Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Znate kako kazu kakav otac,takav decko...tj. u decku trazimo oca, nije bitno da li je u pitanju izgled, ponasanje ili nesto trece...
E pa sad mene interesuje da li mi lece trazimo majku u devojkama? :lol:
Npr.moja mama je tamno smedja,ima tamne oci i taman ten i ja bas volim takve devojke i ugavnom na njih obracam paznju... :D
Kakva je situacija kod vas?

:pop:
Korisnikov avatar
By Val
:neznam: Po mom izboru devojaka reklo bi se da imam 17 majki.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne bih mogla da budem sa takvim profilom licnosti u vezi. A i ne zapadaju mi nesto plavuse za oko...
Korisnikov avatar
By Val
Ja vishe no ozbiljna! Trenutno mi se svidjaju crne oke! :lol: I uvek kad pogledam u ogledalo, kao high sam! :love:

Pre toga me vazda smuvaVAle plavooke. :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ON:

ne, privlace me devojke slicne meni, a ne mami. :kosa:

:narcis:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Blond Brat
Znate kako kazu kakav otac,takav decko...tj. u decku trazimo oca, nije bitno da li je u pitanju izgled, ponasanje ili nesto trece...
E pa sad mene interesuje da li mi lece trazimo majku u devojkama? :lol:
Npr.moja mama je tamno smedja,ima tamne oci i taman ten i ja bas volim takve devojke i ugavnom na njih obracam paznju... :D
Kakva je situacija kod vas?

:pop:
Moja majka je izuzetno lepa i zenstvena zena, a mene privlace nimalo ili vrlo malo zenstvene zene.
Korisnikov avatar
By jenny
po fizickom izgledu ne.
ali sto se tice nekih osobina licnosti, onda i mogu da nadjem neku vezu.. :drama:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
moje sve cice u bile razlicite manje vise ... al nijedna nije licila na moju mamu.. hhaha ne znam odakle ti ovo palo na pamet da postavis...

hhahah
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja gubim zelju da ijednu temu na forumu citam iole pazljivo.

Nemojte da se ljutite, ali stvarno ste pocele da preterujete sa offovima, jedno 6 vas otprilike gde god da je isecka temu licnim ofovima.

Ova tema cak moze da se razvije u vrlo zanimljivom smeru, ali od silnih

haha i hehe za to nema teorije.
By J...
Originally posted by Ivana
:up:

Slazem se.

A ako se nekom offuje neka lepo citira post na koji hoce da offuje pa neka ga prebaci u neku od onih tema za offovanje u trashu, mislim da ih ima dovoljno. Zar je to toliko tesko da se nauci?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ok...ajd stvarno

zene koje mi se dopadaju nisu "tipoloski" NI BLIIIIIIIIIZU mojoj mami.....i ja isto trazim drugu sebe...to sam vec pisala hiljadu puta, cini mi se
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne. ne trazim mamu u devojkama.
mada lepota u mojoj porodici ide po maminoj liniji (koja je nazalost zaobisla mene :) , ja sam na tatu), ali zato je seka pljunuta mama :smeh:
By ...Sitnicava...
Fizički ne tražim svoju majku u devojkama, ali što se tiče psihološkog profila, recimo da da. Donekle.

:edipovka:
By Hans
:roflmao: Moji momci nikako nisu kao moj tata! :lichisnamogaoca: :D
By Hans
Sad sam shvatio da sam u Estrogen fixu..Sorry girls! :D :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val
:neznam: Po mom izboru devojaka reklo bi se da imam 17 majki.
I ja. Ne mogu da nadjem cak ni dovoljno slicnosti medju samim devojkama, a keva je tek neuporediva sa tom kategorijom (i ne govorim samo o fizickom planu). Da stvar bude komplikovanija, ja sam fizicki veoma slicna kevi u mojim godinama, govore mi da sam pljunuta ona. Tesko da cu da trazim staru u zenama, a jos teze cu da prenosim sablone iz braka mojih matoraca u veze, posto sam dok je taj brak bio funkcionalan bila isuvise mala da bih se toga secala.

Tako da su moje devojke fizicki veoma razlicite jedna od druge (mislim najvisa je bar 40 cm visa od najnize, a bilo ih je u razlicitim dimenzijama, oblicima, gradjama, sa razlicitim kulturnim, verskim, i drugim backgroundom, materijalnom situacijom itd.), a na drugim planovima - sto sam starija i iskusnija vise mi odgovaraju (sto je logicno, posto se nisam rodila znajuci sta zelim i sta ne zelim, a nisam bas imala sablon koji bih precrtavala, te moram da ucim u hodu).

U svakom slucaju, mislim da je visoka strucna sprema (+ eventualne postdiplomske) zapravo jedina zajednicka crta.
By alexandermagic
Originally posted by Blond Brat
Znate kako kazu kakav otac,takav decko...
:lol: :rotflmao: :lol:

Hm, jedva se povratih od smijeha... :vruce:

Ni prethodni partneri, a ni sadašnji nisu imali/nema nikakvih dodirnih tački sa mojim ocem, ni karakterno, a bogme ni fizički. Moj tata je zamorni, minijaturni debeljko.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mene moje devojke (a mnogo ih je bilo :P ) i momci podsecaju na tatu ...
Korisnikov avatar
By Darling
Na mamu... :doh: Daleko bilo...

Koliko znam, svi traze neku vrstu paznje koju nisu imali od majke/oca,a ne osobu koja bas lici na nju/njega.

Trenutno mi nista drugo ne pada na pamet...
By Garbo

Nemojte da se ljutite, ali stvarno ste pocele da preterujete sa offovima, jedno 6 vas otprilike gde god da je isecka temu licnim ofovima.

Slazem se.
Ne znam zasto svaku temu morate pretvoriti u off?

ON: mislim da bih mogla odgovoriti potvrdno kada se radi o psihickom profilu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Garbo

Slazem se.
Ne znam zasto svaku temu morate pretvoriti u off?
I ja se slažem.

Ova tema ima potencijala da se razvije u interesantnu diskusiju, ali posle ove sms-net-prepiske mislim da svaki ontopik odgovor gubi smisao. Bar kad je reč o ovoj temi.
Korisnikov avatar
By Khons
istina, plavuse mi zapadaju za oko ali ne nesto posebno. devojke su mi sve bile razl. profila
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja sam se udala za svog oca. minus brkovi - well, most of the time :giggle:
Korisnikov avatar
By tintily
S obzirom na to da svi mi kroz odrastanje steknemo neke osobine svojih roditelja i delom usvojimo njihove stavove, sto se kasnije moze donekle promeniti , moje misljenje o mnogim stvarima je jako slicno misljenju mojih roditelja, u manjoj ili vecoj meri i sami "licimo" na njih. Ako nam je je potrebna osoba slicna nama onda to znaci da bi bila slicna i nekom od roditelja ili oboma/obema.
Korisnikov avatar
By Val
Gledam slike svojih devojaka i mame mi. Ne liche vala nichim sem shto su sve to zhene. A tek na tatu shto ne mogu da liche... Nikada u zhivotu nisam volela mrshave devojke. Ni vishe od mene. A tata je klasichna "bandera". :D

Kontam da bi bilo OK postaviti sliku mama iz mladjih dana i pored te slike, slike devojaka (bivshih i sadashnjih) , pa neka forumashi procene koliko istine u toj "teoriji". :giggle:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by the1whowished
Ne bih mogla da budem sa takvim profilom licnosti u vezi. A i ne zapadaju mi nesto plavuse za oko...
ali zato bih ja mogla...znas na sta mislim :blush:

:giggle:

:cvece:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!