Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Afera Žigolopoli sledeća tema u Italiji?
Autor: Blic online | 05.12.2008. - 21:23

Kako su preneli pojedini italijanski mediji italijanski fudbaler koji igra u Seriji C sprema se da na jednoj privtanoj televiziji otkrije sve o svom dvostrukom životu žigola i fudbalera i ističe da su među njegovim klijentima bili i mnogi igrači iz Serije A.

"Od poslića se zaradi oko hiljadu i po evra, a fudbaleri plaćaju bez ikakvih problema. Često se srećemo po hotelima i nedeljom uveče kada imamo jedine trenutke odmora. Žele da se opuste i bez problema se ljube jezikom, ali nikako ne žele da budu otkriveni. Jednom prilikom imao sam zadatak da sa jednim fudbalerom u okolini Milana ne palim svetlo", rekao je "Victory" koji je između ostalog želeo da ostane anonman i zbog toga što ni njegova devojka ne zna ništa o tome.

"Svoje usluge prodajem i igračima iz velikih ekipa. Među fudbalerima imam oko 30-ak klijenata, a mnogi od njih igraju u Seriji A. Ima nekih i koji su igrali za reprezentaciju, a neki su čak i oženjeni. Mnogi od njih su biseksualci, ali vam u Italiji nijedan fudbaler neće priznati da je gej", završio je "Victory" čije su navode mnogi već stigli da ocene kao senzacionalističke.
Italijanski mediji su, pola u šali, ovaj slučaj nazvali Žigolopoli, aludirajući na ne tako davnu aferu Kalčopoli koja je zauvek promenila neke stvari u italijanskom fudbalu.

LINK

Kako vam se cini i na koga tipujete? :cheer:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Verujem da ima gejeva/bisexualaca medju fudbalerima i vise nego sto se pretpostavlja. Bio je i onaj skandal pre par godina sa engleskim fudbalerima i idolom.
Zanimljivi su mi domaci fudbaleri koji odu u ita klubove, pa im glas omeksha, postane svilenkastiji (narocito slovo L), a oni se zapakuju u D&G i Armani.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Naravno da ih ima, statisticki je nemoguce da ih nema... Sve je to super i ma koliko ja hteo jos da saznam o temi (jos ako ima i neki klip...), ne mogu da se otmem utisku da mi je ovakvo istupanje i postupanje krajnje smradovski. Ali to je valjda put svih profi kurvi, jebu se dok mogu, a posle ili ucenjuju klijente ili pisu memoare (of kors zbog dinerosa, ne iz zelje da podele sa svetom svoja iskustva, of kors).
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Veceras ce doticni zigolo da iznese podatke o svojim poslovnim iskustvima, pa cemo videti... :luda:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Clockwork Orange
Veceras ce doticni zigolo da iznese podatke o svojim poslovnim iskustvima, pa cemo videti... :luda:
ili možda neće, nego na ovaj način želi da izvuče još love od tih fudbalera da ne progovori.
Korisnikov avatar
By Burak
Poznata stvar. Kao sto je veliki broj teniserki lezbo tako su i fudbaleri derpe. To i ptice na grani znaju.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A mozda samo sere. (da se razumemo, najiskrenije se nadam da je ipak istina :D )
Korisnikov avatar
By Rei
Trachare.

Boli me dupe shta rade
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa, saznasmo li sta, jel Mr. prozborio?
Korisnikov avatar
By Mahoney
hej, postavljacu teme,

ne odlazi sad kad je postalo najzanimljivije.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Mahoney
hej, postavljacu teme,

ne odlazi sad kad je postalo najzanimljivije.

:pucaodsmeha:
Hocemo da znamo - je l' se heftaju u guzu il' se ne heftaju u guzu. :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
I ja sam cula da takve pojave postoje.
Da vam kazem ja nesto, to i ne bi trebalo da nas cudi.
Znamo da ti sportisti mnogo vremena provode zajedno, treniraju, idu na pripreme , turnire, pred velike mecheve su zajedno u karantinu, a zbog zajednickog cilja koji imaju na terenu ( u kolektivnim sportovima ) izmedju njih se razvija jedna specificna emotivna veza.
O tom fenomenu su i psiholozi pricali na televizoru, gledala ja..
:tenis: :zvezdas:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by AngraMaina
Od poslića se zaradi oko hiljadu i po evra
Trebali su da pojasne za koje vreme on nabaci tih hiljadu ipo evra.

Moguce je da on za svako kontakt napravi ovoliko, ali sumnjam jer ovo nije trzisna cena cak ni za ljude koi moraju imati mnogo visi nivo diskretnosti od fudbalera (u takvim slucajevima se radi sa eskortima preko agencia i placanje se ne vrsi po aktu vec za vreme, ali OK, druga je to prica). :putnik:
By cumpig
more i ja bi koristio usluge fudbalera :D
jos kad vidim one fotke za D&G underwear, mmmmmm
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by cumpig
more i ja bi koristio usluge fudbalera :D
jos kad vidim one fotke za D&G underwear, mmmmmm
:up:
Ja bih ih usluzivao :P
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sing
(u takvim slucajevima se radi sa eskortima preko agencia i placanje se ne vrsi po aktu vec za vreme, ali OK, druga je to prica). :putnik:
Smo mi to upučeni u tajne zanata? :misli:
Daj koji detalj... nemoj da si škrt na informacije :)
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Marvin
Originally posted by Sing
(u takvim slucajevima se radi sa eskortima preko agencia i placanje se ne vrsi po aktu vec za vreme, ali OK, druga je to prica). :putnik:
Smo mi to upučeni u tajne zanata? :misli:
Daj koji detalj... nemoj da si škrt na informacije :)
Ma naravno, delim sve! :skuter:

Sta mislis svi oni deckici (i curice naravno) sa 'manekenskim' vizama za Emirate, Qatar i Bahrain se bave maneken(j)stvom? :kakodane:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ne mislim, naravno da ne mislim... ali me zanima kako se počinje :giggle:
Nije ono, da pošalješ CV... mora da ima neka insajderska priča :lukavi:
By Kragi
Pa nek rade ljudi sta hoce ..... njihova stvar :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!