Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by trampI ja se slazem s tobom te se tako slazem i sa EYOM :happyfamily:, mislim da se u nacelu ne razilazimo ali forum=diskusija te nije na odmet iznositi razlicite ideje, misljenja, iskustva - tako se zapravo formira (sve ono sto se moze svrstati u kategoriju) buducnost (i tu se slazem).
slazem se sa eyom
Originally posted by trampMoj gore napisan romantican stav i misljenje deo je mog iskustva i moje zivotne price te u svojoj polaznoj osnovi nemam potrebu za drugacijim svedocenjem; no i ako prosirim dalje ...ima u zemlji Srbiji toliko-i previse-cini mi se najvise na svetu primera losih majki, cedomorki, trgovkinja decom, monstruma od kojih zastaje dah i oporavljanje traje--- (ostavili bebu u kolima i ladnokrvno otisli na basket! verski fanatici godinama drzali dvoje dece pod kljucem izvan svake komunikacije sa svetom u srcu metropole! ubila svo cetvoro svoje tek rodjene dece! itd. itd.)... opet ne zelim/ne mogu/ne hocu da gradim svoje misljenje o ljubavi majke rukovodeci se samo takvim extremnim primerima; to je tu kao cinjenica, kao fakat, kao statistika, kao deo prikaza haosa koga se ja kao covek ove civilizacije stidim, ali i kao razlog vise da treba stremiti boljem, visem, "pravijem" - ne i razlog da "romantika" mog mikrokosmosa "padne". Ne moze mi trenutna, dnevna klima u drustvu biti jedini parametar za odredjivanje stava o ljubavi majke. Vidim i Danasnju majku, i Globalnu (arhetipsku) majku, i moju licnu Majku, i-i-i, i onda na osnovu zbira tih slika ipak ostajem pri svom romanticnom osecanju.
ja bih volela da vidim majcinsku ljubav tako romanticno ali mi ne uspeva (mada imam majku koja je izuzetno topla i puna ljubavi za mene pa nemam lose iskustvo u kuci da bih se na to vadila)
Originally posted by trampOvaj deo, cini mi se, pomalo zadire u patologiju odnosa (koja je priznajem sve prisutnija karakteristika danasnjice) - ja to pokusavam da izbegnem ne zato sto pred patologijom zatvaram oci vec zato sto mislim da patologiju treba leciti a ne ugledati se na nju; svaka ljubav, svaki odnos nosi u sebi makar tragove patologije; sve sto hocu da kazem jeste da u ljubavi majke prema detetu toga ima nacelno najmanje.
ne znam bas - to sto majka ne napusta dete nije znak njene nesebicnosti i neuslovljenosti vec moze biti znak navike/zavisnosti o detetu kao dokazu svoje vrednosti/drustvenih normi ... ono sto mi dobijamo iz necega ne mora biti povrsinski, moze biti deo nas
Originally posted by mikkaEvo i ja ..ne verujem da je bilo sta na svetu pa ni ljubav vecno i besmrtno ali verujem da moze biti iskreno i divno i da nikad covek ne zna kada ce tako nesto da ga strefi i da ga ostavi bez texta i bez emocionalnog garda i da ga natera da joj se skroz prepusti u uziva u svakom momentu te i takve ljubavi...samo treba imati hrabrosti svoje srce dati....onome ko ga zasluzujeOriginally posted by gagakgevo ja
Interesuje me da li postoji jos neka "budala" koja veruje u pravu ljubav kao ja.Bezuslovnu,bezgranicnu,iskrenu...
Originally posted by Hton
pa svaka ljubav je prava, to sto se ugasi ne znaci da je bila lazna, vec da je krace ili duze trajala. Naravno svi bi zeleli onu vecnu(i ziveli su srecno do kraja zivota), ali i ona bi se ugasila ako se ne bi negovala...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!