Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Jebte, Pembltone, vrti mi se u glavi.
ni ja sebe nisam razumela :lol:
mislim da cu da otvorim novi post, pa lepo sve pojasnim i objasnim...i ovog puta SMBD za zene samo:maca:
Korisnikov avatar
By m..
Jebote sad za smbd zene, pa znas koliko empatije, maste i ko zna cega je potrebno jednom male brain/female emotions liku poput mene da to shvati? Ni ovi mushki mi nisu pomogli.
Jel se iole racunam kao smbd ako sam u nekom trenutku svog ludila u pronalazenju sebe predlozila nekoj cici da me veze najlon carapama (mislim, te se razvlace pa si vezan a nisi, ne dao bog da budem vezana stvarno, izludela bih), a ona me pogledala cudno i nista se nije desilo? :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Jebote sad za smbd zene, pa znas koliko empatije, maste i ko zna cega je potrebno jednom male brain/female emotions liku poput mene da to shvati? Ni ovi mushki mi nisu pomogli.
Jel se iole racunam kao smbd ako sam u nekom trenutku svog ludila u pronalazenju sebe predlozila nekoj cici da me veze najlon carapama (mislim, te se razvlace pa si vezan a nisi, ne dao bog da budem vezana stvarno, izludela bih), a ona me pogledala cudno i nista se nije desilo? :D
e, ja se secam tog tvoh posta, kao i da sam bila krajnje sokirana puritanskom reakcijom te cice :giggle:
nisi naletela na pravu :lukavi:
a smbd ne mora da ukljucuje ni bol, ni vezivanje, mnogo je sire od toga:mazi:
a pre svega, o poverenju i razmene energije, moj omiljeni izraz za smdb je power exchange:D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by devokICA
e, ja se secam tog tvoh posta, kao i da sam bila krajnje sokirana puritanskom reakcijom te cice :giggle:
nisi naletela na pravu :lukavi:
a smbd ne mora da ukljucuje ni bol, ni vezivanje, mnogo je sire od toga:mazi:
a pre svega, o poverenju i razmene energije, moj omiljeni izraz za smdb je power exchange:D
Mhm, poverenje, da. Apsolutno neophodna stavka ako zelim da gradim neki iole prisniji odnos, medjutim ne isplati se davati ga na kredit (ocito nisam jos popila prvu jutarnju kad prosipam ovakve bisere mudrosti, lol).
Anyway kontam da bih mogla da budem pasivni bottom sa nekim u nekom trenutku (al nikako stalno, pa smorila bih se od zivota), ali mhm, treba doci do toga. Dotle, nikako na prvom, drugom i trecem dejtu. Lol. Ne znam, meni je manje vise svaki pristojan sex power exchange.
Korisnikov avatar
By Hys.
naravno da je svaki iole pristojan seks power exchange, ali ovo /celo ime/ erotic power exchange se odnosi na uloge koje postoje u toku tog specificnog odnosa. Naime, da bi a)bio Dom on prima energiju b)sub-a koji je sub primajuci energiju Dom-a....u krug..naravno u vanila seksu, da se to isto desava, ali ovde su uloge pojacane, zelje podsvesti postaju zelje svesti, inhibicije postoje, ali mnogo manje-to je recimo kao da poredis stvarnost i san- u snu nase frustracije i zelje izlaze napolje, u stvarnosti uspevamo da ih krijemo. Power exchange je upravo ostvarivanje snova i podsvesnih/skrivenih zelja u SIGURNOM okruzenju. Koji aspekti PE te zanimaju? Kazes sub-samo neki od stvari u okviru PE su servitude, submission, pain,discipline, bondage, age play,-sve to zvuci "strasno" ali nije jer sama osoba postavlja limite, u razgovoru dosta PRE scene sa svojim Dom, sta je offlimits sta nije, kao i sta Dom voli.Scena se ne radi bez poznavanja partnera "inside out" inace moze ruzno da se zavrsi.
Zbog celog znacenja vezanog za submissive, meni nije islo da se to povezuje sa akt-pasivno i sa vanila seksom...da se malo vratim na temu..
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
O boze, zabole me glava. Ovako, poshto sam pre jedno 3 m,eseca ukapirala da sam apsolutni kreten shto se sexa tiche, kao slon u staklari, krenem a ne znam ni gde ni zashto idem, onda moze da se kaze, da sam bila zaslepljujuce jebachko aktivna :( a sad sam vrlo vrlo pasivna do trenutka budjenja :) onda bivam aktivna pa pasivna, pa se vrti vrteshka i lepo naaam :) hvala Svetom dildou pa sam konachno malo porasla ( u mentalnu shirinu i visinu) :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Galateja
Postala sam forumski mazohista, postavljam temu za koju znaam da će biti oskudnih odgovora ili ih neće ni biti. Ajd', ubedite me u suprotno. :D

Naime, uskomešao nam se muški deo foruma oko onog čuvenog a/p/uni. Bogme, padoše i teške reči.
Kod devojaka je to prividno jednostavnije, jer sve smo mi versatile. :roll: Naravno, ali sam tog ubeđenja da smo sve mi versatile, samo su neke versatilije manje, a druge više. :D Odnos a i p kod devojaka koje se deklarišu kao uni može biti procentualno raznolik, ali retko, baš retko, je 50:50. Drugo, primetila sam da se i devojke stide pasivne uloge i da je često neopravdano izjednačavana sa lenjošću i drugim nelepim imenicama, pridevima i glagolima.

Drage ženskice, obradujte me ontopic postom. :D
Versatile? Kameleon!

A shto ja volim da budem lenjaaaaaa... Pa kad "ozhivim"! A ona "lenja" ...prepusti se... mhmm.
Korisnikov avatar
By Galateja
Interesuju me stavovi novih forumašica i remasterizovana nova-stara gledišta starih.
Kako definišete a/p/uni kod devojaka i šta više volite?
By ...Sitnicava...
1. Mrzi me da čitam obetri strane.

2. Nisam naročito upućena u ovu tematiku.

Ono što znam, to je da sam prilagodljiva. Ukoliko sam sa devojkom koja voli dominaciju, postajem submisivna (ne u onom "lenjom" kontekstu) i obrnuto.

E, sada, ako se to zove uni, uni sam.

Ne razumem postojanje tih diferencijacija niti ih vidim kao bitne pri započinjanju odnosa (sem ako kod nekoga erotska uloga nije jako izražena) jer me vodi osećaj uslovljen onim što prija partnerki.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Znam dosta mladica koji se bas skenjaju kada naidju na osobu koja im se svidja,a ispostavi se da je isto aktivna/pasivna kao i oni.
Mislim da kod devojaka to nije tako izrazeno,mada iskreno znam i za takve primere.Dakle postoji procenat aktivnih devojaka koje ni pod razno nece dozvoliti drugoj da ih dodirne,a ja tu ne vidim poentu.Zar je moguce doziveti orgazam bez ikakvog fizickog dodira?Hm...
Sebe bih svrstala u grupu prilagodljivih.Ali naravno koliko ja volim da uzivam,toliko volim i da devojka koja je sa mnom uziva.
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni je interesantno to kako je kod muškaraca vrlo jasna ta granica a/p/uni, tj. vrlo je konkretno i bez filozofiranja.

Kod devojaka postoji razlika u definiciji ponaosob i onda dolazi do brkanja. Hoću reći da kod cura ono što jedna konta kao a/p/uni druga moža da percipira drugačije. I zato smo sigurnije sa tim versatile.

Recimo, ja pod pojmom 'aktivna' kontam onu koja vodi, bez obzira da li liže ili ne, da li je vezana ili ne... Pod pojmom 'pasivna' kontam onu koja kroz seksualni odnos voli da bude vođena.

Drugo što mi je interesantno i nije mi jasno, zašto se kod oba pola pojam 'pasivno' dovodi u vezu sa egom i sa manjom vrednošću?!
Korisnikov avatar
By SabotagE
Cinjenica je da devojke koje su pasivne bivaju prozivane i ismevane zbog toga,jer ih smatraju manje vrednim i boljim ljubavnicama,a to uopste ne mora biti tako.
By ...Sitnicava...

Drugo što mi je interesantno i nije mi jasno, zašto se kod oba pola pojam 'pasivno' dovodi u vezu sa egom i sa manjom vrednošću?!
Takva je konotacija termina, a svako iole normalan zna da su to gluposti.
By J...

Zar to nije logicno? Pojam "pasivno" se posmatra kao sinonim za submisivno a ljudi to generalno vole da ismevaju.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bananica
boze, nikad mi nece biti jasno kako lezbe mogu biti aktivne i pasivne..

mislim, sta, aktivna lize, a pasivna ne?

:bananica:
Problem i jeste što se a/p divergentno tumači pa posle dođe do zbrke. Ja a/p dovodim u vezu sa dominacijom u krevetu, sa aranžiranjem same situacije (aktivna diktira), delimično i sa tim što si ti napisao i sa još mnogo toga.
Greshish dusho. Aktiva se aktivira. To t´dodje kI izvrshni organ. A diktira ona koja "lezhi dole". Mentalno! ;)

Shto s´ tiche generalizacije, kol´ko je mrzim tol´ko mi je i mila. Em sam bi, em sam versatile, em leca, em volim dildo, em volim da me tucaju, em volim da tucam...ajmeeeeeee...shto sUm ja komplikovaTa.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by J...

Zar to nije logicno? Pojam "pasivno" se posmatra kao sinonim za submisivno a ljudi to generalno vole da ismevaju.

O Bozhe, svashta cju ja ovde prochitat´. Submisivna osoba je pasivna? :doh: J zheno, imash ti i promishljenijih postova. :)

Primer: Ak´ "domina" pozheli da joj subica lizhe shtiklu, da joj lizhe shta god...pasivna je i manje vredna? Mislim da ovde meshate pojmove submisivnosti i mazohizma! :cut:
Korisnikov avatar
By Val

Prvi put chujem za ovo, al´ ajde. Shta smo onda mi, koje nekada volimo da vodimo, a nekada da budemo vodjene? Ponekad manje, a ponekad vishe vredne? Imam li ego il´ ga neJmam? :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Interesuju me stavovi novih forumašica i remasterizovana nova-stara gledišta starih.
Kako definišete a/p/uni kod devojaka i šta više volite?

Ne definishem nikako! Bilo bi jako glupo. Vishe volim sex!

Sve ostalo rekoh u "gornjim" postovima... :kisa:
By J...
Originally posted by Val

O Bozhe, svashta cju ja ovde prochitat´. Submisivna osoba je pasivna? :doh: J zheno, imash ti i promishljenijih postova. :)
Val zeno, nije to moj stav nego ljudi tako generalno razmisljaju. To je bio moj odgovor kojim objasnjavam zasto ljudi ismevaju pasivne.
Originally posted by Val
Primer: Ak´ "domina" pozheli da joj subica lizhe shtiklu, da joj lizhe shta god...pasivna je i manje vredna? Mislim da ovde meshate pojmove submisivnosti i mazohizma! :cut:
Naravno da pasivna moze biti i submisivna i dominantna. Moze da lezi i slusa a moze i da lezi i naredjuje. :)
Korisnikov avatar
By Val
Pa to ti pricham. Kakve podele, kakvi bakrachi!?
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by J...
Naravno da pasivna moze biti i submisivna i dominantna. Moze da lezi i slusa a moze i da lezi i naredjuje. :)
A može i da stoji i radi nešto, ako je to nešto zamisao one koja vodi. Ne?

Pitanje se odnosi na sve: šta je pasivna, a šta aktivna ljubavnica? Submisivna? Dominantna?
Kratko, jasno i razložno. I pomogućnosti tačno. :lol:
Hvala.
:)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by SabotagE.Zar je moguce doziveti orgazam bez ikakvog fizickog dodira?Hm...
Moguce, vrlo. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!