Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *STATUS*е да, то вече сам приметио јако много одбрих типова у Yellow- у.. толико добрих типова на једном месту не видех скорије....
Дакле....
треба се утврдити одговорност власника, радника и осталих који су дозволи да се тако нешто десило.....
да се тако нешто, не дај Боже мени десило, мислим да би настао хаос... пре свега бих пронашао власника и решио са њим ста има да се реши... да онда бих те балавандере питао шта раде када су тако нешто дозволили......
али руку на срце, и ми претерујемо....
љубе се и лижу се по улици у близини клубова, мазе се, провоцирају, разговарају телефоном, после им крив ђаво.....као да заборављају да је ово Србија и каква правила, НАЖАЛОСТ, још увек овде владају....
подржавам дечка који је повређем ито максимално, и ако буде желео , ту сам да одем са њим да заједно расправимо шта има да се расправи....
ало људи, у питању је људски живот... не дај Боже да се нешто искомпликује и да му се деси нешто лоше... ко би онда преузео одговорност ?
Сва срећа па то вече нисам отишао у тај клуб него сам остао са једним мацаном да се мазим.... и грлим....
е да, то вече сам приметио јако много одбрих типова у Yellow- у.. толико добрих типова на једном месту не видех скорије....
Originally posted by MahoneyNa celu polemiku oko teme ti komentarises neciju pismenost i nacifranost postova kao pokazatelj verodostojnosti price! Solidarno nema sta!
dragi postavljacu teme!
sa toliko neznanja si naskrabao ove postove, da mi se stomak okretao dok sam citao.
na zalost, ne umes da srocis niti jednu recenicu, a da ona ima smisla.
pises, kao da si zadihano dojurio u 4.45, tog jutra, i u kameru jutarnjeg programa RTS-a izdeklamovao svez izvestaj sa gej scene.
uzas, uzas, uzas...
ubice me ovi novoregistrovani polupismeni clanovi.
OT:
sramno je sto se svi ti novootvoreni klubovi tako bahato reklamiraju po internetu, a da pritom ne ulazu novac u EXTRA obezbedjenje, jer svasta, ali SVASTA je moguce u ovoj nasoj konzervativnoj i homofobicnoj zemlji. recimo, pogledajte koliko ljudi se javno uclanjuje u razne pretece, ubijacko-koljacke anti gej grupe na fejsbuku. :uzas:
vlasnici klubova MOLIMO VAS da pojacate obezbedjenje, kako bismo dolazili opusteni i veseli u vase klubove i trosili nas novac.
to je vas jedini interes, zar ne?
ako zelite nas novac, molimo vas, jos jednom da ponovim, da nam obezbedite mir i dobru muziku (bez seke aleksic, osim jednom za *denija*)
p.s. CTATYC se vratijo???
Originally posted by ClubberA ovo je tolika budalastina da ja ne znam kako mislis da te iko ozbiljno ovde shvati posle ovakve tvrdnje.
E vidi , cuo sam da je i po dogovoru bilo pusteno da udju ???
SRAMOTA !!!
Originally posted by Lakiboy_nsNe treba ljudi da se uplase, ali i mi treba da povedemo racuna kome poklanjamo poverenje!
Znaci Cluber i Sixto vi nastradalog decka poznajete licno?
Zao mi je da su povrede glave toliko ozbiljne da mora i na operaciju
Uglavnom Sixto iz onoga sto ti je vlasnik/menadzer kluba odgovorio (zanemarujuci deo u kojem te psovao) se da zakljuciti da su problem sa bezbednoscu sad shvatili ozbiljnije te da ce angazovati dodatno obezbedjenje i da su neku pouku iz ovoga ipak izvukli.
Moja poenta koju sam forsirao u prethodnim postovima je da uprkos ovom i slicnim incidentima ne treba dozvoliti da se ljudi toliko uplase da prestanu izlaziti na gay mesta i da gay scena koja poslednje vreme jaca ponovo zamre i da nemamo gde izaci i provoditi se onako kako zelimo
Originally posted by LAV021Jeste, zrtva je uvek kriva. Kako te, bre, nije sramota da pises ovakve stvari.
jel znate zasto je zatvoren klub na naselju i prebacen na tvrdjavu???
pa sa lokalcima se lepo izaslo na kraj, i bili su mirni... ali kad su iza kluba na njihovom kosarkaskom terenu uhvatili dvojicu nasih da se jebu.... to je bio kraj...
TO JE SAMO NASA ODGOVORNOST!!!! I SAMI SEBE UGROZAVAMO!!!
Originally posted by Mr DeeBRE Momak procitaj jos jednom sta sam napisao!Originally posted by LAV021Jeste, zrtva je uvek kriva. Kako te, bre, nije sramota da pises ovakve stvari.
pa sa lokalcima se lepo izaslo na kraj, i bili su mirni... ali kad su iza kluba na njihovom kosarkaskom terenu uhvatili dvojicu nasih da se jebu.... to je bio kraj...
Originally posted by SixtoOriginally posted by MahoneyNa celu polemiku oko teme ti komentarises neciju pismenost i nacifranost postova kao pokazatelj verodostojnosti price! Solidarno nema sta!
dragi postavljacu teme!
sa toliko neznanja si naskrabao ove postove, da mi se stomak okretao dok sam citao.
pises, kao da si zadihano dojurio u 4.45, tog jutra, i u kameru jutarnjeg programa RTS-a izdeklamovao svez izvestaj sa gej scene.
uzas, uzas, uzas...
OT:
sramno je sto se svi ti novootvoreni klubovi tako bahato reklamiraju po internetu, a da pritom ne ulazu novac u EXTRA obezbedjenje, jer svasta, ali SVASTA je moguce u ovoj nasoj konzervativnoj i homofobicnoj zemlji. recimo, pogledajte koliko ljudi se javno uclanjuje u razne pretece, ubijacko-koljacke anti gej grupe na fejsbuku. :uzas:
vlasnici klubova MOLIMO VAS da pojacate obezbedjenje, kako bismo dolazili opusteni i veseli u vase klubove i trosili nas novac.
ako zelite nas novac, molimo vas, jos jednom da ponovim, da nam obezbedite mir i dobru muziku (bez seke aleksic, osim jednom za *denija*)
Ako je covek, rasejan i pod utiskom, postovi mu deluju haoticno, a plus mu je prvi put na nekom ovakvom virtuelnom mestu ne daje ti za pravo da ga nazivas polupismenim! Veruj dovoljno je prosao u zivotu, zna i jos moze da bi ti njega tako okvalifikovao!
Originally posted by Lakiboy_nsTacno Laki,
Istina je to za ponasanje ispred klubova da ne treba skretati previse paznju na sebe ako ste vec svesni u kakvom drustvu i kakvom delu sveta zivimo.
Ja sam bio svedok kada su nekoliko pijanih tetkuracha izasle iz Jokera i u pazsazu u centru grada vristali na sav glas kako im je zao sto nisu obukli stikle to vece i tako su vristeci pricali o sebi u zenskom rodu-sva sreca pa je bilo kasno i nije bilo nikoga ali stvarno nema potrebe ispred klubova tako skretati paznju na sebe i na sam klub.
Opet ovo naravno nema veze sa incidentom u X i prebijanjem tog momka u klubu ali je nesto o cemu treba svi da porazmisle
Originally posted by MahoneyOvaj covek ima, za razliku od tebe ili bilo kog drugog u ovom slucaju puno pravo da bude rasejan i potresen! Naravno to ne treba da tebi bude slagvort da pravis sprdacinu s onim sto je napisao!Originally posted by SixtoOriginally posted by MahoneyNa celu polemiku oko teme ti komentarises neciju pismenost i nacifranost postova kao pokazatelj verodostojnosti price! Solidarno nema sta!
dragi postavljacu teme!
uzas, uzas, uzas...
OT:
Ako je covek, rasejan i pod utiskom, postovi mu deluju haoticno, a plus mu je prvi put na nekom ovakvom virtuelnom mestu ne daje ti za pravo da ga nazivas polupismenim! Veruj dovoljno je prosao u zivotu, zna i jos moze da bi ti njega tako okvalifikovao!
na SVAKU polemiku mozes ubaciti komentar o necijoj konfuziji u izrazavanju i polupismenosti. u SVAKU.
sta ja imam da se "solidarisem" sa bilo kim, bilo gde?
koliko samo gejeva i strejtera u ovom sekundu dobijaju neke batine?
ili umiru od gladi?
hoces da se i sa njima SAD ODMAH pocnem solidarisati?
ja sam problemu prisao kao pojavi i ponudio resenje.
a ako je neko "dovoljno prosao u zivotu" kao sto kazes za novajliju koji je postavio temu (i tako popljuvao taj klub, kao da je simpatizer nekog drugog kluba) predlazem mu da napise memoare.
Originally posted by Mr DeeПиле, дечко је врло јасно написао да је ружно упражњавати секс испред клуба и да је због тога а и због безбесности посетиоца тај клуб измештен...Originally posted by LAV021Jeste, zrtva je uvek kriva. Kako te, bre, nije sramota da pises ovakve stvari.
Originally posted by LAV021Pa vidim lepo sta si napisao. Napisao si sustinski da svako ko se ne ponasa kako grupica huligana (ili "drustvo", ili sta god) misli da bi trebalo da se ponasa je sama kriva ako dobije batine. Da je zbog "jebanja na kosarkaskom terenu" ok zatvoriti gay klub u blizni....Originally posted by Mr DeeBRE Momak procitaj jos jednom sta sam napisao!Originally posted by LAV021Jeste, zrtva je uvek kriva. Kako te, bre, nije sramota da pises ovakve stvari.
uputstvo za upotrebu>
1. NE IZVRTATI RECI
2. NE TUMACITI NA SVOJ NACIN!
kad mi sami prestanemo da pravimo sranja i sami sebe ugrozavamo.... onda odgovornost i sl necemo prebacivati na druge...Mozes ti mene da provociras do sudnjega dana, ali ako ja tebe zbog toga drmnem pesnicom po sred njonje - JA SAM KRIV.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!