Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Ljudi, šta ovo bi?! Čitala sam na netu da su Norvežanke dobile Dankinje sa 31:19, kao i da su Ruskinje pobedile Makedonke sa 43:24. :wow:

Gledao neko?

Inače, RTS će prenositi finale. Jesssss! Unapred se radujem. :dance:
By cumpig
Dankinje u prvom poluvremenu briljantne, vodile i sa 5 razlike.
U drugom, bekovi Norveseke razbili odbranu, a bogami i Mortensen, kanonada golova, nelma lopte koja nije usla.

(Skoro) ista prica i sa Ruskinjama, samo sto mi nismo vodili sa 5, jedino se odrzavali na -3. I stali u drugom poluvremenu.

I Rumuhija sprktakularno razbijen a od spanije, to nisam gledao.

Uskoro idem na mec MK-SWE :pivce:
Korisnikov avatar
By starsailor
Drugar se nadevam deka navivase :D ama dzabe :)

inace ne znam sta se desava sa skandinavkama, al izgleda da nije moderno da si plava :kosa: bas steta.
ja definitivno navijam za Nemice. Mada norvezanke rasturaju :adiktusha:

edit: j.... moju karmu, jedina u mkd ekipi, koja mi se dopada je srpkinja :drama:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by starsailor
edit: j.... moju karmu, jedina u mkd ekipi, koja mi se dopada je srpkinja :drama:
pa zar ne ides zbog toga na tekme???

:roflmao:

srpkinje ce ti doci glave...:giggle:
Korisnikov avatar
By starsailor
mala :shamar: one mi jesu dosle i glave i...svega. al zar opet :D

ne idem vise. na tv-u bolje vidim kako izgledaju :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja bih volela da u finalu gledam Norvešku i Nemačku. :D
By cumpig
e jebem im sunce hohstaplersko, karta za sutra=100 eura
moj kurac ce neko da plati i da gleda:ples:
a tako sam se spremao za NOR-RUS obracun. :predaja:

mi ubodosmo sedmo mesto i stvarno devojke mogu samo da zale za olako propustenom pobedom protiv svedjanki (koje nisu sa benzinske pumpe :sala mala strejterska: ), ma i bod bi nas doveo do borbe za 5/6 mesto.

nista, samo ako moze jedna molba za selektora, pod hitno da makne Bujanovu iz tima i da trazi i forsira barem dva ubojita beka sa klasicnim skok sutom.
Korisnikov avatar
By starsailor
pa to ti je Mkd, prosecna plata 200 e , a karta 100 e :lol: kako volim ovu zemlju :smeh:
Korisnikov avatar
By starsailor
moje nemice izgubile :( spanjolke bas igraju agresivno. al nadam se da ce ih norvezanke razbiti u finalu :D
a nemice da pobede ruskinje i ja cu biti :happy:
By cumpig
jipi-jej, hooray!!!!!
u ocajnom raspolozenju otisao danas do dvorane da se licno uverim da je karta zaista 100 eura.
zaista je 100 eura, psujem u sebi, a vratari me pitaju jel hocu unutra. ja kazem da, oni kazu daj 50 eura. i dalje (ih) psujem u sebi i odlzaim prema parkingu kad me tamo neki covek pita dali hoci kartu za 500 denara (8 eura)i plus dotrca jos jedan decko sa istom cenom .
jebem mu srecu, daj za sve pare :) ))))

Propustio sam mec Hrvatske, Rumunke tesno dobile.

U prvom polufinalu Nemice su taktikom "lako cemo" igrale po zici slicno kao sa Belorusijom, ali su kasno uvidele da je vrag odneo salu a doneo pobedu Spaniji.

Druga poslastica je obecavala ludi provod, a kad su Norvezanke za 4 (!) minuta povele sa 6:0 sve je mirisalo na Rusku defragmentaciju. To se i desilo, iako cini se ne tako drasticno. Svejedno, pravi uzitak je bilo gledati taj skandi rukomet, sva lepota rukometa na jednom mestu+nekoliko skandi plavusa,mmmmmm :) Ruskinje nikad slabije, milijardu gresaka i jos toliko katastrofalnih suteva na gol Norveske da je ona zavrsila sa 20 odbrana.

Znaci recept je isti, sutra ponovo ispred dvorane i nadam se kartama za svaciji dzep :D
evo jedna fotkica (sa mobilnog, jebi ga, sutra uzimam aparat :/ )
skandi-stretch-chuan
Slika
Korisnikov avatar
By starsailor
slikaj i za mene drugar :) da znam deka ke najdam eftina karta utre bi dosla, ama se somnevam
Korisnikov avatar
By Galateja
I pobediše Norvežanke! Respekt; bile su divne u svakom pogledu.
:zvezda: :zvezda: :zvezda:
Korisnikov avatar
By starsailor
jesu vala. zasluzile su :)

a sto je meni slatka i sexy nemacka golmanka - ona plava. bas je butchE - ovo je mk. deminutiv za butch :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma kiki lunde je :sweet: i kari mete johansen. i isabel blanco.
a sto se tice nemackih golmana englert mi se vise svidza:D

al' neverovatno je kako one lako igraju,kao na treningu,gotovo da ni u jednom trenutku ne moze da se oseti napetost u njihovoj igri bez obzira koji je rezultat.
By cumpig
vas dezurni reporter iz skoplja se javlja sa kopi/pejst napisom kojeg sam juce ostavio na drugom forumu :

jippii-jej, hoorray!!! x2 :D
danas sam u maniru iskusnog lovca na preprodavce altruiste, u startu naleteo na momka koji je prodavao kartu za pisljivih 6.5 Eura! doduse on mi je odmah rekao da su karte danas spustene na 10 EUR, a u toku poluvremena finala saznao sam da je ulaz slobodan (kreteni, pravo su se setili :/ )
Inace, prica kaze da je pocetna cena za danas bila neverovatnih 10000 denara (oko 170 EUR), pa su se onda setili da "smanje" na 100 , pa na 10, pa na 0. Jebote, koji luzeri.
Ko ih jebe, ja sam definitivno overdoziran rukometom ovih dana :) ))))))))))

U borbi za trece mesto Nemice nisu mogle da se saberu u prvom poluvremenu, imale su tehnickih gresaka koliko Makedonija i Portugal zajedno :D , pa su Ruskinje elegantnom igrom imale i +9 (17:8). U drugom su Ruskinje malo olabavile, ali nikako previse da bi se dojclandke priblizile na manje od 4. Jurack nije uopste bila u igri, cak ni na klupi, a kad su je proglasili za clana "best of" ekipe rekli su da je otputovala kuci. Zasto, kako, saznacemo valjda ovih dana.

Finale se vec igralo pred polupunom dvoranom, naravno zahvaljujuci bas velikom broju Norvezana koji su stvarali (kao i juce)super pozitivnu atmosferu. I iz neobjasnjivih razloga skoro svi Makedonci u publici su bili na njihovoj strani.
Prvo poluvreme je nagovestavalo da remi u prvom mecu nije bio slucajnost, Spanjolke su imale +4 ( a mozda i 5), odlicnu odbranu i efikasan napad. Ipak na odmor se otislo sa golom prednosti za Norge.
Ono sto se zbivalo u nastavku je bila mala skola rukometa za pocetnike. Dozvoliti brzu igru Norvezankama jednako je porazu od +10. Larssen je konacno zaigrala u punom sjaju, krila su se probudila, a kontre i polukontre su isle brzinom svetlosti. Jos i kurcenje na kraju, ste videli onaj penal iz okreta?????
E da, nije mi bilo jasno zbog cega je krenuo onaj boo-ing protiv Norveske u zadnjh 5 minuta kad je celo vreme dvorana zdusno navijala za njih. Objasnili mi kad sam stigao kuci, deo njihovih navijaca nije dao se ona velika Makedonska zastava prostre do kraja (preko njih), a ja sam tad vec bio duboko pod zastavom pa nisam video :)

Sve u svemu, odlican "sportski" provod za mene ovih dana , kojeg bi mi bilo zao da sam propustio. Mozda sobijem karte u Krasovoj nagradnoj igri, pa eto mene u januaru u Hrvatskoj ;)

a sace i slicke ;)
Korisnikov avatar
By Galateja
Hvala svima koji su učestvovali na temi, naročito Cumpigpediji i Scoutpediji na zanimljivim i poučnim postovima. :D
By cumpig
mozda je pinki video tita,
ali je cumpig danas video gro i katju uzivo :muzika:
ikast je danas bio gost kometalu i da radost bude jos veca, razbili smo ih!
istina, njima je plasman vec bio obezbedjen a mi se borili za prolaz u kup kpk, ali svejedno bilo je to jedno savrseno, ali savrseno prvo poluvreme
morao sam ovo da podelim sa dragim forumasicama ;)

nego, oce li neko da otvara temu za muskice , ili da otvaram ja?
vec imam par favorita/slatkisa za najaviti :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by cumpig
mozda je pinki video tita,
ali je cumpig danas video gro i katju uzivo :muzika:
Heeej!!! :eya:
I kakve su uživo? :D
By cumpig
gro je divna, iako sam ocekivao da bude krupnija, savrsene nogice, kraca kosa, ma slatkis bre :)

katja je pak bas veelika. visoka i ima neko cudno kretanje (skoro kao polenova), nije mi se bas dojmila, lose sredjena kosa (plus utisak da joj je retka!?) i rosavkasto lice

(jebote, ja kao komsinica na kafi za trac partiju :D )

cumpigpedija* se odjavljuje :pucaodsmeha:

*ovo zvuci bas onako trashy & slutty, zar ne? cumpigpedija :spin:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by cumpig

(jebote, ja kao komsinica na kafi za trac partiju :D )

cumpigpedija* se odjavljuje :pucaodsmeha:

*ovo zvuci bas onako trashy & slutty, zar ne? cumpigpedija :spin:
ti si budalaaaa be :kiss: e bas me nasmea. nemoj da se odjavuvas, te citam vo maskoto prvenstvo :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!