Ајде да већ једном разјаснимо неке ствари....
Пре свега, власници клубова морају да запосле људе од поверења, што значи да се елиминуши они којима је зинуло дупе да за то вече узму дневницу од неких 1000 дин или 20 еура и да их боли уво шта ће се у клубу дешавати...
Лако је глумити фрајера међу геј људима који су крхки, нејаки, треба бити баја и куроња пред тим стрејтрима напуцаним, неиживњеним који себи дају за право да млате педере,а 80 посто њих су заправо хомосексуалци који се суочавају са проблемом проналаска идентитета...
Имиџ једног геј клуба се врло тешко гради, а сруши у секунди... Сада ће људи заобилазити тај Х јер је небезбедан... али чему све то... зар није поента да се сви лепо забавимо, они зараде и да свима буде лепо.. без полупаних глава, сломњених носева, инцидената....
Сећам се само инцидента када је обезбеђење шамарало једног клинца од 15 година, када су га вукли по клубу, ударали му главу о зид... ја сам написао све опширно о томе.... и тадашњи власким Флојда, а иначе садашњи власник ТОКСИКА, је то заташкао, мада да је било правде одговарао би пред законом, па је све те људе отпустио, тј не виђам их Токсику... и окупио је људе који неће да шеткају около и глуме фрајере него ће да раде посао за који су плаћени а то је пре свега безбедност гостију....
ТЕМА - Брутално претучен дечак од 15 година у Флојду
Све похвале садашњем саставу обезбеђења... људи сетају по клубу и имају нос да нањуше проблем... десило се да су пар пута, барем сам ја то видео, избацили пар момака који су смарали рибе... довољно је да се неко пожали да му неко смета, да га узнемирава и тај лети напоље... једном су избацили и једну пијану девојку која је почела да вуче за косу неку своју бившу.... поштено... проблеми се решавају ван клуба....
ајд да се мало осврнем на инцидент у том клубу... тј у Х'-у...
Свестан чињенице да никоме на челу не пише да ли је стрејт или није, али некада и геј људи претерују... Стартују и оне који им не дају сигнал и онда настане проблем...
отворио сам тему о дарк роом-у и намерно написао "за размену пољубаца" јер је мени који сам геј ружно када видим типове да се љубе и лижу насред клуба... то се зове некутлура.... изажђите на неко стрејт место и нећете видети такав призор... да се тим и риба љубе насред неког клуба... можда негде са стране, али не насред клуба....
значи...обезбеђење НЕМА ПРАВО да задржи било кога до доласка полиције јер тиме ограничава слободу кретања тих лица што по закону немају право... јер само полиција може некога да задржи, лиши слободе.... обезбеђење их може само избацити и крај приче.. никакво задржавање не сме да се догоди шта год да се десило, једноставно такви људи се избаце и крај посла...
то што је неко написао да је могло 100 људи да их налупа... па ни то није решење... испали би криви ти што су се бранили, а докажи ти после да је стрејтеру разбијена глава зато што је први почео... испала би општа туча и сви би извукли дебљи крај....
схватите да постоје стрејт људи који посећују геј клубове и никада није било инцидента ... зашто... па зато што је обезбеђење у другим клубовима ефикасније... свест о месту има велики утицај...и нелогицно је пустити неког ко је очигледно пијан да уђе.... том човеку не пише на чеу да ли је геј или није... али му пише ПРОБЛЕМ, само треба бити вичан да то препозна.... а за то су ваљда плаћени...
сва среча па сам то вече остао са једним типом у Yellow-u а криво ми је што сам пустио Денија да иде сам у тај други клуб... сва срећа па му се ниша није десило...