Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..e, ja se secam tog tvoh posta, kao i da sam bila krajnje sokirana puritanskom reakcijom te cice
Jebote sad za smbd zene, pa znas koliko empatije, maste i ko zna cega je potrebno jednom male brain/female emotions liku poput mene da to shvati? Ni ovi mushki mi nisu pomogli.
Jel se iole racunam kao smbd ako sam u nekom trenutku svog ludila u pronalazenju sebe predlozila nekoj cici da me veze najlon carapama (mislim, te se razvlace pa si vezan a nisi, ne dao bog da budem vezana stvarno, izludela bih), a ona me pogledala cudno i nista se nije desilo?
Originally posted by devokICAMhm, poverenje, da. Apsolutno neophodna stavka ako zelim da gradim neki iole prisniji odnos, medjutim ne isplati se davati ga na kredit (ocito nisam jos popila prvu jutarnju kad prosipam ovakve bisere mudrosti, lol).
e, ja se secam tog tvoh posta, kao i da sam bila krajnje sokirana puritanskom reakcijom te cice
nisi naletela na pravu
a smbd ne mora da ukljucuje ni bol, ni vezivanje, mnogo je sire od toga:mazi:
a pre svega, o poverenju i razmene energije, moj omiljeni izraz za smdb je power exchange:D
Originally posted by GalatejaVersatile? Kameleon!
Postala sam forumski mazohista, postavljam temu za koju znaam da će biti oskudnih odgovora ili ih neće ni biti. Ajd', ubedite me u suprotno.
Naime, uskomešao nam se muški deo foruma oko onog čuvenog a/p/uni. Bogme, padoše i teške reči.
Kod devojaka je to prividno jednostavnije, jer sve smo mi versatile. Naravno, ali sam tog ubeđenja da smo sve mi versatile, samo su neke versatilije manje, a druge više. Odnos a i p kod devojaka koje se deklarišu kao uni može biti procentualno raznolik, ali retko, baš retko, je 50:50. Drugo, primetila sam da se i devojke stide pasivne uloge i da je često neopravdano izjednačavana sa lenjošću i drugim nelepim imenicama, pridevima i glagolima.
Drage ženskice, obradujte me ontopic postom.
Originally posted by GalatejaTakva je konotacija termina, a svako iole normalan zna da su to gluposti.
Drugo što mi je interesantno i nije mi jasno, zašto se kod oba pola pojam 'pasivno' dovodi u vezu sa egom i sa manjom vrednošću?!
Originally posted by GalatejaZar to nije logicno? Pojam "pasivno" se posmatra kao sinonim za submisivno a ljudi to generalno vole da ismevaju.
Drugo što mi je interesantno i nije mi jasno, zašto se kod oba pola pojam 'pasivno' dovodi u vezu sa egom i sa manjom vrednošću?!
Originally posted by GalatejaGreshish dusho. Aktiva se aktivira. To t´dodje kI izvrshni organ. A diktira ona koja "lezhi dole". Mentalno!Originally posted by bananicaProblem i jeste što se a/p divergentno tumači pa posle dođe do zbrke. Ja a/p dovodim u vezu sa dominacijom u krevetu, sa aranžiranjem same situacije (aktivna diktira), delimično i sa tim što si ti napisao i sa još mnogo toga.
boze, nikad mi nece biti jasno kako lezbe mogu biti aktivne i pasivne..
mislim, sta, aktivna lize, a pasivna ne?
Originally posted by J...Originally posted by GalatejaZar to nije logicno? Pojam "pasivno" se posmatra kao sinonim za submisivno a ljudi to generalno vole da ismevaju.
Originally posted by Galateja
Originally posted by Galateja
Interesuju me stavovi novih forumašica i remasterizovana nova-stara gledišta starih.
Kako definišete a/p/uni kod devojaka i šta više volite?
Originally posted by ValVal zeno, nije to moj stav nego ljudi tako generalno razmisljaju. To je bio moj odgovor kojim objasnjavam zasto ljudi ismevaju pasivne.
O Bozhe, svashta cju ja ovde prochitat´. Submisivna osoba je pasivna? J zheno, imash ti i promishljenijih postova.
Originally posted by ValNaravno da pasivna moze biti i submisivna i dominantna. Moze da lezi i slusa a moze i da lezi i naredjuje.
Primer: Ak´ "domina" pozheli da joj subica lizhe shtiklu, da joj lizhe shta god...pasivna je i manje vredna? Mislim da ovde meshate pojmove submisivnosti i mazohizma!
Originally posted by J...A može i da stoji i radi nešto, ako je to nešto zamisao one koja vodi. Ne?
Naravno da pasivna moze biti i submisivna i dominantna. Moze da lezi i slusa a moze i da lezi i naredjuje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!