Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by LAV021
.. a i sami mi pravimo sranja, ko nam garantuje za sinoc da dve tri pederke nisu bile ispred X i dobacile tim momcima koju pa su ovi krenuli za njima... ili da su ih pozvale i uvele na zabavu?....
Koliko god da se pije i kolika god da je euforija, ljudi moraju da znaju sta se sme, a sta se ne sme.
Dobacivati nepoznatim ljudima na ulici je nekulturno, a i opasno.
Zato apelujem na pederke da se uzmu u pamet i paze sta rade.
Treba gledati svoja posla i zabavljati se za svoj grosh, nikoga ne uznemiravati, ne dobacivati, ne izazivati nevolju.

Igraj, pevaj, pij, zabavljaj se, ali glavu ne gubi !
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Clubber
Kontam da si bio mali .

Za navedeno veruj mi starosedeoci smo KRIVI mi i samo mi !!!!
Znas rodjen sam u Novom Sadu ,znam unazad oko 200 godina svoje pretke , isao u skolicu Sonja Marinkovic , os Djordje Natosevic ,
mali off :blush:
koji si dio grada? Dok sam živio u NS bio sam na Grbavici
By Clubber
Dragi moji COVEK je zavrsio u URGENTNOM POLOMLJEN !!!!
Da Vas ne zamaram strucnim terminima .

Al evo ovako .

Nedelja 04.05h dva lika ulaze u klub , guraju obezbedjenje i onako bezobrazno ulaze u prostor za igru , setaju se okolo gurkaju i kao deluje nista specijalno "malo popili". Medjutim izlaze i obezbedjenje i dalje ne reaguje na tu BAHATOST , misle da ce se sve lepo smiriti i zavrsiti ... No onda jedan mladji lik tu oko 20 22 god poziva sve nas na "FAJTU" ( tuca) naravno gledamo kako i da li ce ga obezbedjenje izbaciti i reagovati ...
Ladno se gura okolo , gurka jednu devojku koja se brani i uspeva da izmakne i zatim dokacio je jednog lika koji se srusio i u dva koraka ulece u jednog mladica i pesnicom ga udara u predelu glave da covek leti par metara . Prilazim da vidim sta se desilo a obezbedjenje samo sto ne potapse coveka po ramenu kao je dobar posao uradio pa ga kao ubedjuju da se sredi i ode napolje . Naravno reagujemo svi pomoc da ukazemo coveku koji krvari iz nosa i ne vidimo odma rane koje je zadbio , malo ga dovodimo u red i izlazimo napolje u tom trenutku dolazi policija i zatice coveka koji je dobio udarac u glavu pitaju sta i kako ( veoma korektno POLICAJAC se zove CEKIC ), uzimaju podatke i traze ko je vlasnik kluba ko drzi zakup i sl . Policajac nas upucuje da HITNO coveka odvezemo u URGENTNI .
Pitaju obezbedjenje ko je gde su otisli i naravno da su pravi oni bi i znali ko je barem bi ga malo pretresli a ne i pustili da odu !!! Zapisnik je uradjen u 04.15h pa sad vidite koliko je to sve islo brzo i nenadano.

Naravno ispred ulaza TAXI sti stoje u redu i ni jedan barem nisam uspeo da proverim za sada da li je neko pozvao i pomoc jer i oni bi trebali da sluze ovom gradu kao neko ko moze da odreaguje u pravom trenutku kao obavestenje kolegama ili sl .
Gospodo setite se RADIOAMATERA koji su bombardovanje pratili bolje od bilo koje sluzbe !!!

Sve ovo sam pisao da Vas sve samo upozorim da moze da se desi SVAKOME OD NAS !!!!!
Nisam zeleo da skrecem sa teme ali sam samo pokusao da ukazem na sigurnost svih.

Razmislite da li sam u pravu ili ne !!!

A zamolio bih ljude koji nemaju sta da kazu da ne opstrujusu temu sa komentarima koji nisu umesni !:whatever:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Interesantno je da kad se u nekom klubu desi incident da se odmah ovde pojavi neki novajlija koji se samo zbog toga registruje na forum da bi eto on nas sve kao upozorio kako u taj klub ne trebamo ici c...c...c.... :lukavi:

Prvo-ti momci su usli normalno u klub koliko sam cuo iz prve ruke jer ih obezbedjenje sigurno ne bi pustilo da su se odmah na ulazu gurali.
Drugo-obezbedjenje ih je izbacilo napolje kad su poceli praviti sranja unutra.
Trece-klub je relativno velik i dva momka iz obezbedjenje ne mogu videti sve i svakoga unutra u svakom momentu.....mozda bi bilo interesantno naglasiti da jedan od dvojice iz obezbedjenja ima zadatak da cuva DJ-a od pojedinih dosadnih posetilaca koji ga smaraju non-stop prilazeci i trazeci odredjene pesme za >svoju dushu< i po 100 puta u toku veceri.
Cetvrto i najbitnije ko hoce da izlazi u bilo koji klub bilo gde u Srbiji mora da shvati da se ovakva sranja i tuce desavaju u svim klubovima povremeno i to nekada u mnogo goroj meri.Posto izalazim vec 10-tak godina po raznim str8 i gay mestima u NS i u BG ponekad nagledao sam se svega i svacega i tuca i flasa i stolica koje lete naokolo i guranja i padanja i razbijenih noseva a i svi vi koji izlazite cesce ste videli sevega i svacega predpostavljam.

Tako da ono-neka klub poveca bezbednost malo vise a kukumakanje nece pomoci....sranja se desavaju. :panker:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ајде да већ једном разјаснимо неке ствари....

Пре свега, власници клубова морају да запосле људе од поверења, што значи да се елиминуши они којима је зинуло дупе да за то вече узму дневницу од неких 1000 дин или 20 еура и да их боли уво шта ће се у клубу дешавати...

Лако је глумити фрајера међу геј људима који су крхки, нејаки, треба бити баја и куроња пред тим стрејтрима напуцаним, неиживњеним који себи дају за право да млате педере,а 80 посто њих су заправо хомосексуалци који се суочавају са проблемом проналаска идентитета...

Имиџ једног геј клуба се врло тешко гради, а сруши у секунди... Сада ће људи заобилазити тај Х јер је небезбедан... али чему све то... зар није поента да се сви лепо забавимо, они зараде и да свима буде лепо.. без полупаних глава, сломњених носева, инцидената....

Сећам се само инцидента када је обезбеђење шамарало једног клинца од 15 година, када су га вукли по клубу, ударали му главу о зид... ја сам написао све опширно о томе.... и тадашњи власким Флојда, а иначе садашњи власник ТОКСИКА, је то заташкао, мада да је било правде одговарао би пред законом, па је све те људе отпустио, тј не виђам их Токсику... и окупио је људе који неће да шеткају около и глуме фрајере него ће да раде посао за који су плаћени а то је пре свега безбедност гостију....

ТЕМА - Брутално претучен дечак од 15 година у Флојду

Све похвале садашњем саставу обезбеђења... људи сетају по клубу и имају нос да нањуше проблем... десило се да су пар пута, барем сам ја то видео, избацили пар момака који су смарали рибе... довољно је да се неко пожали да му неко смета, да га узнемирава и тај лети напоље... једном су избацили и једну пијану девојку која је почела да вуче за косу неку своју бившу.... поштено... проблеми се решавају ван клуба....

ајд да се мало осврнем на инцидент у том клубу... тј у Х'-у...

Свестан чињенице да никоме на челу не пише да ли је стрејт или није, али некада и геј људи претерују... Стартују и оне који им не дају сигнал и онда настане проблем...
отворио сам тему о дарк роом-у и намерно написао "за размену пољубаца" јер је мени који сам геј ружно када видим типове да се љубе и лижу насред клуба... то се зове некутлура.... изажђите на неко стрејт место и нећете видети такав призор... да се тим и риба љубе насред неког клуба... можда негде са стране, али не насред клуба....

значи...обезбеђење НЕМА ПРАВО да задржи било кога до доласка полиције јер тиме ограничава слободу кретања тих лица што по закону немају право... јер само полиција може некога да задржи, лиши слободе.... обезбеђење их може само избацити и крај приче.. никакво задржавање не сме да се догоди шта год да се десило, једноставно такви људи се избаце и крај посла...

то што је неко написао да је могло 100 људи да их налупа... па ни то није решење... испали би криви ти што су се бранили, а докажи ти после да је стрејтеру разбијена глава зато што је први почео... испала би општа туча и сви би извукли дебљи крај....

схватите да постоје стрејт људи који посећују геј клубове и никада није било инцидента ... зашто... па зато што је обезбеђење у другим клубовима ефикасније... свест о месту има велики утицај...и нелогицно је пустити неког ко је очигледно пијан да уђе.... том човеку не пише на чеу да ли је геј или није... али му пише ПРОБЛЕМ, само треба бити вичан да то препозна.... а за то су ваљда плаћени...

сва среча па сам то вече остао са једним типом у Yellow-u а криво ми је што сам пустио Денија да иде сам у тај други клуб... сва срећа па му се ниша није десило...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
Interesantno je da kad se u nekom klubu desi incident da se odmah ovde pojavi neki novajlija koji se samo zbog toga registruje na forum da bi eto on nas sve kao upozorio kako u taj klub ne trebamo ici c...c...c.... :lukavi:

Prvo-ti momci su usli normalno u klub koliko sam cuo iz prve ruke jer ih obezbedjenje sigurno ne bi pustilo da su se odmah na ulazu gurali.
Trece-klub je relativno velik i dva momka iz obezbedjenje ne mogu videti sve i svakoga unutra u svakom momentu.....mozda bi bilo interesantno naglasiti da jedan od dvojice iz obezbedjenja ima zadatak da cuva DJ-a od pojedinih dosadnih posetilaca koji ga smaraju non-stop prilazeci i trazeci odredjene pesme za >svoju dushu< i po 100 puta u toku veceri.
Cetvrto i najbitnije ko hoce da izlazi u bilo koji klub bilo gde u Srbiji mora da shvati da se ovakva sranja i tuce desavaju u svim klubovima povremeno i to nekada u mnogo goroj meri.Posto izalazim vec 10-tak godina po raznim str8 i gay mestima u NS i u BG ponekad nagledao sam se svega i svacega i tuca i flasa i stolica koje lete naokolo i guranja i padanja i razbijenih noseva a i svi vi koji izlazite cesce ste videli sevega i svacega predpostavljam.

Tako da ono-neka klub poveca bezbednost malo vise a kukumakanje nece pomoci....sranja se desavaju. :panker:
ja se slazem da se ovo desava svugde. ali ne kontam poentu prve recenice. da, dosao je novajlija da upozori. ja ga poznajem. poznajem i momka koji je zavrsio u urgentnom. kako to da zastitnik novajlija sada ne radi? da nisi ti laki mozda na platnom spisku kluba kao njihov pr?
By Clubber
*STATUS*

CESTITAM na podrzsci jer ovo se desilo meni i pre ali nisam pisao.

Sasvim ste svi vi OK u pravu ali zato i naglasavam koliko je neko i primetio da je BEZBEDNOST najveci problem !!!
To sto LAKIBOY-NS pise i on je ponegde upravu ali da se nedaj boze to njemu desilo da li bi napisao sve ovo .
Laki rekoh 42 godine imam i nagledao sam se dosta naslusao , a niko nije pokrenuo nista da se to ne desava u tolikoj meri , daj da pomognemo sebi pa i drugima isto tako .
Ne mogu da verujem da svako vuce vodu na svoju vodenicu .
Izlazim po stranim klubovima , sta mislite da tamo nema sranja i ostalog IMA naravno ali macani koji to vide iz obezbedjenja diskretno srede stvar tako da taj sto napravi vise ne pomislja da pravi sranja .
Izvinjavam se na recniku .
Ovo samo zelim da pokrenemo diskusiju i svest ljudi koji otvore klub i ubiraju novac od nas a za sve drugo ih nije briga .
OK imam resenje .
Al evo dajte i vi neki doprinos savet .
Lako je biti pametan posle ovoga svega ali ja pisem da se NE PONOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeste da sam NOV na forumu ali vas gledam non stop i citam komentare i pricam sa ljudima koji su tu i pisu . Nemoj da se sekiras LAKIBOY da sam neupucen i nevest u ovo sto radim .
By Clubber
a se slazem da se ovo desava svugde. ali ne kontam poentu prve recenice. da, dosao je novajlija da upozori. ja ga poznajem. poznajem i momka koji je zavrsio u urgentnom. kako to da zastitnik novajlija sada ne radi? da nisi ti laki mozda na platnom spisku kluba kao njihov pr?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nemoj da se ti sekiras oko toga da li ja radim ili ne !

Ja samo pokusavam da Vam svima dodje u glavu i da se postavite svi koji imate lose komentare na poziciju momka koji je zavrsio u URGENTNOM ( okvalifikovane povrede TESKE !!! ) Visestruki prelomi lica !!!!!

:zastava:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy

ja se slazem da se ovo desava svugde. ali ne kontam poentu prve recenice. da, dosao je novajlija da upozori. ja ga poznajem. poznajem i momka koji je zavrsio u urgentnom. kako to da zastitnik novajlija sada ne radi? da nisi ti laki mozda na platnom spisku kluba kao njihov pr?
Procenio sam da ovom novajliji ne treba zastitnik a i na godisnjem sam trenutno sto se toga tice :D
A poenta je bila da su meni jako sumnjivi ti koji se registruju na forum samo da bi popljuvali neki klub i opisali kako se tamo desilo nesto jako strasno i kako tamo vise ne trebamo ici bla, bla...ja nisam PR X-a bio sam tamo samo dva puta u ova dva meseca otkad klub radi a da li je novajlija dosao ovde sa nekom drugom namerom osim da eto kao skrene paznju na propuste obezbedjenja u tom klubu-to njega pitajte :indijanac:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Bas mi je zao...nadam se da ce se koliko je to moguce brzo oporaviti
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Obezbedjenje je ocigledno napravilo propust a vlasnik kluba je sad u najgoroj situaciji predpostavljam poasle ovog incidenta (pored momka koji je povredjen tamo naravno).
Ako je ozbiljan taj vlasnik ce da pojaca obezbedjenje ali kazem u nocnim klubovima bilo str8 ili gay se sranja uvek desavaju.Ljudi popiju pa neki postanu agresivni i odlepe skroz pa prave sranja to se nikad ne moze potpuno izbeci.

Poenta svih poenti na ovu temu sto se mene tice je da je gay scena u Srbiji konacno pocela da jaca pogotovo u NS, da izlazi iz kojekakvih zagusljivih podruma i da to sto su dve pijane budale u jednom od klubova napravile sranje ne treba da utice na to da sad svi pocnu da paranoisu kako ce ih neko prebiti ako izadju u neki klub i da se zavlace u kuce zbog toga.
Meni je isto krivo sto je neko nastradao ali mi ne pada na pamet da se sad odreknem zbog toga svojih povremenih izlazaka na gay mesta jer mi se moze desiti i na drugim mestima da dobijem po nosu a mi isto imamo pravo da se zabavljamo i izlazimo u svoje klubove i ne treba se dati lako uplasiti.
Ja sledeci vikend namerno izlazim tamo :bic:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Deni :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by A.F.K.A.OB

To si ti rekao-ne ja :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Clubber
a se slazem da se ovo desava svugde. ali ne kontam poentu prve recenice. da, dosao je novajlija da upozori. ja ga poznajem. poznajem i momka koji je zavrsio u urgentnom. kako to da zastitnik novajlija sada ne radi? da nisi ti laki mozda na platnom spisku kluba kao njihov pr?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nemoj da se ti sekiras oko toga da li ja radim ili ne !

Ja samo pokusavam da Vam svima dodje u glavu i da se postavite svi koji imate lose komentare na poziciju momka koji je zavrsio u URGENTNOM ( okvalifikovane povrede TESKE !!! ) Visestruki prelomi lica !!!!!

:zastava:
nesporazum. laki je interno prozvan ''zastitnikom novajlija'' jer brani sve nove clanove koje mi matori odmah uhvatimo u masinu. pitanje da li je pr kluba nije upuceno tebi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by A.F.K.A.OB

To si ti rekao-ne ja :D
Trazio sam jednom numeru " Iskoristi moje mane " od Seke Aleksic.
:fancyklap:
Nisam vise od jednom prilazio DJ- u , jednom sam pesmu trazio, jednom sam je i dobio.
:yes:
I to je sve.
:cuddle:
By Clubber
Deni ako si organizator onda se to ne radi sa 2 lika ( tzv OBEZBEDJENJE ) !!!

Mislis da si faca ako otvoris KLUB pa sta se desi desi ...

E vidi , cuo sam da je i po dogovoru bilo pusteno da udju ???

SRAMOTA !!!
:cyborg:
By Sixto
E da se i ja oglasim na ovu temu posto je ocigledno da neki ovde imaju nameru da je razvodne i relativiziraju!

@Blento,
kad izlazis gde postoji neko obezbedjenje na vratima pretpostavljas da ne treba da da razmisljas da li ces uskoro da osetis noz kako prolazi medju rebrima ili pesnicu kako ti lomi jagodicnu kost, pa se shodno tome i ponasas. Ti mozda treniras to vec sto treniras, ali da te zapucam nenadano u sred djuske u Apartmanu, polomio bi ti bar ono malo nosnih i jagodicnih kostiju sto imas. E sad druga stvar bi bila kad bi ti eventalno ustao pa poceo da se branis, mozda bi me savladao mozda ne.
NE mozes da ceo incident posmatras sa stanovista, sta nisi imao pored stolicu da ga mlatnes!

Opet se mi uvlacimo u politicke razmirice ko je gde pobedio i sta je radio, desavali su se napadi i u demokratskom Beogradu, desavali i u radikalskom Novom Sadu, ali to nema nikakve veze sa napadima na pedere, budala ce uvek biti!

@Lakiboj,
ja licno znam Clubber-a vec dosta vremena i mislim da ti konstatacije na mestu! to obrazlozenje tipa 'pa desavalo se i ranije' nije opravdanje za svaki naredni incident! S obzirom da smo pederi i da zivimo u ovakvom svinjcu od drzave onda treba povesti malo vise racuna o bezbednosti, jer incident u gay klubu nije obican picvajz kao u Dva Galeba vec je to ipak malo teze krivicno delo! Ne mozes te dve stvari dovoditi u istu ravan!
Niti Clubber nekoga brani niti unistava bilo kome reputaciju lokala vec pise o problemu koji se desio i niko za njeg ne haje! Lepo vam je covek rekao da se sve odigralo u 10min, a za to vreme su vlasnici stigli da puste napadace i prosreu pricu kako su uhvaceni bla bla bla...

S obzirom da ne poznajes Clubbera, valjda ti je moj nik donekle poznat pa ces ozbiljno da shvatis o cemu se ovde pise.
Jutros sam seo za komp i postenski napusio onu dvojicu koji su ispred kluba, menadzeri, vlasnici, sta li i evo ti sta meni drkadzija napise:

"hvala na komentaru i pohvalama ... ipak beogradjani najmanje ucestvuju u ovom poslu i klubu ... najvise je nas novosadjana ... i sami smo krivi za ovo sinoc ...

a ti posrani napaceni covece ... izgrkavaj kurac sam nad sobom , svojom motikom ... itd ... kako god ... niko od tebe nije trazio da dodjes , a kamoli da u loklalu budes kad god ... desilo se sranja i u bgd po svim klubovima i kod nas ...

od sada ide drugacije ... i sa obezbedjenem i pretresom i i proverom ljudi ... nema vise sale ... patrola ce biti ispred i jos dva momaka unutrA !"

Dakle u njihovoj postavci mozga ko te jebe nisu te zvali, ne mozes ni da racunas na bezbednost ukoliko samoinicijativno izadjes!

Koliko smo ili ne sami krivi za sve sto nam se desava to j vec diskutabilno!

Koliko sam skontao ono malo sto sam imao prilike napolju da izadjem mi radimo sve kontra! Nigde u Pesti neces videti da pederi stoje ispred kluba i izvode program. Samo kod nas se ispred kluba kucaju poruke, ljube drugarice koje pristizu u klub, cici, vristi, dobacuje prolaznicima itd itd. Ok je to, nemam ja nista protiv da pravis sou, ali svedi se u okvire! Razumi da je ovo Srbija i da postoje ljudi koji jedva cekaju picvajz da naprave!
S druge strane kod nas se svako bavi ugostiteljskim poslom! Svakom zine dupe da zaradi pare na pederima! Pocistis memljivi podrum, okacis disko kuglu, namontiras komp i ti imas klub! Niko ne konta da je svaka gay zurka desavanje visokog rizika i da mora da ima cetvere oci otvorene! O tom ne misle kako vlasnici tako i gosti! Zaposle debile koji su pre svega homofobi pa tek onda izbacivaci!

Sustina dobre organizacije je u selekciji na ulazu! Ova dva lika od pre neko vece su komotno pusteni unutra, prokrstarili klubom, stajali 5min i onda napravili pizdariju!
Ne mozemo ocekivati da neko od pedera bude u obezbebedjenju jer malo je njih koji su voljni to raditi, a jos manje je njih koji su to sposobni da rade! Opet iluzorno je misliti da moze da se nadje covek koji je str8, a iz vidjenja poznaje gay ljude koji izlaze, tj koji su na sceni i sta vec!
E, obicaj je da debil stane na vrata, uzme dnevnicu u ruke i blene u masu nezainteresovano, menadzeri iliti vlasnici sede, zajebavaju se i ne kontrolisu ko ulazi pa u klub udje i kurta i murta!
Doduse postoji kod nas selekcija mase, ali je to obicno pocetnicko preseravanje tipa ne mogu cigani, ne mogu trandze, ne mogu non-vip osobe, ne moze ovaj ne moze onaj, a one koje stvarno treba drzati van kluba puste da prosetaju!

Cela ova prica nije da se nekom sjebe posao! Posao sam sebi sjebes, da se razumemo! U stvari svrha sveg ovog je da ljudi razumeju potrebu da se oforme ti izlasci da to lici na nesto i da svako stigne kuci s glavom na ramenima, a ne da strepim dal cu da popijem letvu kad izadjem!

Momak koji je povredjen u subotu vece nije povredjen jer 'se to vec ranije desavalo', niti sto 'je ovo Srbija', niti sto 'niko nije sposoban da uzme stolicu u ruke i odvali napadaca od batina'... vec zato sto je i dalje kod nas normalno da neko upadne na zurku, napravi rusvaj i da se niko u vezi toga ne zabrine i porazmisli! On u petak ide na operaciju jer je iako se misliko dobro prosao, ipak dobio prelome kostiju lobanje, a to bi se moglo desiti svima jer nismo izgleda navikli staviti prst na celo!
Korisnikov avatar
By Blady
Ma ,............................................
Korisnikov avatar
By LAV021
[quote]Originally posted by Sixto

Koliko smo ili ne sami krivi za sve sto nam se desava to j vec diskutabilno!

Koliko sam skontao ono malo sto sam imao prilike napolju da izadjem mi radimo sve kontra! Nigde u Pesti neces videti da pederi stoje ispred kluba i izvode program. Samo kod nas se ispred kluba kucaju poruke, ljube drugarice koje pristizu u klub, cici, vristi, dobacuje prolaznicima itd itd. Ok je to, nemam ja nista protiv da pravis sou, ali svedi se u okvire! Razumi da je ovo Srbija i da postoje ljudi koji jedva cekaju picvajz da naprave!

:budilnik: :cigareta:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Sixto
......

samo nek si ti seo za komp i sve iznapushavao, emo :saksofon:

nego poenta je i bila da se o tome misli pre negoli se desi
a ne kad nekog nesretnika nalupaju imamo senzacionaliste novajlije
i par pravdoljubivih emosa sa sve moralistichkim kricima

a za tri dana ce sve zaboraviti
i sledeci vikend opet grudi u vis 'aljine na pod itd.

to je srzh problema, a ne loshe obezbedjenje
By Sixto
Iznapusavao sam ne zasto sto imam nameru da nekom budem drveni advokat vec sto je to meni bliska osoba pa sam osetio potrebu, a ti ako nemas nista da dodas u prilog samoj prici bolje nemoj reci nista!

Kazes poenta je pre nego sto se desi, pa sad ako se desilo ne treba ni misliti o tome?
Upravo je problem sto pederi u Srbiji zaborave sve za tri dana i sto neko glumi kafedziju a u stvari se igra tudjim glavama!

Jbg, ispada da je neko kriv sto je uopste izasao il se mozda spotakao o neciju pesnicu!
Treba sad misliti, pre neko drugi dobije po nosu, da opet neko ne bi rekao 'bilo pa proslo'!
Korisnikov avatar
By Azdaja
ovako mozemo do sutra.....

kako je momcima?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Azdaja
Nisam bila, ali se slazem sa tobom da je obezbedjenje trebalo da uradi svoj posao... ALI ako vas je bilo 100tinak u klubu - niste sami mogli da sredite par momaka?!

Chitajucji ovaj text jedino to pitanje mi prodje kroz glavu. A ubrzo i odgovor:"Jer su sebichne pichke".
Gladni senzacije, stanu po strani, izvade mob i ovekoveche.

Da ne odvuchem sa teme, samo cju usput da spomenem gay prajd u BG. Toliko "nas" je u Srbiji, a niko nije umeo da s´ odbrani?! MaH! :obesen:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Val
Originally posted by Azdaja
Nisam bila, ali se slazem sa tobom da je obezbedjenje trebalo da uradi svoj posao... ALI ako vas je bilo 100tinak u klubu - niste sami mogli da sredite par momaka?!

Chitajucji ovaj text jedino to pitanje mi prodje kroz glavu. A ubrzo i odgovor:"Jer su sebichne pichke".
Gladni senzacije, stanu po strani, izvade mob i ovekoveche.

Da ne odvuchem sa teme, samo cju usput da spomenem gay prajd u BG. Toliko "nas" je u Srbiji, a niko nije umeo da s´ odbrani?! MaH! :obesen:

e.....stajati i gledati kako nekog biju je:down:

a 100 prema 2 je...

ili sam ja ovde jedna od "kretenki/na" koja bi skocila momku da pomogne...

btw imam plan uskoro da otvorim gay klub, videcemO jos gde...:colorado:
Korisnikov avatar
By Val
Ne, nisi jedina. Ali nas je malo. :(
Korisnikov avatar
By Zonche!
kako vas samo ne mrzi da vodite istu prepirku trideseti put?
By Clubber
Samo da Vas obavestim da je covek koji je nastradao od neke BUDALE i dalje u teskom stanju soka !!!
Trenutno se saniraju stvari koje su da kazemo lokalnog karaktera , dok je u petak zakazana OPERACIJA jer su povrede koje su nastale opasne po ZIVOT i ugrozavaju odredjene funkcije . Stvoren je veci HEMATOM kao i niz preloma lobanje i kostiju u njoj ( kao i izliv krvi u odredjene delove koji nisu predvidjeni za to a ne mogu se ukloniti NIKAKO osim operacijom koja je jedna u nizu samo za koje se zna ) .

Da li zelite izvestaje CT-a ili druge dokaze da Vam zakacim da gledate i budete sigurni u sve sto sam poceo da pisem ??? !!! ???

Nevernih 'toma' ima znam al ovo pisem ne iz zlobe dragi - ge vec samo da Vam pomognem oko Vase same sigurnosti da PAZIMO .
Ima neumesnih komentara , pa bih zamolio slicne "tzv prijatelje" ako je moguce da se suzdrze od drzanja predavanja kako se to desava i normalno je i sl .... E gospodo nije jer ovo je Novi Sad i GOTOVO .

Stvarno da izjavim zahvalnost svima koji pitaju " kako smo " !!! HVALA VAM JOS JEDNOM !!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!