Što se mene tiče, reč koja najbolje opisuje kafić "24" je - kliše. Nažalost, ali tako je. Meni nikako ne ide u glavu zašto ugostitelji koji se odluče da etiketiraju svoj objekat kao gay nastoje da ponude kafić koji će po svaku cenu ličiti na gomilu bezličnih i izlizanih str8 kafića... Što se tiče izgleda - dakle ništa posebno, deja vu... Komplimenti idu na čistoću, to jeste osvežavajuće.
Muzika je takođe kliše... I sve one plazme... Već vidim gay gomilu koja prati svetsko prvenstvo u fudbalu
... Ili boks ...
Čini se da će to mesto, zbog relativne prostranosti i odvojenih prostorija moći biti idealno za ljude koji bi da se pomaze a nemaju privatnosti da to urade na drugom mestu... Ne znam zašto bih otišao opet.
Možda ako poželim da pričam uz kafu o kitama a ne budem imao gde... Ili da gledam pomenuto prvenstvo u fudbalu a ukućani me izbace zbog toga...
Zaključak: Ako vam je bitno da u toaletu budu vlažne maramice - ovo je mesto za vas. Ako vam je važno da mesto ima šarm i dušu, što bi rekli, ovo nije mesto za vas. Toliko od mene...