ne treba izazivati masu.Uvek sam bio protivnik oblacenja u fazonu na chelu mi pise gay sam.
Ja sam, ipak, i dalje za to da obuces ono u cemu se stvarno osecas lepo. Pa sad, nekome ce to izgledati kao "ja sam gay", nekome ne... Hvala Bogu, ukusi su razliciti. :)
Korisnikov avatar
By North
Ja bih najradije izlazio u pidzami ili u pamuchnoj trenerci.Jednostavno volim ali postoji dress code koji bi trebao da se postuje.Zivimo u ne tako liberalnom gradu! Svako ko kaze da je NS jako opusten mnogo sere!
Korisnikov avatar
By *deni*
...Zivimo u ne tako liberalnom gradu! Svako ko kaze da je NS jako opusten mnogo sere!
Pa ja sad stvarno ne znam kako to grad misli da sprovede tu svoju ( modnu ) neliberalnost, konzervativnost i neopustenost u delo ?
O mom trosku ?
Nece moci.
Neka mi grad lepo finansira garderobu, pa cu se rado oblaciti po njegovom ukusu, a dok sam sebi finansiram krpice, ima vala da se oblacim kako se meni svidja.
:yes:
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!