Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
faksa101
Kod nas Srba je urodjeno da samo nesto kritikujemo, a ne da hvalimo ,makar malo, ne znam kakav je to klub bio jer nisam bio tamo ali umesto da se borimo da se otvara sto vise klubova i mesta gde cemo se okupljati mi samo kritikujemo
Bitno je i kakva su ta mesta koja se otvaraju, a ne puko povecanje njihove brojnosti. Znaci kvantitet, ali uz odredjeni kvalitet.
:sesir:
NOX
By -ex-black
Originally posted by maka
svi prijatelji koji su bili imali su negativne komentare.. :volinevoli:
Onima kojima se Black nije dopao ok podrzavam skroz...Nismo svi isti svako ima svoj ukus, to je normalno....
Prokomentarisati da klub po necijem misljenju nije nista posebno ili je cak i skroz krs je ok kao komentar! :cekam:
Ali ne razumno je pljuvati ako ti se nesto ne dopada a jos gore ako tamo nisi ni bio...a toga je biloooooooooooo :nono:
By -ex-black
Originally posted by biotherm
izgleda da su planirali da se obogate preko noci... pa im nije poslo za rukom :smeh:
Zapravo ideja je bila da Beograd dobije jos jedno gay mesto za izlaske....:oskar:
By -ex-black
[quote]Originally posted by KissQueen
... secam se chata 10-ak dana pre otvaranja...

kad je neko iz kluba napisao da nece primati trandze, da ce klub biti elitistickog tipa, te nece moci bas svako da udje, da ce se gledati ko je kako obucen...

Osoba koja je radila na pocetku marketing je bila moja grska....
Jedina prednost te osobe je sto je bila gay.....
Smatrala sam da ce se neko ko je gay orijentisan bolje snaci od mene!
Nasa saradnja je prekinuta...
Cak je receno da je osoba koja se bavi marketingom homofobicna....ali eto gay a pati od homofobije...bas cudno :fancyklap:
Za trandze je vise puta receno da su svi dobro dosli...ali los glas putuje duze i brze od dobrog
Divim se dosadi i gluposti osobi koja je izmislila pricu o obacenju!
Kako ljudi do 19h moraju da jave sta ce obuci! :doh:
Niko nikada nije pokrenuo takvu temu!
TRAC!
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by -ex-black
izgleda da su planirali da se obogate preko noci... pa im nije poslo za rukom :smeh:
Zapravo ideja je bila da Beograd dobije jos jedno gay mesto za izlaske.... :oskar:
Da. Svi ste vi tu "because you care" i nikako niste "we're here because of the money".
Zasto ne zaradjivati? Ali molim te ne prosipaj pricu kako ti to radis samo zbog drugih
By -ex-black
Originally posted by Director
Originally posted by ClubBlack
Imali smo dobru nameru i ideju da klub bude jos jedno mesto gde bi gay populacija mogla opusteno i bezbedno da se provede!
Na zalost odziv ljudi i pored svog pokaznog ineteresovanja je bio nedovoljan!
Ukoliko gay populacija ne zeli da poboljsa gay scenu ja sam tu zaista nemocna...
Jos u startu je vas klub bio osudjen na propast jer ste imali veoma los PR. I nikako niste slusali i uvazavali komentare ljudi koji su mogli da budu vase potencijalne musterije. Nemojte sad da kukate i osudjujete nas kao fol "mi nismo nista ucinili da se poboljsa scena" jer je vasa ponuda bila ravna nuli!
Ne znam sto se potresas i ne znam ko kuka....gey populacija i dalje zivi u senci iza foruma i chatova....to je globalno problem gay scene
A sto se tice ponude tebi je nula a nekom je bilo ok a nekome super...stvar ukusa....pa nismo svi isti :kokice:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Smatrala sam da ce se neko ko je gay orijentisan bolje snaci od mene!
Kad gle, isto!
Korisnikov avatar
By Momo

..
Cak je receno da je osoba koja se bavi marketingom homofobicna....ali eto gay a pati od homofobije...bas cudno :fancyklap:
to se zove internalizovana homofobija
a ovo za "trandže" - transfobija (niste prvi klub koji pati od te vrste fobije)
By -ex-black
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Zapravo ideja je bila da Beograd dobije jos jedno gay mesto za izlaske.... :oskar:
Da. Svi ste vi tu "because you care" i nikako niste "we're here because of the money".
Zasto ne zaradjivati? Ali molim te ne prosipaj pricu kako ti to radis samo zbog drugih
Ne, ja nikada nisam rekla da je to zbog gay scene! Udjes u biznis pa vidis...
Gay populacija jos uvek zivi u senci i krije se iza foruma i chatova i nije bas neka idealna ciljna grupa da se obogatis....
Otvoris strejt mesto i imas gomilu ljudi koja ne mora da se krije
By pipinveliki
tako se peru pare, otvoris lokal prijavis da se pilo celu noc, niko ne zna da u gay klubu nije bilo ljudi i voila

mafijasi :pljuje:
By -ex-black
Originally posted by J...
Originally posted by Director

Jos u startu je vas klub bio osudjen na propast jer ste imali veoma los PR. I nikako niste slusali i uvazavali komentare ljudi koji su mogli da budu vase potencijalne musterije. Nemojte sad da kukate i osudjujete nas kao fol "mi nismo nista ucinili da se poboljsa scena" jer je vasa ponuda bila ravna nuli!
:up:

Pitam se jesu li oni culi za izreku "musterija je uvek u pravu".

A tek je posebna prica to sto se njima ocigledno gade sopstvene musterije ali im se ne bi gadila njihova lova.

Da mi se ista gadilo u ovoj prici svakoko bi mi se gadila i lova....i verovatno prijatelji koje imam mimo kluba! A onda to ni u ludilu mozga ne bi poceo kao gay klub a ni moji prijatelji ne bi mi bili prijatelji!
Imam karakter i nije na prodaju onog momenta kad mi se zgadio stav nekih ljudi klub je zatvoren! Pricam o stavu, karakternoj osobini a ne o seksualnoj opredeljenosti
By -ex-black
Originally posted by Momo

..
pojasni mi onda rec homofobija....
i kako neko ko je homofobican je opusteno u vezi za osobom istog pola
By Pending-For-A-Bending
Gay populacija jos uvek zivi u senci i krije se iza foruma i chatova i nije bas neka idealna ciljna grupa da se obogatis....
Mislim stvarno... daj se odluci koka!
By -ex-black
Mislim stvarno... daj se odluci koka!
Pa nemogu da potvrdim nesto sto nisam rekla ja samo stojim iza svojih reci
ovoren je jel nema puno gay mesta
nije planirano da pravi milione mali je nikako ne moze
a zatvorio uf pa bilo je tu puno razloga
idemo na kafu pa cu sve da ti objasnim
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Momo

..
kažem ti da se ta pojava zove internalizovana homofobija

ne moraš da mi veruješ ;)
By -ex-black
pa ok verujem ti verovatno znas bolje od mene:sesir:
:bubblegum:
Korisnikov avatar
By EYA

pojasnicu ti ja sve to uz kaficu :kafa:
ima tu puno da se prica i teoretise... raznih identiteta, problemi sa kojima se osobe suocavaju tokom razbijanja/formiranja istih, diskriminacija i nasilje, pol/rod, itd...

mani se uzaludnog posla, sem ako ti nije dosadno pa uzivas u mazohistickim egzibicijama po forumu :bic:

odoh da spavam. idi i ti, pliz :kiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ovaj Ex postojeci club zauze celu stranu.. glupostima verovatno.. Ne radite vise, ajde na spavanje..
Korisnikov avatar
By Burak
a ima li nade da ce se opet otvoriti?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!