Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by deranimas tekst i prevod sa strane kad udjes na jutjub... himne bogorodici i sv. trojici
Hvala za klip,ali chant je šta?
Originally posted by J...Eto, znao sam da cu biti neshvacen...Originally posted by Alexandrus MagnusNema???
Sto se tice kanona (pre nego li neko kidise na mene, ovo je ono sto pise, a ne moj stav) sex izmedju dve zene se ne pominje explicitno, jer tu nema pravog sexa (jadan ja, zene ce me ovde rastrgnuti), jer nema penetracije
Kako je muskarcima moglo da padne na pamet da pisu o zenskoj seksualnosti uopste ne pitajuci zene o istoj. Isti je slucaj i kod raznih "naucnika" i "lekara" iz proslih vremena.
I onda su se godinama i generacijama razne zablude prenosile poluglasno i stvarale frustracije i nesrecu.
Originally posted by Vel boyja se nisam prepucavao ni sa neny ni sa ulixom jer smatram da je prepucavanje moguce samo ako obe osobe imaju dovoljno znanje kada je tema pitanju, neny to ocigledno nema, a ulix zastupa cvrsto svoj stav koji ja ne bih da komentarisem, pre svega jer ga postujem...Originally posted by mili86mislim da se je tema bila vratila svom znachenju kada sam ja napisao izlaganje AXIOS-a i Mr. Zymaris-a. Ali ni ti ni Alexandrus Magnus niste marili za to vec ste radije bili izabrali da se prepucavate s neny, pre toga i s Ulix-om...
ode jos jedna zanimljiva tema....
eto, izmedju ostalog, kako i zashto ode i ova zanimljiva tema
Originally posted by Alexandrus Magnusne pile, nije to tek onako, nego vas prekidasmo necim lepim eda biste malo snizili taj zhuchan ton koji vas je obuzeo. jer se na gs forumu, ma kako na momente izgledalo, ipak ne resava nicija sudbina, pa ni spc.
Eh, gde je sada moderator da isece ovo i lepo napravi temu o umetnosti u pravoslavlju...
Originally posted by AngraMainaPa to je izgleda samo nama jasno, neki zakrvise ovde, a ja sam kroz vecinu postova pokusavao da budem i duhovit (to mi izgleda ne polazi za rukom ili je moj smisao za humor uvrnut )Originally posted by Alexandrus Magnusne pile, nije to tek onako, nego vas prekidasmo necim lepim eda biste malo snizili taj zhuchan ton koji vas je obuzeo. jer se na gs forumu, ma kako na momente izgledalo, ipak ne resava nicija sudbina, pa ni spc.
Eh, gde je sada moderator da isece ovo i lepo napravi temu o umetnosti u pravoslavlju...
Originally posted by Alexandrus Magnus
(jadan ja, zene ce me ovde rastrgnuti),
Originally posted by J...
Nema???
Originally posted by Alexandrus MagnusShvatam ja tebe...
Eto, znao sam da cu biti neshvacen...
Ne ubi glasnika,
Originally posted by J...Ma ko kaze da se ja plasim zena?!Originally posted by Alexandrus Magnus
(jadan ja, zene ce me ovde rastrgnuti),Originally posted by J...
Nema???
Originally posted by Alexandrus MagnusShvatam ja tebe...
Eto, znao sam da cu biti neshvacen...
Ne ubi glasnika,
Nego, reci mi, zasto se toliko plasis zena?
Originally posted by goranpa valjda hirotonijom? (mozda sam lupio)
Hvala Aleksandru na strpljenju
Interesuje me puno toga, ali zasad, kako se postavljaju i smenjuju vladike?
Originally posted by AngraMainaHirotonija (hirotesija, rukopolozenje) je cin sv. tajne svestenstva, kojim se postaje episkop.Originally posted by goranpa valjda hirotonijom? (mozda sam lupio)
Hvala Aleksandru na strpljenju
Interesuje me puno toga, ali zasad, kako se postavljaju i smenjuju vladike?
Originally posted by PakiNe znam sta si zeleo da kazes ovim...
Zapravo, hajd' redom:
Celo pismo vladike Grigorija arhijerejima SPC
http://www.novosti.rs/upload/documents/ ... %20SPC.pdf
Prvi deo (Novosti)
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=133562
Drugi deo (Novosti)
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=133602
O celom pismu (Mondo)
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=118132
Prve reakcije na pismo
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... est=133679
Originally posted by PakiMoze i ovako i onako
Ili gejevi za vlad..... pardon, vladike za gejeve ?
Originally posted by PakiLicemera ima svuda, zar ne? A i svi mi umemo da budemo (po malo, doduse ) kada nam to odgovara, je l' te?
Razne licemere vidim katkad na raznim mestima.
Nego mani ti njih.
Pozabavi se ovima koje Grigorije pominje... Analizu na sto!
Originally posted by Alexandrus MagnusJesi li?
Amfilohije (koliko god bio nepravedno proganjan po medijima, a znam pravo stanje stvari, jer sam ..... )
Originally posted by Alexandrus MagnusPa je li se glasalo ili nije?
To sto tvrdi Grigorije, da se nije glasalo o patrijarhvoj molbi, nije istina. Pa zar je moguce da je samo njemu od 40 episkopa zasmetalo sto se nije glasalo? I da su se ostali samo tako slozili sa Amfilohijem? A i da je tako, Amfilohije je napravio veoma mudru stvar, jer u suprotnom Sabor jos uvek ne bi bio zavrsen. Jos uvek bi se preglasavali i nista ne bi odlucili, jer vecina episkopa misli da su bas oni Bogom dani da budu patrijarh.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!