Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jooj, iz tvojih prstiju u Jelenin reket!

Nego zašto se tripujem da je odnos pobeda i poraza malo veći u Jecinu korist?
By cumpig
http://www.atdhe.net/

ajd da bacim link i ovde za one koji nemaju sport klub

a i ja se nesto mislim da bas treba da nas zaboli uvo za ove egzibicije, jeca je jednostavno uvezbavala aute :? :)
By cumpig
fala lunjo ;)

ps. dobro raspolozenje, nema sta :O
Korisnikov avatar
By Lunja
hvala :dude:

Inace:
11:00am (04:00 CET)
J B Silver Group Singles Final
Jelena Jankovic vs Zheng Jie
Korisnikov avatar
By Berserker
Josh samo malo... josh samo malo...
jeste da mi je ladno, al JOSH SAMO MALO...
By cumpig
uh, uh, sad bolje i da ne otvaram b92 komentare, garant je ziva sahranjena.
odprilike:
"nikad nece biti nista od nje, prvo se hvalise da je u najformi, a posle prvog poraza se vadi na bolest"
ovo je moja blaga varijanta, mora da ima i grdjih :andjela:

svejdeno, neka nam se ona lepo odmori, ozdravi, sredi :) i razbuca sve redom na AO :peace:
Korisnikov avatar
By spliff
pa igrala je u neglizeu na 15 stepeni. nije ni chudo da se razbolela. venus je igrala u haljini sa trenerkom preko...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by cumpig
uh, uh, sad bolje i da ne otvaram b92 komentare, garant je ziva sahranjena.
odprilike:
"nikad nece biti nista od nje, prvo se hvalise da je u najformi, a posle prvog poraza se vadi na bolest"
ovo je moja blaga varijanta, mora da ima i grdjih :andjela:

svejdeno, neka nam se ona lepo odmori, ozdravi, sredi :) i razbuca sve redom na AO :peace:
Ako neće muhamed bregu, hoće breg muhamedu :evilgiggle:

Pocelo je pocelo. Sada sledi rame, noga, ledja, prst
(Beogradska bagra, 10. januar 2009 11:02)

Nije mi sve jasno, zar nije uoči tog turnira u Hong Kongu izjavila da se nikada nije osećala jačom i spremnijom? A onda predaja, gubitak imuniteta i najava da će se oporavljati dugo. Početak pripreme širokih narodnih masa za neuspeh u Melburnu? Ona ništa ne prepušta slučaju! Predala je meč Ži Ženg, da bi izbegla novi poraz, bez skrupula prema ljudima koji su je pozvali i ugostili mandarinski. Ali, to je njen stil, to je njeno vaspitanje. Njena je najveća zasluga za tenis što su zbog nje promenili sistem bodovanja. Očekujem da ubedljivo dobijem najviše minusa. Unapred zahvaljujem.
(Dositej, 10. januar 2009 11:05)

Što više gledam i slušam Jelenu, Anu i Noleta, sve više cenima, Federera, Nadala i vec penzionisanu Justin Henan.
(Pittsburgh, 10. januar 2009 14:33)
Korisnikov avatar
By Lunja
I ja sam igrao u neglizeu na 15, pa se nisam razboleo. A nije ni ona. Samo se oseca malo "bulky", ali sredice ona to do AO. :fige: Samo da metne masnicu na glavu i ima sve da ih sredi, siguran sam!

Uostalom, zasto mora bas AO da osvoji?

Ja pre verujem, ako osvoji GS, da ce to prvo biti RG ili US.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sto su dosadni komentatori i novinari. Neka se vrate u 2007. godinu i neka pogledaju njene rezultate. Osvojila je prvu titulu u sezoni - Okland a onda postala finalistkinja Sidneja. A onda je rano, od Serene, izbacena sa Australian opena. Mislim da se Jelena ne forsira sada, ne mislim da je bolesna. Zasto da gine za poene sa Venus? Mozda ima novosti u njenoj igri koje ne zeli da pokazuje. Venus je mentorka i samoj sebi i Sereni.

U prva tri kola Australian opena ocekujte da ce Jelena igrati defanzivno. To radi da bi uvezbala kretanje. Kada se JJ dobro krece i kada ima dobar tajming, onda je na vrhuncu. O tome svedoci i proslogodisnji Australian open i US open.
By cumpig
e bas ti fala marvine :)
neznam ni sam zasto jednostavno moram da kliknem na te bedne komentare i da ih citam, jebena navlaka :balon: :paradajz:
Korisnikov avatar
By cranky
Hajmo ljudi...malo više optimizma! :)

Mada mi se ne svidja situacija, uh, opasno se bliži AO a Jeca nam nije ok.

Ali ne mogu da dočekam da počne turnir, iako znam da ću se opasno nervirati. :kokice: :cheer:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Marvin

Što više gledam i slušam Jelenu, Anu i Noleta, sve više cenima, Federera, Nadala i vec penzionisanu Justin Henan.
(Pittsburgh, 10. januar 2009 14:33)

E, ne znam zasto, ali me je ovo pogodilo onako, kao kad ne zelis da priznas istinu a znas da je tako!
Korisnikov avatar
By spliff
01 (01) JANKOVIC, JELENA SRB 9200
02 (02) WILLIAMS, SERENA USA 7732
03 (03) SAFINA, DINARA RUS 7554
04 (04) DEMENTIEVA, ELENA RUS 7326
05 (05) IVANOVIC, ANA SRB 6732
06 (06) WILLIAMS, VENUS USA 6544
07 (07) ZVONAREVA, VERA RUS 5744
08 (08) KUZNETSOVA, SVETL. RUS 5072
09 (09) SHARAPOVA, MARIA RUS 5030
10 (10) RADWANSKA, AGNIES. POL 4472

:kolo:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sada se uzima u obzir 16 najboljih rezultata (a ne 17 kao do sada), a poeni su udvostruceni jer ce u ovoj sezoni sve vredeti duplo. Tako sada osvajanje Gran Slam-a vredi 2000 poena, ulazak u finale 1400, polufinale 900 pona itd. Bas su zakuvali novu corbu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Utorak, 13. januar 2009. - Melburn

Dragi moji fanovi,
Dobrodošli u moj prvi dnevnik u 2009. godini! Pišem vam iz Melburna (Australija) gde vladaju izuzetno visoke temperature, naročito u poređenju sa Hong Kongom odakle sam upravo stigla. Prošle nedelje sam tamo igrala egizibicioni turnir i bilo je prilično hladno. Kao što ste verovatno već čuli tamo sam se i razbolela. Osećala sam se iscrpljeno, imala sam temperaturu i izubila sam energiju. Nažalost, nisam mogla da odigram neke od mojih mečeva. Bila sam jako razočarana jer sam u Hong Kong otišla sa ciljem da odigram nekoliko dobrih mečeva pred Otvoreno prvenstvo Australije, ali zbog virusa nisam uspela u tome.

U Hong Kongu sam upoznala možda mog najvećeg fana koji je učinio da se usred svega što mi se izdešavalo osećam bolje. Reč je o jednoj maloj devojčici koja je došla da gleda moj meč i rekla mi je da je to bio njen životni san koji joj se upravo ostvario. Ona zna mnogo o meni, čak i neke podatke koje čak ni ja sama ne znam! Haha. Napravila je album sa velikim brojem mojih slika, u kome se nalaze čak i fotografije dok sam bila beba, koje mislim da nikada do sada nisam ni videla. Zaista zadivljujuće. Veoma sam srećna zbog podrške koju sam imala i koju imam od velikog broja fanova u Hong Kongu, ali i širom sveta. Oni su uz mene uvek, bez obzira na to kako igram i to je sjajan osećaj, jer znaš da su oni uvek tu. Prenose mi pozitivinu energiju i ulivaju novu snagu da nastavim dalje, da budem bolja i jača. Veoma to cenim!

Stigla sam u Melburn u nedelju popodne. Bila sam kod doktora i uzela neke lekove, što mi je dosta pomoglo. Pokušala sam ponovo da treniram u ponedeljak, ali ništa mi nije išlo od ruke. I dalje nisam imala snage i loše sam se osećala na terenu. Vratila sam se lekaru i uzela još lekova. Prestala sam sada da uzimam antibiotike, i danas mi je već dosta bolje. I dalje sam otečena, i pomalo kašljem, ali u poređenju sa onim kako je bilo pre, veoma sam srećna. Na današnjem treningu konačno sam mogla da udaram loptice i krećem se po terenu kako treba. Prethodnih dana, noge su mi bile nestabilne, a imala sam osećaj kao da držim reket težak deset kilograma u rukama. Srećna sam što sam se vratila na teren i što se trudim da vratim ritam što je pre moguće, jer je do početka turnira ostalo pet ili šest dana. Moram da budem maksimalno spremna i zdrava zbog toga.
Jedna stvar koja je drugačija ove godine je moja snaga. Radila sam jače nego ikada u pripremnom periodu, i osećam se mnogo snažnije sada. Telo mi se promenilo - imam više mišića i više sam spremna na napore. To je novost za mene da se tako osećam, i možda će mi biti potrebno neko vreme da se naviknem na sve, ali nadam se da će mi to pomoći u ovoj sezoni.

U stvari, mama mi je bila bolesnija nego ja. Mislim da smo bolovale od iste stvari, ali njeno stanje je bilo znatno gore. Nisam sigurna zašto, možda jer sam mlađa i što se oporavljam brže od takvih stvari. Tri dana nije mogla da ustane iz kreveta! Sada se, pak, oporavlja, i nadam se da će sutra moći da izađe i da me gleda kako treniram. I tata mi je ovde sa nama, kao i moj trener. Lepo je što su uz mene, i što čine jedan pravi mali tim.

Neki ljudi se pitaju koju odeću ću da nosim ove godine jer sam u Hong Kongu nosila haljine na kojima su stajali moji inicijali JJ. To su bile haljine koje sam sama kreirala. Ali, ne mogu da vam kažem šta ću da nosim u Australiji jer još nisam potpisala nikakav ugovor. Ne smem ništa da kažem dok ne postane zvanično. Opet, nadam se da će vam se dopasti. Takođe, moj ugovor sa Prinsom je istekao, tako da ću uskoro menjati i rekete, ali to se neće desiti odmah. Potrebno mi je vreme da se naviknem na novi reket, i verovatno nije najbolja stvar da se on menja neposredno pred gren slem. Nisam još odlučila koji reket ću uzeti, ali nadam se da ću uskoro izabrati. Reći ću vam kada saznam.

Pisaću kolumnu za novine tokom Australian opena, za "The Age". Izlaziće svaka dva dana, posle svakog od mojih mečeva. Plaćaju me za to, ali sav novac će ići u humanitarni fond UNICEF. Ako budete u prilici, molim vas čitajte. Nadam se da ćete uživati.

Danas je ove zaista vruće. Ima 37 stepeni. Nije bilo lako oporaviti se od bolesti proteklih par dana, ali sada moram i na to da se navikavam, na visoke vremenske temperature. Jedva čekam da počnem da igram moj prvi turnir u sezoni. Nadam se najboljem.

Hvala za svu podršku koju mi pružate i uskoro ću vam opet pisati!
Voli vas
JJ

http://www.jj-jelenajankovic.com/sr/blog.php

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana Ivanovic is not among those who believe that Jelena Jankovic hasn't rightfully occupied the top of the rankings.

Here’s what one Serbia’s tennis star says about the other:

Jelena is obviously a great player. Whoever gets to number one deserves it. It was a very, very close race for the number one position. I think she was tough and the most consistent of all of us and she deserved that position.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Verovatno je zbog toga izjavila da kao favorite za osvajanje AO vidi samo sestre Vilijams... :jezik:
Korisnikov avatar
By Marvin
A ja hoću onaj torrent :rida:
Hoću da skinem i imam i motam i sve.
Youtube me nervira :hand:
Korisnikov avatar
By Berserker
Meni je OK.
Mada mogla je svetlo plavu, da se stopi sa Plexicushion podlogom... :giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
serena je pre dve godine pobedila u zelenom outfit-u
nole je proshle godine pobedio u zelenim gatjama

:fige:

shto se tiche jeleninog debija na turniru, mogu retji da sam zadovoljan
prvi set je bio do jaja...
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by spliff
nole je proshle godine pobedio u zelenim gatjama
Jaoj, sanjao sam njega...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!