Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SkituljkoOriginally posted by shmizllicaJa te nikada, ali apsolutno nikada nisam tako dozivela! Cak ni kada si me u petom razredu osnovne skole napusila i rekla da igras bolje od mene i fudbal i kosarku (fudbal ti ni tad a ni dan danas ne priznajem, basket ok.) i kad si mi, zamisli molim te, rekla da bolje skaces na glavu u vodu od mene (i evo prilike da ti konacno kazem da u zivotu nisam skupila hrabrosti da skocim na glavu!?)*. Meni si oduvek delovala kao dobrica. Izvini ako ti sad sjebah reputaciju na forumu, al sta da radim!
Oni koji me poznaju i koji me ne poznaju uglavnom me vide kao gundjala,drkadziju i zivcanom osobom.![]()
![]()
*sve to se dogodilo u Vrnjackoj banji, ako se ne secas!
Originally posted by makapa kad imas....tri metra
Ljudi me ili skapiraju cim me vide.. Osete moj duh i energiju
Ili misle da sam uobrazena,nedodirljiva itd.. (sto se naravno i nazalost cesce dogadja) :/
Originally posted by Galadrielvala bas.
svi polaze od toga da zapravo odaju utisak![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!