Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by burak-BL
Sta gejevi najvise slusaju i u kojim se pjesmama pronalaze?
Originally posted by burak-BL
Stoja - Bicu kučka prava!!!
Koje su po vama najgej pjesme?Recimo, dosta pjesama George Michael-a, Sir Elton John-a, Sade...
Originally posted by bothwaysKo samo jednom čuje STOJU, pronikne u suštinu tih reči, tih emocija ... taj samo može blago da se nasmeje na tvoj predlog.
Cudi me da niko nije pomenuo kanonicki primer iz SAD: YMCA od Village People.
Originally posted by bothwaysPricekaj ti dok cujes i vidis Seku, Karleusu, Stojku i ostale gej carice; nece ti vilidz pipl ni na pamet padati.
Plasim se da nisam imao prilike da cujem hitove estradnih umetnica/ka koje navodite [a da budem frank, niti zelim da mi se pruzi prilika], tako da su za mene Village People, Gloria Gaynor i Cher ipak vrhunac.
Originally posted by MarsA pa da.
Samo za Denije, jedan RIVAJVL predlog, iz te ranije diskusije na ovu temu:
Zorica Brunclik, "Branili su da ga vidjam".
Vrcavo, poletno. Veselo. Gay!
Originally posted by Machkodlak" Zena zmija sedi za sankom...
...A skoro sam cuo od Maje Marijane "Zena zmija" i ne znam zasto ali mi zvuci skroz gay, cak me je i privukla na neki perverzan nacin ...
Originally posted by MachkodlakPa to je zato sto svi odreda, priznavali to ili ne, smatramo za sebe da smo cista ekskluziva.
Mada sam primetio da ljudi odlepe na exluzivu i na vecinu Jecinih pesama
Originally posted by *deni*Originally posted by Machkodlak" Zena zmija sedi za sankom...
...A skoro sam cuo od Maje Marijane "Zena zmija" i ne znam zasto ali mi zvuci skroz gay, cak me je i privukla na neki perverzan nacin ...
pije svoj viski sa ledom
igra se vatrom
Zena zmija, gleda te krisom
i nazdravlja casom prema
ljubavi bivsoj...
...Zena zmija nece reprize
ovde je nocas da te za srce ugrize.. "
Jest` moze da prodje pesma, kako da ne.
Furiozna je i agresivna, pa mozemo uz nju posteno
da se razgoropadimo u adekvatnom ambijentu.
Originally posted by *deni*Ali moraces da se slozis samnom da nema vece exkluzive od mene, zar ne?Originally posted by MachkodlakPa to je zato sto svi odreda, priznavali to ili ne, smatramo za sebe da smo cista ekskluziva.
Mada sam primetio da ljudi odlepe na exkluzivu i na vecinu Jecinih pesama
To je pederima u krvi i tu se nista ne moze.
Posalji pedera u disko, sedi kuci pa placi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!