Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Kao neko ko je igrao sve D&D pc igre i ko je zagrizeni fan, moram priznati da mi je ova igra daleko ispred svih. Drugi deo je fenomenalan.. Forgotten Realms mi je fave campaign settings, prica je odlicna, pravila su gotovo preslikana.. Jednostavno, igra koju najvise volim.
By Pending-For-A-Bending
Pravila jesu preslikana. I igra je odlicna. Malo ju je teze igrati sa EVIL aligmentom. ALi je super kad imas razlicite aligmente ili sukobljene rase u grupi.

Nego,... Clock... Preporucujem ti da nadjes Planescape: Torment

Najbolja igra svih vremena sa fenomenalnom pricom. Budis se bez secanja i zavisno od toga cega se setis mozes da jurcas po klasama... Ovde je cak dobro imati i visoki INT ili WIS jer ti se otvaraju nove mogucnosti.
Recimo, bez visokog WIS neces moci da otvoris neku kutiju koja te baca u neki mehanicki polu-pakao lavirint.

Ja sam skoro celu igru prosao samo pricajuci, a borio sam se samo kad sam bas morao. I to pred kraj. Inace bas se pitam da li je borba sa crvenim zmajem i shadow wraithima mogla da se zaobidje
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Znaam, jurio sam par puta Torment kada sam upadao u frp-berserk fazu kao sad, i onda bih se "ohladio" pre nego sto bih nasao tu igru ili bi pocelio ispitni rokovi. Ta igra je takodje u DnD svetu, Planescape-u, znam sve o tome.. :)
By Pending-For-A-Bending
Pa... Forgotten Realms je deo Planescape-a (Prime Material Plane, jedan kontinent. Eberon je recimo drugi. I ima jos jedan na PMPu)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Napisao sam DnD svet, misleci na setting. Pscape je siri pojam zbog tih ravni (planes), a Prime je samo jedan od.
FR je valjda planeta, ne kao kontinent?
Za Eberon nisam cuo..ustvari, cini mi se da sam nekad davno video da postoji neki konkurs za novi camp.setting i citao sam o tom svetu koji je izabran na konkursu. Moguce da je to Eberon.
FR, Sigil (i ostale lokacije iz Pscape settinga), kao i Ravenloft, su mi omiljeni.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zashto sam ja oduvek mislio da je planescape neka FPS? Zvuchi interesantno. :hmm:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Baldur i Planescape: Torment su CRPG. Oba pokrece isti engine, cini mi se, pa su vizuelno slicne.. Volim te izometrijske 2d role play igre, imaju poseban shmek.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Baldur's Gate 2 je mnogo bolji od prvog dela. Skini demo pa ako ti se dopadne, nabavi celu igru. Staje na 4 cd.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Preshao sam ja baldur's gate 1. Mislio sam na planescape. :)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Ne. To je stara igra, ici ce glatko.
Inace, likovi tokom igre stupaju u emotivne veze. Ne postoji mogucnost da se muvas sa likom istog pola, ali na net-u imaju modovi, koje su fanovi napravili, sa kojima je moguce da imas gej vezu. :) pa ako te zanima, izguglaj..
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nema veze pomeshah... Ali supeeeer je 1 bio.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Dvojka je kultna. I nastavak Throne of Bhaal je dobar. Ustvarh, ja sam lud za DnD-Forgotten Realms, pa ne mogu da budem objektivan. ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jao ja sam igrao neki ok f.r. kako se beshe zvao... Jaoo... A da, Arcanum. Ok sasvim igra.
By Pending-For-A-Bending
Jok... Forgotten Realms cak nije ni ceo kontinent (Faerun). Sad sam bas pogledao.

Inace, u dvojci postoji gay lik (neki mornar). A naravno uvek mogu da se skinu dodaci... Ima cak i jedan leather bar :)

Clock, jel citas ti novele? Ja ih imam par. Omiljeni su mi Ellaine Cunningham i Salvatore. Valjda zbog DROWova
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm pa i ja se kroz maglu secam nekih gay trenutaka...
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
@mrlja
Igrao sam 2-3 dana. Ne znam zasto sam prestao. Odlicna kombinacija- parne masine, elfovi i polu-ogri obuceni u viktorijanskom stilu..
@Pfb
Procitao sam samo par novela, i to baas davno. Vise volim opise samog Faeruna, Plane-ova..
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne znam, meni je bash interesantna bila. :D
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Za koju drugu?

Btw, prva pc rpg sa kojom sam se susreo bila je Eye of the Beholder 2. Legendarna igra. Secam se da sam je igrao na 386, bio sam klinac i sve mi je bilo uvrnuto i nisam kapirao 80% stvari u igri. Secam se da sam zbog nekog bug-a video zavrsnu animaciju, iako sam bukvalno tek poceo da igram.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jaaaaaaaao. To je prastaro, pa josh malo starije. A ja sam glup Mrlja kad se desim. Mislio sam da je Magic Obscura neki drugi naslov. :blush:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Shta sma iskopao sada na wikiju:
In September 2006, one of Arcanum's lead programmers and tri-founder of Troika, Leonard Boyarsky, divulged that the studio had originally commenced work on a sequel, going by the working title of Journey to the Centre of Arcanum,
Korisnikov avatar
By Rei
Jeste probali Icewind Dale ? :)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Aha. Tu mi je negde ta igra..ali ne secam se da li je u pitanju 1. ili 2. deo. Pocinjes igru u nekom malom mestu, pa istrazujes nestanak nekog karavana, pa pod zemlju medju ljude-gustere.. Dobra je, ali nema dubinu BG-a.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Retko koja ima dubinu BGa. :D
Korisnikov avatar
By Sparkstron
BG2 je prvi RPG koji sam igrao i moja omiljena igra. Najbolji lik je Viconia De Vir, drow elf.
Korisnikov avatar
By Mage
BG je po meni najbolja igra svih vremena!!!

Priča je preterana! Likovi su odlično urađeni... I sve mi je nekako... savršeno! :)

Ko nije igrao BG a voli RPG neka obavezno proba! I 1. i 2. i ToB :)

Omiljeni likovi su mi Melissan iz ToB (kakva spletkarka) i Minsc (genije!) :D

Inače pored BG, jako dobre igre su mi Vampire the Masquarade, Nox (matora ali preterana igra!), Diablo I i II i NWN :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!