Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
E 'vako. Lepo je mesto, fin enterijer, lepa muzika, za cene ne znam, bio sam cascen :D ... Ali malo je bzvz sto je toliko udaljen od centra... Jbg, ne mozes sve imati :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Seaman
Konacno nesto i u mom kraju.Mozda veceras odem sa drugaricom.:)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Prvo sam mislio da cu oslepeti kada sam usao od tolikih "specijalnih disco efekata" koje su pokacili (ja iskreno ne znam sta ce to kaficu ali ajde...) lokal je ok uradjen, (nije da se srusis nesto kao sto su opisivali) i cene su standardne, muzika je bila super...

Tako da sta znam...isao bih opet, nije lose...ali nisam nesto oboren sa nogu
Korisnikov avatar
By Bad_education
Sinoc i ja posetih kafic. :D
Sjajno sto nisam kontala da je samo za muskarce :drama: ,ali nema veze,inako sam isla sa tri druga.
Dosli smo bas kada su zavarivali vrata,jer su vec uspeli da im, od one pomenute 4 plazme, ukradu 3! Strasno!
Osoblje je ljubazno,sve je cisto i udobno i cene su normalne :)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by Bad_education

Dosli smo bas kada su zavarivali vrata,jer su vec uspeli da im, od one pomenute 4 plazme, ukradu 3!
!!!
Korisnikov avatar
By Bad_education
U slucaju da nisam dobro shvacena-stavljali su jos jedna metalna vrata radi vece bezbednosti :doh:
nisam dobro objasnila u prvom postu :drama:
Korisnikov avatar
By Kylender
Što se mene tiče, reč koja najbolje opisuje kafić "24" je - kliše. Nažalost, ali tako je. Meni nikako ne ide u glavu zašto ugostitelji koji se odluče da etiketiraju svoj objekat kao gay nastoje da ponude kafić koji će po svaku cenu ličiti na gomilu bezličnih i izlizanih str8 kafića... Što se tiče izgleda - dakle ništa posebno, deja vu... Komplimenti idu na čistoću, to jeste osvežavajuće.

Muzika je takođe kliše... I sve one plazme... Već vidim gay gomilu koja prati svetsko prvenstvo u fudbalu :boxer: ... Ili boks ... :obesen:

Čini se da će to mesto, zbog relativne prostranosti i odvojenih prostorija moći biti idealno za ljude koji bi da se pomaze a nemaju privatnosti da to urade na drugom mestu... Ne znam zašto bih otišao opet.

Možda ako poželim da pričam uz kafu o kitama a ne budem imao gde... Ili da gledam pomenuto prvenstvo u fudbalu a ukućani me izbace zbog toga... :doh:

Zaključak: Ako vam je bitno da u toaletu budu vlažne maramice - ovo je mesto za vas. Ako vam je važno da mesto ima šarm i dušu, što bi rekli, ovo nije mesto za vas. Toliko od mene... :smokin:
Korisnikov avatar
By faksa101
blago vama u BELEM gradu koliko gay mesta za okupljanje,bas vam zavidimo mi sa juga:swan:
Korisnikov avatar
By Jenna
mesto je savrseno.
tamo sam skoro svaki dan.
i ko dodje stvarno ne znam sta ne moze da mu se svidi, plus konobari :yes:
Korisnikov avatar
By faksa101
Mora da kazem decku da me vodi tamo, da vidimo to lepo mestasce
Korisnikov avatar
By sleepingsun
malopre sam bila odusevljana sam.Napokon neko normalno mesto..ekstra prostor..perverzija separei..
odusevljena sam!!!I da..videla sam bas lijepe dewojcice gore..za promenu...:cool:
Korisnikov avatar
By horus.
bio veceras i ne svidja mi se...
deluje kao neki mutant kafica i kluba...
muzika je preglasna, a izgleda da su veceras imali "city records 90-te vece"... :drama:
sto se tice enterijera, ne svidja mi se, ali to vec spada u domen ukusa ...

sve u svemu, lose...
Korisnikov avatar
By Seaman
Bio sam i sve je bilo u redu do jednog trenutka, kada su usla dva momka pa me konobar obavijestio da se premjestim jer je navodno bilo rezervisano, u sta sumnjam jer sam bio posluzen i konobar nista nije rekao da je sto zauzet, a nije bilo ni rezervacije.

Znaci dno mi je kad cujem da je u gay kaficu sto rezervisan.Uzas!!

Inace lokal je ok a pohvalno je i sto ima obezbjedjenje.
Korisnikov avatar
By BellyButton
-Prostor: prijatan... Nije dekorisan po mom ukusu ali mi je prijatno boraviti unutra... Separei su super...
-Usluga: vrlo dobra, ljudi su prijatni...
-Muzika: nemam rechi za tu grozotu!!! domaci i strani tehno i dance 90-ih (i to glasan) dok sedim i pijem kafu... Luna i Funky G... Dizaster...

Meni je lichno, osim kvaliteta kafe naravno, od presudnog znachaja u kaficu - izbor muzike, te moram reci da sam straaashno razocharan... Nadam se da sam samo naleteo na veche kada su to pushtali jer ako im je izbor muzike stalno ovakav ja vishe ne idem...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by BellyButton
.
-Muzika: nemam rechi za tu grozotu!!! domaci i strani tehno i dance 90-ih (i to glasan) dok sedim i pijem kafu... Luna i Funky G... Dizaster...
Mozda smo bili u isto vrijeme jer je ta muzika bila i kad sam ja bio tamo. :lol:

Ili stalno vrte taj cd.:bljak:
Korisnikov avatar
By gorilica
Shteta ukoliko im je stvarno takav muzichki izbor, poshto vidim da su ostali komentari pozitivni.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Bio sam i sve je bilo u redu do jednog trenutka, kada su usla dva momka pa me konobar obavijestio da se premjestim jer je navodno bilo rezervisano, u sta sumnjam jer sam bio posluzen i konobar nista nije rekao da je sto zauzet, a nije bilo ni rezervacije.

Znaci dno mi je kad cujem da je u gay kaficu sto rezervisan.Uzas!!

Inace lokal je ok a pohvalno je i sto ima obezbjedjenje.
Grozno. Rekla sam vec i u kaficu... Ali nije stvar sto je rezervisan sto u gay kaficu, nego sto nije pisalo da je rezervisan i sto si ti vec seo i sto je bilo poluprazno. Pa ako je kelner vec zaboravio da stavi na sto rezervaciju, zaboravio da ti to kaze, onda je mogao tim ljudima da kaze da sednu na drugo mesto a ne da tebe dize. Svasta!!!
Korisnikov avatar
By hush
bila sam i bas to vece da se zaglave vrata!!!!!
ljudi su izlazili kroz prozor!!!
muzika je trash nevidjeni, ali mi nije smetala.
:skijanje:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Haha,ljudi su izlazili kroz prozor...haha,a taman sam pomislio da odem da ga chekiram,ali sachekacu josh malo :)

Chini mi se da ja kafic po mom ukusu:) dakle formulisacu to kao komercijalan:D :vogue: pa se zato onima koji vole neke alternativne varijante ne dopada.

e sad, ni meni se ne dopada kad nagare muziku u kaficu da ne mogu da pricham sa sagovornikom,a i neshto mi bezveze da pushtaju domacu muziku u kaficu...mozda neki pop,ali 90te nikako...

KOLIKI JE KAFIC? :)

lepo bi bilo da se oglasi neko ko zna da li imaju dane kad shta pushtaju.
Korisnikov avatar
By Delete
Kako, tj. kojim gradskim prevozom se stize do tamo?
Korisnikov avatar
By Jenna
Originally posted by sleepingsun
malopre sam bila odusevljana sam.Napokon neko normalno mesto..ekstra prostor..perverzija separei..
odusevljena sam!!!I da..videla sam bas lijepe dewojcice gore..za promenu... :cool:
sigurno to dok sam ja bila tamo :D

idem i za srpsku.
ako bude ko na novoj... al cisto sumnjam.

u pravu ste sto se muzike tice.
mogla bih da kazem gazdi da promeni malo.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen

KOLIKI JE KAFIC? :)

lepo bi bilo da se oglasi neko ko zna da li imaju dane kad shta pushtaju.
Kafic ima prizemlje i 1 sprat.Ok je prostor. :)

Mislim da su korigovali muziku, zadnji put su pustali stranu muziku a i nije bilo glasno, moglo se razgovarati.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Delete
Kako, tj. kojim gradskim prevozom se stize do tamo?
Delete, mozes da stignes trolama 21,22, 29 i sl koje staju kod BDP-a, onda od te stanice skrenes lijevo i za par minuta si tu.Kafic je na samom cosku, mada je reklama neuocljiva pa ja nisam odmah primjetio.:)
Korisnikov avatar
By Val
Kako to da stariji forumashi na to mesto gledaju kao na kaficj (nishta posebno), dok oni registrovani posle 16.12.2008 hvale lokaciju na sav glas i svaki dan su tamo? :nerd:

A ono sa zaglavljenim vratima je samo dobar marketing. Plus rekreacija! :giggle:
Korisnikov avatar
By Seaman
Val

sto se tice gay kafica u Bg, ovo je najpristojniji od svih u kojima sam bio.Nije zadimljeno, dobra je ventilacija i bas je cisto.Meni je to jako bitno s obzirom na to da nisam pusac.

A sad sto su zavjese kicerica i sl :D to mi nije toliko bitno.:)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Jenna
mesto je savrseno.
tamo sam skoro svaki dan.
i ko dodje stvarno ne znam sta ne moze da mu se svidi, plus konobari :yes:
Zeno? :shok:

Meni je tamo bas prijatno. Evo da Val ne padne u neku paranoju ili ti napad duplih naloga i meni je kafic superiska :shmi:
Toplo ga preporucujem svakom!
Ja sam slavio novu godinu tamo, provod je bio savrsen!
Slatki konobari, slatko obezbedjenje, sladak lokal :blush:

blento sta hoces? Bolji je od one kafanice na zelenjaku u koju sam obozavao da te vodim! :njanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!