Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Sećam se da je Nena posle pobede na Jugoviziji...

''

... dobila savet od Kleopatre da bi trebalo da na svoju odevnu kombinaciju doda samo jedan detalj - crvenu maramicu preklopljenu preko leve sise - jer onda SIGURNO pobeđuje na Eurosongu! :sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
To je bio momenat trijumfa SRJ na Evroviziji.
:love:
:zvezda:
Bas sam voleo sto je , u to vreme velika folk zvezda - Extra Nena - trijumfovala na evropskoj sceni
:klap:
''
By superfly
zaista je bila posebna te '92 u malmeu prilikom izvođenja te šlager- kompozicije.
i bila je favorit koliko me sećanje služi, ali završi na jedanaestom mestu što je bila posledica satanizovanja
drage nam zemlje koje je tada bilo u punom jeku, a koje je prethodilo nepravednim i ničim izazvanim
sankcijama.
ne povratile se dabogda.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
meni se ne svidja onaj naglasak "lepse je pevala od ciGAna" jer zvuci kao "cigara" pa ispadne bas losa asocijacija (lepse pevati od cigara?!) inace pesma je odlicna. ali je povezujem sa pocetkom sranja u bivsoj jugoslaviji i zato me uhvati neka tuga kad je cujem.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Smatram da je trebalo da tu pesmu otpeva na nekom drugom jeziku, recimo francuskom, pa bi zabelezila veci uspeh.
Ovako je dosta rogobatno zvucala, najvise zbog suglasnika R.
" ZoRa je case dve Razbila..."
To personama kojima srpski nije maternji jezik bas para usi dok slusaju kompoziciju.
Korisnikov avatar
By mrle
Secam se jednog aforizma iz tog doba : uspeh extra nenu ne moze da vredja, na evroviziji je imala najlepsa ledja !
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*
Sta mislite o ovoj divi ?
Pod broj jedan, mislim da nije diva. Pod broj dva tvrdim da ne zna da peva. Najviše me nervira kad počne da se guši na taktove moje omiljene pesme "Jesenje lišće", a izgleda da baš za to misli da lepo peva... Na jednom letnjem festivalu je očigledno namešteno pobedila sa nekim sranjem od pesme Odlazim/Ostajem/Vraćam se/Ne idem, tako nešto, a ne Madam Piano sa Keltsima i "Galijom". Pa je izviždana samo tako...

Često sam je u raznim emisijama video u istom izdanju: "Da, prepotentna sam - pa šta?!", u fazonu - jako vredim, ja lepa, ja pametna, diplomiram, magistriram, menadzment u biznisu, menadzment u kulturi, sama sebi kreiram, sama sebi dizajniram... i onda normalno da sam prepotentna. Ne volim takve ljude.

Na vizuelnom nivou mi je najodvratnija u kombinaciji sa Nikolom Rackovim, Jadrankom Jovanović i Oliverom Njegom. Izgledaju mi potpuno perverzno tako zajedno (ali u negativnom smislu).
Korisnikov avatar
By Daliborka
Uh, ti je bas ne gotivish, Mars..
:ozbiljan:

Nego, sad sam provalila da je Nena identicnu haljinu koju je nosila u Malmeu 1992. forsirala i na njenom proslogodisnjem koncertu u " Sava centru ".

Izvukla zena 15 godina staru `aljinu iz naftalina, pa hajd` s njom na koncert.
To ne prilici jednoj zvezdi.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nemam poseban stav o njoj.

Nit smrdi, nit mirise.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ili u prevodu, retko kome bi nedostajala i kad bi prestala da peva i da se pojavljuje.
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, teta Daco, mogu da vas pitam nesto? Muzicko pitanje.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pitaj dete, rado cu odgovoriti, ako budem znala odgovor.
:)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Daliborka
Ili u prevodu, retko kome bi nedostajala i kad bi prestala da peva i da se pojavljuje.
Mislim da bi retko ko primetio da ona umre na sred Terazija.
Korisnikov avatar
By Mars
E, teta Daco...bio sam u grčkom restoranu (nisam mogao da pravim slavu kuci, duga prica, u kaficu cemo o tome), e, i tamo je bila naravno grčka muzika, i ja sam sve melodije znao, teta Daco, bili biste ponosni na mene! Znaci, kako koja pesma krene, ja povezem sa nasom obradom. Kao u Eureci u igri "Spojite parove". SVE osim jedne. I ne mogu nikako da se setim. A nas tekst ide:

Dal ona zna sta sam ti ja sta sam ti znacila
Da sam ti dane vedrila i oblacila
Dal ona zna....la la la la
la la la la la la
I da sam ja ta koja ostavljaaaaa!!!

Koja naša pevačica je u pitanju?
Korisnikov avatar
By Daliborka
O, pa to je za mene jednostavno pitanje.
Rec je o Emini Jahovic.
By alexandermagic

Prepotentna je, a ja takve osobe po default-u simpatišem.

Obzirom ko se sve na Balkanu naziva "pjevačicom" ona je sasvim solidna, mada njene pjesme nisu nešto u čemu bih ja uživao.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by alexandermagic

Prepotentna je, a ja takve osobe po default-u simpatišem...
A zbog cega prepotentne osobe po defaultu simpatises ?
I sam imas pretenzije da budes prepotentan u zivotu ?
To ti je kul fazon, ili sta ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Da se vratimo na temu.
U vreme kad se odrzavala Evrovizija u Malmeu, SRJ je vec uveliko bila pod sankcijama, pa je vizu za put na takmicenje dobila samo Nena sa vrlo uskim krugom saradnika.
Isli su samo najneophodniji ljudi. U tu grupu nisu spadali prateci vokali, a ni muzicari, sto se da videti i na snimku.
Nena je sama na bini, a orkestrom diriguje neki Nemac, koji ujedno svira i solo deonice na harmonici.
Nema ni nase zastave, jer niko ziv nije priznavao SRJ, pa smo na mestu gde su drugim drzavama stajale boje njihovih zastava, mi imali belu povrsinu.
Belo prozorce, pored njega ime nepriznate drzave SRJ i na kraju - " Ljubim te pesmama " / Extra Nena !
:smeh:
Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jaoj, ja sam bas voleo "Ljubim te pesmama"! :giggle: Nena ima dobar glas.
Korisnikov avatar
By Mars
O, pa to je za mene jednostavno pitanje.
Rec je o Emini Jahovic.
E, dobro. Hvala vam.
Ja kad sam sam pokusavao da se setim, dosao sam do Dare Bubamare i onda je ona pocela da mi skakuce po mozgu i na dalje nisam mogao na nijednu drugu da pomislim.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sunce
Nena ima dobar glas.
Ja ne volim stil i tehniku pevanja kad za svaku reč (eventualno dve) ti uzimaš novi vazduh. A to ona radi.
Korisnikov avatar
By Val
Smatram da je trebalo da tu pesmu otpeva na nekom drugom jeziku, recimo francuskom, pa bi zabelezila veci uspeh.
Ovako je dosta rogobatno zvucala, najvise zbog suglasnika R.
" ZoRa je case dve Razbila..."
To personama kojima srpski nije maternji jezik bas para usi dok slusaju kompoziciju.

Si ti nekada chuo nemce kako pevaju? :doh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Mars
Originally posted by Sunce
Nena ima dobar glas.
Ja ne volim stil i tehniku pevanja kad za svaku reč (eventualno dve) ti uzimaš novi vazduh. A to ona radi.
Jelena Tomasevic uzdise jos vise. "Ljubim te pesama" je naizgled laka, ali zapravo je jako teska za pevanje. Pokusaj i sam, pa ces videti. Ne bi Nena pevala sa operskim pevacima i pevacicama da ne zna da peva.

Meni se dopada njen alt.

:geisha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!