Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by Sunce
Slika
Slika

"Dragi moji forumasi, moj cilj u Novoj 2009. godini je da privucem anofile. Moj osmeh, to spliff i DooFFKe znaju, moze sve. Cula sam da ste burno ispratili moje egzibicije u Montrealu. Dovoljno je da uzmem suncobran i da se forumi sveta probude. Davala sam u poslednje vreme hrabre izjave. :lol: , namerno da uplasim Safinu i sestre Vilijams! DooFFKe, sto si navalio sa Marijom?"

hehe,volim ja i Jecu,ali njen osmeh nije ni prineti Aninom :) nemojte me lichovati :kiss:
"Slusaj ti mali, a cini mi se da si mi vrsnjak, pod dejstvom moje magije bi bio samo savrsen, a ne i nesavrsen. :tetka: Inace, poslala sam :mama: -u na trening, da malo smrsa. Na nekim sajtovima su je vredjali pricajuci da je votka - mama, a ovde sam prosuskala da je uporedjuju sa tetka Daliborkom. :zvezda: Poruke za Ulixa i ostale anofile: znam ja da budem agresivna, samo kad hocu! :lol: "
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
jaoj Jeco,opasna si kad si agresivna,nishta ti ne brini,volim ja i tebe :) ali Anu volim vishe ma koliko ti shirila tracheve o njoj :D Ima lepshi osmeh,i volim taj stidljiv tip osobe,o nachinu igre da i ne govorim :) ne smem nishta da te vredjam jer ce da me pojedu ovi kojima toliko placash da vole :D
Korisnikov avatar
By Sunce
"Hej, drugari, 2009. sam docekala u Beogradu. Smorio me Mladjan, ali izdrzala sam!"

Slika
Slika

Jelena Jankovic and boyfriend Mladjan Janovic celebrated New Year together

http://www.womenstennisblog.com/categor ... -jankovic/

"Savrsenko, nesavrsenko, nemas ti pojma kako je tesko nositi se sa Aninim forhendom. Sva je slatka, stidljiva, dete, a udara kao oblakoder-dzin (mora da joj je Devenport neki rod). Ko nema u forhendu, ima u nogama!"
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kako je ona gluuuuuuuuuuuuupa.. :qqlele:
Dok sklopi rechenicu, pa i kada je sklopi bolje da je cutala.. :doh:

Uspeh ne osporavam, naravno.. :bravo:
Korisnikov avatar
By Sunce
JELENA DOBILA ZVEZDU | 04.01.2009.

Prva teniserka sveta Jelena Janković dobila je kao novogodišnji poklon nešto izuzetno vredno, retko i originalno – svoju zvezdu na nebu.
Kompanija Knjaz Miloš i Akva Viva su na jedinstven način iskazali su svoje divljenje prema kraljici „belog sporta“ poklonivši joj zvezdu koja nosi ime Džej-Džej i sija u SC2 sazveždžu Herkulez severnog cirkularnog polarnog regiona.
-Nisam mogla da verujem kad sam saznala da sam dobila zvezdu na nebu. To je nešto sasvim neverovatno i presrećna sam – rekla je Jelena.
Korisnikov avatar
By kenozoik

Prva teniserka sveta Jelena Janković dobila je kao novogodišnji poklon nešto izuzetno vredno, retko i originalno – svoju zvezdu na nebu.
Kompanija Knjaz Miloš i Akva Viva su na jedinstven način iskazali su svoje divljenje prema kraljici „belog sporta“ poklonivši joj zvezdu koja nosi ime Džej-Džej i sija u SC2 sazveždžu Herkulez severnog cirkularnog polarnog regiona.
-Nisam mogla da verujem kad sam saznala da sam dobila zvezdu na nebu. To je nešto sasvim neverovatno i presrećna sam – rekla je Jelena.
a kako su oni relevantni da nekome poklanjaju zvezdu?
imali su 'svoju' pa su je ustupili Jeleni? Ili se Knjaz Milos bavi i prodajom nebeskih tela?
:luda:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Znam da ima negde gde možeš da deliš nazive zvdezdama, neko astronomsko udruženje šta li je već... Koliko se to plaća ne znam :)

E zvezdu JJ ću morati da ubacim u svoja astrološka tumačenja :lol:
By cumpig
e stvarno kad ce mi JJ zvezda biti u sedmoj kuci? bas bih voleo da znam :D :love:
nego, sto nam se anti fanovi mesaju u temi? :)
a i stvarno ima okce za momke, i ja bi tako igaro ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se Mladjan ne dopada. Seljace jedno niskočelo (u prevodu - glup). Mislim da ga je Jelena uzela kao igracku, da se kaze da ima decka. :evil: :maljkovic:
By cumpig
u bre sunce, nemo' si tako strog! pa sta ako je glup, ako je hot :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Lepo sam rekao - igracka za malo zabave, mladjoigracka - dildo. :smeh:

Nego, ja gledam njene misice. Bogami, radila je u teretani. :teg2:
Korisnikov avatar
By spliff
Mislim da ga je Jelena uzela kao igracku, da se kaze da ima decka. :evil: :maljkovic:
exactly! uostalom kakav joj je on dechko? pa vide se po nekoliko puta u toku godinu dana...
Korisnikov avatar
By cranky

:up: :harmonika: :kolo: :gitara: :up:
Korisnikov avatar
By spliff
jel se ja varam ili jetza vetj drugu sezonu za redom ima najvishe pobeda na tour-u :puzzle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Vera Zvonareva i JJ imaju isti broj pobeda u 2008., ali JJ ima manje poraza.

Vera: 2008 Singles Record: 65-22

JJ: 2008 Singles Record: 65-19
Korisnikov avatar
By Dina
Glasajte za Jecu kao najcicu, imate temu u tracu... ja upravo glasala :)
Korisnikov avatar
By cranky
I ja glasala za nju, naravno. :)

Lagano već pripremam živce za Australian Open, ali ne brinem puno - srediće ih naša Jeca! :tushe:
Korisnikov avatar
By spliff
jao shto su slatke ove nashe (evropljanke)
By cumpig
sta to, uzela prvi set protiv venus????

EDIT: ipak parovi, dajte neki link za nas iz dijaspore :D
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ovaj,a koje pare one dobijaju i u chemu je fora sa tim turnirom? :)

e da,zashto nekako mislim da Jeca ce da osvoji AO?:)
Korisnikov avatar
By spliff
:misici:

sutra igra sa venus u 1130
bash me interesuje kako tje to da izgleda
a to tje da joj bude jedina priprema za aus open
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Auuuu,al je Jeca pukla... 6:2 6:2...mada sigurno hoce da zavara Venus kako je u loshoj formi.... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Puče Jeca ko zvečka... Ne znam da li je ikad ovako ubedljivo izgubila od Venus...
Korisnikov avatar
By Marvin
Nije (nikad ovako izgubila od Venus)

U head to head su 5:4 za Jelenu.
Samo jednom su igrale u 2 seta i tad je pobedila Venus 6:3, 6:3.

Sreća pa ovoga neće biti u statistikama...

A i, sećam se ovde kukalo kada je Ana gubila na istom tom turniru prošle godine (a ja govorio egzibicije su egzibicije) pa na AU dogurala do finala.
Tako će i Jelena sada :D :fige:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!