Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...
Kakav, bre, X... Zaljubljena, ni ne znaš da ćeš Novu godinu dočekati u Yellow-u...
Originally posted by Black Ladyi ja cu naravno u YellowOriginally posted by ZaljubljenaPa tako sam i mislila.....
Da, da
Jao bouze, prvi put cu se bakcati sa tacnom i tim stvarima...
Originally posted by LAV021samo ti zajebavaj lave, odrezacu ti grivu... dobro se ja snalazim kad je frkaOriginally posted by Black Ladyi ja cu naravno u YellowOriginally posted by ZaljubljenaPa tako sam i mislila.....
Da, da
Jao bouze, prvi put cu se bakcati sa tacnom i tim stvarima...
ali Black Lady samo da te upozorim ako zbog tvog novog iskustva posle nove godine budu uveli plasticne case ko u Jokeru )
Originally posted by Lakiboy_nsevo sto mi stiglo na romeo laki...
A hoce moci za novaka da se upadne u Yelow bez prethodne najave i rezervacije?
Ako se ja toliko napijem da se posvadjam sa svima (sto je vrlo moguce kako stvari trenutno stoje) i dodjem tako >veseo< na vrata kluba i zapevam:pusti meee u diskooo hocu moci uci?
Originally posted by Lakiboy_nsUpad ce biti 1500 na vratima. Bolje da kupis ranije kartu.
Ako se ja toliko napijem da se posvadjam sa svima (sto je vrlo moguce kako stvari trenutno stoje) i dodjem tako >veseo< na vrata kluba i zapevam:pusti meee u diskooo hocu moci uci?
Originally posted by LAV021Hvala na info-u ali ja ne mogu da planiram unapred jer imam drugi skandalozni i pakleni plan za docek ako on ipak ne uspe onda bi mogao iz inata da odem do gay kluba i napravim haos iz inataOriginally posted by Lakiboy_nsevo sto mi stiglo na romeo laki...
Pozivamo sve Vas koji razmisljate da novogodisnju noc provedete u nasem klubu da na vreme rezervisete i kupite karte.
Zbog neposredne blizine trga u klub posle popunjenog kapaciteta nece biti moguc ulaz.
Karte su jos uvek u prodaji po ceni od 1000 din, Broj karata je ogranicen zbog kapaciteta kluba,
na sam dan 31.12 i posle ponoci ulaz je 1500 din.
Pozivamo i sve vas koji ste vec kupili karte da dodjete na vreme u klub kako bi se ugodno smestili u svoje rezervisane separeje, ili zauzeli neki od slobodnih visokih stolicha sa barskim stolicama.
Do skorog vidjanja
samo DISCO... DISCO.... a i malo narodnjaka
Originally posted by Blond BratI treba, i treba...
Hocu samo da se izvinim svima zbog mog nepristojnog ponasanja...dosta sam popila...i tako...
Originally posted by ...Sitnicava...Originally posted by Blond BratI treba, i treba...
Hocu samo da se izvinim svima zbog mog nepristojnog ponasanja...dosta sam popila...i tako...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!