Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by IceBerg
a shta ce uraditi gay populacija za srbiju kroz 10godina...
Za deset?
Meni se čini da već sada radi svašta nešto, tipa plaća porez državi, učestvuje u humanitarnim akcijama i tako svašta još ponešto.

Daj neki hint, šta bi još mogli da radimo :)
... i za sebe
Hoćeš da pristupiš GSA ? :)
Korisnikov avatar
By deran
Jel može ta reč POPULACIJA ikako da se izbegne... :rafal: :rafal: :rafal:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kada vas citam tako malodusne pozelim da nista i ne uradi, jer to ne zasluzujete.
Korisnikov avatar
By IceBerg
ja u potpunosti kapiram sve ovo :) ali ja uvek volim da se stavim u polazaj onoga kome se trazi, kad trazim... a isto pre nego shto trazim... potrudim se da sam sebi obezbedim... ako me kapirate!!!

najlakshe je traziti... a shta to treba drzava da uradi za gay populaciju???

sledece, stvari s ene deshavaju preko noci....

a mislim d aprvenstveno gay populacija treba da radi za sebe i unutar sebe...

mislite da ce se stvari izmeniti ukoliko mi ne damo sve od sebe da se probijemo na celna mesta... mi smo smao fokusirani na to da jadikujemo da kao gayevi nemamo nikakva prava... nikad nisma svatao kakva to mi prava treba da imamo???

da,da... znam... pravo na pride, na brak na usvajanje dece... i to ocemo sve motajuci se po gay klubovima, od partnera do partnera... po parkovima i tako dalje... mislite d atamo gore neko ima sensa za nasha pitanja... nema niti ce iamti... dok tamo gore se ne uvali neko od nas... pa pochne d apotkopava!!!!
Korisnikov avatar
By Khons
mi smo smao fokusirani na to da jadikujemo da kao gayevi nemamo nikakva prava... nikad nisma svatao kakva to mi prava treba da imamo???

da,da... znam... pravo na pride, na brak na usvajanje dece... i to ocemo sve motajuci se po gay klubovima, od partnera do partnera... po parkovima i tako dalje... mislite d atamo gore neko ima sensa za nasha pitanja... nema niti ce iamti... dok tamo gore se ne uvali neko od nas... pa pochne d apotkopava!!!!
pa sledeca prava: da kad nas neko fizicki/verbalno ugrozava samo zato sto smo gay, da mozemo slobodno bez straha to da prijavimo znajuci da se nadlezni nece samo nasmejati ili nas pride i oni malo podbosti.
da mozemo da zivimo s partnerom, ne vadeci se kod komshija/prodavacica kako nam je to uza/sira rodbina
da mozemo da bez ustezanja kazemo roditeljima s kim se zabavljamo
da mozemo da imamo zakonske olaksice kakve imaju i vanbracni str8 parovi

primeti da tu nigde nisam navela da je potrebno da nam se omoguci da se zvalimo po javnim mestima ili ponosno paradiramo ulicama parolama "we're queer, we're here, get used to it!" itd.

dakle, govorim o onim osnovnim pravima svakog ljudskog bica.
kao osoba koja u ovoj zemlji zivi, ne znam sta ne cinim dovoljno. placam racune, pretplatu za rts, abnormalno veliki infostan, porez, kao sto paki vec rece podrzavam razne humanitarne akcije, izlazim na glasanje. i sta vise hoce?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!