Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Postovani prijatelji,
Sinoc sam se zatekao u NEW Clubu znamo koji je X ZAM i ne sumnjajuci da mi se ista moze desiti jer je nas grad Novi Sad nekada vazio za najbezbedniji . No ipak se VARAM . Kazu da se tuce svugde desavaju , da ok al ne bas u nekom samom GAY KAFICU kao sinoc sto se desilo sa par momaka kji su nastradali. Sramota da tzv OBEZBEDJENJE NE REAGUJE KAKO TREBA NITI ZNA SVOJ DEO POSLA !!!! Stariji sam od mnogih ovde na forumu imam 42 god i secam se dosta stvari koje su nam se desavale ali ovako na moje oci doziveh PORAZ ! BARABE se dovezle kolima usle unutra prosetale se gurali se pretili i dva lika dobila ni krivi ni duzni "uspomenu" i zavrsili u URGENTNOM CENTRU nasega grada . Pa evo sad objasnite mi molim Vas da li je to samo njima moglo da se desi ili i nekom od 100 tinak koji su bili tamo ??? :testerica:
Coveka povredili NIKO od prisutnih tzv zakupaca nije utisao barem muziku da se vidi sta se desilo niti je dosao da pita ljude da li treba POMOC ili sta vec . Gospodi koja vodi i zeli da radi ovaj klub poruka koja je dobronamerna jer su delom iz Novog Sada ali i iz Bg da se ovo ne desava vise kod nas da se postave ipak PRAVI redari koji znaju sta i kako reagovati u datoj situaciji . PRAVILNIK koji obavezuje da se ako se nesto desi muzika utisa sredi situacija i OK idemo dalje a ne ovako SRAMOTA . Moze se i drugacije pricati INSPEKCIJA pa idemo dalje da li to nekome treba?!? , i ovako jedva se neko osmeli da otvori vrata i mesto za nase ljude i na kraju moramo da ga ucimo kako da radi i da nas zastiti . Naplatcujte ULAZ i neka taj novac ide za bezbednost svih nas koji smo tamo .
Sta treba da znaci da neka BAGRA ne znam kako da ih nazovem , moze i sme da udje i da radi sta zeli ??? Pa gospodo , dzaba ste krecili !!!
:bye:
Nadam se da ima jos ljudi koji su videli ovo sto i ja pa evo nova tema za razmisljanje za nasu bezbednost !!!
Verujte na kraju shvatio sam da u tom klubu NIKO ALI SLOVOM I BROJEM NIKO NIJE S I G U R A N !!!!! PAZITE !:osama:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Nisam bila, ali se slazem sa tobom da je obezbedjenje trebalo da uradi svoj posao... ALI ako vas je bilo 100tinak u klubu - niste sami mogli da sredite par momaka?!
Korisnikov avatar
By colorado
Azdajo, pa to je zato sto su svi sportisti, str8 looking, "ne fem" i normalne muskarcine.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Colorado, pa i da je klub bio pun fem likova i da ne znaju da se biju, mogli su da zgrabe flajku, pepeljaru ili nesto trece i udri po majmunima... ipak 100 na 3-4 momka... moje misljenje :/
Korisnikov avatar
By blenta
jeste vi imbecili da vas 100tinjak pusti par napaljenih klinaca da vas postrojava

trebali ste ih jebati svih 100 jedan po jedan

po to su oni i doshli

:predaja:
By Clubber
Pa dva lika su zavrsila u URGENTNOM sa sivenjem podlivom sinusnim problemima i sigurno duzim vremenom oporavka , znaci saznao sam i zao mi je tih momaka definitivno . A i jedna devojka je isto mogla da nastrada jer je bila u neposrednoj blizini . SRAMOTA da obezbedjenje ne zna svoj deo posla . MUZIKA tresti a momci dobili ni krivi ni duzni , stvarno JADNO !!!! Voleo bih da ako je jos neko bio prisutan kaze svoje misljenje iz svog ugla jer sam stvarno RAZOCARAN .
:vatroslava:

Ne mogu reci da je bilo koji deo Novog Sada siguran ali moraju se organizatori takvih okupljanja pozabaviti BEZBEDNOSCU nas koji odemo da bi i sledeci put ponovili dolaske i ispraznili novcanike , jer se zna da "nasi ljudi" nikada nisu bile STIPSE ili cicije !!!!:dropdead:
By Clubber
Da kazem blenti samo da se tetke nikada ne tuku ! Jesu zajedljive i drske sa raznim smicalicama ali upakovano u rozla masnu !!! :muzika:
A i sam znas da nose utoke pa jel mislis da bi se neki od klinaca usprotivio da vidi tako nesto ....
Mislim da ne treba komentar ni malo .
Samo da postavimo ovo onako kako treba .

Nemojte zaboraviti da Vlada SRBIJE daje novac za neke projekte koji se zovu organizacija zabava ljudi sa razlicitim pogledima na svet !!!:kiss:
Korisnikov avatar
By blenta
da kazhem samo cluberu da se tetke tuku bolje od nabildovanih gej dama
imaju i veca muda, to makar iz mog iskustva

inache posebno mi bode oci to pominjanje novog sada kao nekog kao sigurnog podneblja

otkad to? :ribica:
By Clubber
Pa vidi 90 tih je postojao kafic koji je radio skoro 1 god . Ako se secas BAMBUS.
Sve se moglo niko nista nije komentarisao dolazili su i str8 likovi i sve je funkcionisalo .
No da se ne prepucavamo ovde razumemo se nas dvoje dobro i citamo izmedju redova .
Drago mi je da se pocne razmisljati o sigurnosti !!!

:tos:
Korisnikov avatar
By blenta
ne secam se jer sam bio mali
elem razumem da si ti sad pod utiskom

ali o tome se misli pre a ne posto se dogodi

a novi sad je grad u kom predstavnik radikala pobedio na izborima za gradonacelnika i to glat
novi sad je grad gde je proshla parada neonacista - glat
novi sad je grad u kom mali nacoshi upadnu na fakultet i dele shamare profesorima - glat

i mi sad otkrivamo toplu vodu da ns nije bezbedan za pedere?

nemojte meshati sigurnost i dosadu :shrug:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by blenta
jeste vi imbecili da vas 100tinjak pusti par napaljenih klinaca da vas postrojava
pa nemaju, blento, svi muda da se tuku...
Originally posted by Clubber
A i sam znas da nose utoke pa jel mislis da bi se neki od klinaca usprotivio da vidi tako nesto ....
drzim da je bolje par kopchi nego da je neko vadio utoku u punom klubu
Korisnikov avatar
By spliff
i da...
mozda ne bi bilo loshe da se javi josh neko ko je prisustvovao obom incidentu
Korisnikov avatar
By Insorcer

po to su oni i doshli

:hail:

...kako se niko nije dohvatio inventara...pa namlatio i te majmune, i neodgovorno obezbedjenje i vlasnike:sudija:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Amadeo

po to su oni i doshli

:hail:

...kako se niko nije dohvatio inventara...pa namlatio i te majmune, i neodgovorno obezbedjenje i vlasnike:sudija:

nismo blenta i ja bili :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

a novi sad je grad u kom predstavnik radikala pobedio na izborima za gradonacelnika i to glat

...

i mi sad otkrivamo toplu vodu da ns nije bezbedan za pedere?

Slika
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Azdaja

nismo blenta i ja bili :)

...sada mi bash krivo shto se sa sve hleaf ne sretoh tamo :chestram:
By Clubber
Kontam da si bio mali .

Za navedeno veruj mi starosedeoci smo KRIVI mi i samo mi !!!!
Znas rodjen sam u Novom Sadu ,znam unazad oko 200 godina svoje pretke , isao u skolicu Sonja Marinkovic , os Djordje Natosevic ,
zavrsio srednju , diplomirao na univerzitetu , bio u JNA i na kraju kazu da nemam drzavljanstvo .
E to smo ti mi i zato sve to prodje GLAT kako kazes i sam .
A da bilo koji gradonacelnik ima onu stvar ne bi se to desilo , zasto , pa zato sto on po statutu ima pravo da trazi od policije da radi kako treba da radi a ne po nahodjenju .
Ne mozes me ubediti da u moje vreme nije bilo huliganstva ... bilo i to dosta .
Ali dohvate ga odvedu , nateraju da bere tresnje u januaru i kada izadje posle par sati NIKADA VISE MU NE PADA NA PAMET DA SE PROVOZA U PLAVOJ MALOJ LIMUZINI NA CETIRI TOCKA ( citaj MARICU ) !!!
Zato mi ako zelimo red moramo se tako i postaviti a lepo sam rekao ORGANIZATORI . Moramo da ih nateramo da misle a ne samo da broje zaradu i bas ih briga za tebe ili mene .
Svako razmislja o sebi i OK je sto kaze neko treba ranije misliti .
Odlicno da li znas gde ce ti se sta desiti , pa da ne padnes vec da sednes .... eeeeeeeeeeeeeee !!!!

:milkacanic:
Korisnikov avatar
By gorilica

Za navedeno veruj mi starosedeoci smo KRIVI mi i samo mi !!!!
Znas rodjen sam u Novom Sadu ,znam unazad oko 200 godina svoje pretke , isao u skolicu Sonja Marinkovic , os Djordje Natosevic ,
zavrsio srednju , diplomirao na univerzitetu , bio u JNA i na kraju kazu da nemam drzavljanstvo .
E to smo ti mi i zato sve to prodje GLAT kako kazes i sam .
Izvini, ali to nije nikakvo opravdanje.
Sranja se nisu desila samo Vojvodini, vec chitavim ovim prostorima, gde je upravo ta Vojvodina josh najbolje i proshla.
Korisnikov avatar
By Rei
Ono shto je meni strashno, je shto je obezbedjenje kao smirilo tu dvojicu i pustilo ih napolje da pobegnu, po verziji koju sam chuo.

Valjda su ih mogli zadrzhati, pozvati policiju, neshto uraditi... Nisu telepate, ne mogu znati kad ce se neshto dogoditi, ali kad se neshto vec dogodi, valjda postoji neshto shto mozhe da se uradi? Koja je poenta obezbedjenja...
By Clubber
Slazem se REI u potpunosti sa tobom .

Nervira me to sto se preko ovoga prelazi kao da se nista nije desilo , pa svaki put kada cujem da je neko nastradao pokusam da saznam sve detalje ( na srecu sve ispliva veoma brzo ) .
Pojenta obezbedjenja je da sede i da se sepure pred vratima i da su kao FIKUSI koji nit smrde nit mirisu !!!
Naravno zasto nisu zadrzali do dolaska policije to je drugi deo price jer ako je ovaj put legla prasina , moze da se ponovi sa ko zna kakvim posledicama , zato i pisem sve ovo da pomognemo svima koji su za to da odu na klisu u klub . Ja licno bi zeleo da odem PONOVO ali ne bih da idem na bolovanje zato sto neko ne radi svoj deo posla ( OBEZBEDJENJE ) !!! Jel treba svi da nosimo po dzepovima mini SUZAVCE ili SOKERE ???
:spank:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
da li si potrazio vlasnika kluba i ispricao mu ovo sto pricas nama?
Korisnikov avatar
By Rei

Nervira me to sto se preko ovoga prelazi kao da se nista nije desilo , pa svaki put kada cujem da je neko nastradao pokusam da saznam sve detalje ( na srecu sve ispliva veoma brzo ) .
Ali nisi sasvim objasnio shta se desilo. I ulazish u prichu oko politike i novog sada, shto je zaista nebitno, i pored toga novajlija si pa ljudi imaju (veliku) dozu rezerve.

Objasni pliz lepo i smireno sve shto se desilo.

I dajte pederke nemojte minirati temu. Nije cool.
Korisnikov avatar
By Blady
Pffffff, pa ja tamo svakako ni ne zelim da odem :deni:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Black Lady

ma hoces, sl x kada dodjem u ns :lol:
By Hans
Nadam se da su povredjeni momci dobro, a ovo vise ne komentarisem.
Korisnikov avatar
By Blady

Nema sanse mila.... ja sam u Y.. jbg-a, radim....
Korisnikov avatar
By Azdaja

Nema sanse mila.... ja sam u Y.. jbg-a, radim....

znam zeno, kad ne budes radila :P

ON i dalje mislim da su tih 100tinjak pedera i koja lezbejka mogli lepo da ih ugaze... :sigh:
Korisnikov avatar
By LAV021
zao mi je tih momaka nadam se da ce se brzo oporaviti,

ovakve situacije se cesto dogadjaju i pitanje je koliko se ko brzo snadje u situaciji,,,,

bio sam prisutan u VIP u u beogradu kad su dve lezbejke pocele da mlate i gaze jednog momka od oko 20god, naravno masa se u histeriji sklonila i gledala, pederke su sve pobegle podvriskujuci BEZ LEZBEJKE TUKU!!!!
drugar i ja smo uspeli da jednu makar malo zamajavamo (skidajuci je sa klinca) obezbedjenje je krenulo od gore sa ulaza ali mali je vec bio ugazen,

drugar i ja smo imali srece jer smo iz mase je vukli pa nije skontala ko je a kad je ukapirala i krenula na nas utrcalo je obezbedjenje, mogu vam samo reci da se ravnopravno vostila sa dve gorile.... i da im je trebalo sigurno 5 min da je savladaju....

ovo sto sam doziveo je samo deo, takodje ovo iz X je samo pokazatelj kako nasa masa funkcionise....

organizatori ne mogu bas sve predvideti... a i sami mi pravimo sranja, ko nam garantuje za sinoc da dve tri pederke nisu bile ispred X i dobacile tim momcima koju pa su ovi krenuli za njima... ili da su ih pozvale i uvele na zabavu?

jel znate zasto je zatvoren klub na naselju i prebacen na tvrdjavu???

pa sa lokalcima se lepo izaslo na kraj, i bili su mirni... ali kad su iza kluba na njihovom kosarkaskom terenu uhvatili dvojicu nasih da se jebu.... to je bio kraj...
TO JE SAMO NASA ODGOVORNOST!!!! I SAMI SEBE UGROZAVAMO!!!

kad mi sami prestanemo da pravimo sranja i sami sebe ugrozavamo.... onda odgovornost i sl necemo prebacivati na druge....

svi koji smo sinoc bili u Xu verovatno ne bi voleli da je dosla milicija da su nas sve legitimisani i upisani kao svedoke i da je napravljen fajront... naravno ovo ce sad pojedinci prokomentarisati da bi se oni zarad toga zrtvovali... ali ljudi budimo samo realni....
svestan sam da puno trazim jbg :(
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja svratio u X posle Yellow-a, zamolio DJ-a da mi pusti " Iskoristi moje mane " od Seke, odigrao uz tu numeru jedan ples i otisao.

Kad se desio prepad ? Mora da je to bilo vec jutro, jer sam ja bio tamo oko 3 , 4 ujutro i nista se negativno nije desilo za tih sat, sat i po dok sam bio tamo.
Dakle, u koje vreme se desio incident ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!