Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Juče je u Makedoniji počelo evropsko prvenstvo u rukometu i to za žene.

Srbija je u grupi sa Hrvatskom, Makedonijom i Nemačkom. Juče smo izgubili od Hrvatske.

Evo, ovde možemo ostavljati utiske.

Na žalost, Gro i Katja ne učestvuju na prvenstvu. :(
By Paranoid Androgynoid
Ajoj, stvarno?!
..nije da se (skroz) radujem zbog toga, zao mi je sto ih necu videti bar na tvu i sto necu navijati za Norvezanke onim zarom kako sam planirala, ali mi je u neku ruku i drago jer sam shvatila da definitivno necu moci da idem da gledam polufinale/finale sto sam imala u planu :( ..ako se ne izjalovi BAS nesto veliko da me iznenadi pa se vratim na prvi plan.
Elem, back to EC.. gledala sam juce prenos prvog 'nastupa' nasih devojaka i nisam mogla da izdrzim do kraja, nervoza, nervoza, nervoza.. toliko da su i mene iznervirale, toliko propustenih prilika, TOLIKO zicera cistih da su mogle bez problema, samo da su malo manje plasljive bile, napumpati razliku od 4-5 golova i mnogo pre nego sto su Hrvatice takvu istu svoju priliku iskoristile. :( Jeste da smo izgubili i u prethodnom mecu sa njima.. i to 8 razlike cini mi se, ali definitivno su mogle ono juce mnogo bolje odraditi, ne znam sta je.. da li trema, da li zato sto je prva utakmica ili su sada vec i stvarno generalno onako slabo uigrane, videcemo.

All in all, pratice se :D
Navijam da prodje Makedonija ako bar nase ne mogu, bar njih da gledam :molise:
By cumpig
e, i ja pre neki dan procitao da gro i katja ne igraju, bas mi krivo, ova gro mi je klasicni primer skandi plavuse.
sutra gledam nase kako se nadaju pobedi protiv hrvatske :reklo bi se mission impossibble: kad se samo setim kakav komican napad imamo. ali, vredi navijati i nadati se.
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni je smešno (i slatko) kako Gro i Katja rade sve u paru. One su povredile koleno, doduše ne kritično, pa hoće da se čuvaju za klubsko takmičenje. Zajedno su potpisale ugovor sa Ikastom koji ih obavezuje do 2010. Sledeći korak je da zajedno traže novi klub. Ponekad stičem utisak da u paru idu i u WC.

Mogu da ih zamislim kako sede ispred lcd tv-a sa dijagonalom od 52 inča, kako jedu suvo voće, maze psa Pontusa, gledaju utakmice i navijaju. :D

Što se tiče jučerašnje utakmice protiv Hrvatske, igra je bila 'sedi i plači'. Oko pet promašenih zicera, smotani napadi i još smotanija odbrana. Nisu ni Hrvatice bile ništa posebno, ali naše su baš loše. Meni jedino nije jasno kako su uopšte uspele da se plasiraju na EC?!

Zna li neko šta je sa Anom Đokić (negdašnji pivot, igrala za Đer)?
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by starsailor
Srbija je izgubila jer navijaci ( citaj lezbe) nisu dosle da podrze svoju ekipu :lol:
ne bih ti se ja zaklela da bih podrzavala svoju ekipu da sam dosla :giggle:
:smeh:
evo jos jedan link na mk. - P.A. da vezbas malo za kaznu sto nisi dosla :sudija:

http://www.eurohandballmkd2008.com/modu ... icle&sid=2
navezbala se ja godinama, ne treba meni to.. treba mi slike neke samo lepe,
a toga na ovom bas i nema, na onom prvom ima vise :smeh: :shmi:

:maska:
Korisnikov avatar
By starky
Jel ovo prvi lesbian pride u Makedoniji?! :roflmao:

A ja ga propustam... :sigh:

Btw...nase igraju dosadno i nepovezano...a i navijam za MK :D
Korisnikov avatar
By starky
pa valjda i sejlorka navija za Mk :giggle:
Korisnikov avatar
By starky
e pazi kad mi to palo na pamet...pa da,tudje sladje...nasle smo se sve tri...:roflmao:
Korisnikov avatar
By starky
Ne pomaze mi ni Nik cool da iskuliram ovu neizvesnost...:doh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Baš su me smorile. :( :( :(
Ove naše su stvarno mogle bar jedan bod da izvuku. Ovo pred kraj je bio, kako ih rekla, 'zicer tajm' i ništa. :(
Sa druge strane, kad je ona jeda Nemica povredila kičmu ili šta već (ne mogu da se setim imena) toliko mi je bilo žao da sam skoro i ja počela plakati. Nije mogla na noge i tamo je urlikala od bola. Ajme! :(
Onda, Kraus i ova jedna naša se sudariše. :(
Jeda Nemica došla na meč sa podlivom ispod oka. :(
Ognjeovićka imala prolema sa nogom. :(

Baš mi ih je svih žao. A i sebe same kako živčanim pred ekranom.

Za dobrobit sopstvenih živaca najbolje da gledam balet.

E, da, jako su mi simpatične Grit Jurak i Nadin Kraus. Obe izgledaju tako mladoliko.
Kad sam čula da Grit ima 31 godinu nisam se mogla načuditi. Ja bih njoj dala max 22. Grit definitivno nije moj tip, ali ima u noj neka čudnovata privlačnost.
Nadin je kao bombonica iz moje kutije za slatkiše.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Paranoid Androgynoid
ona navija za nas :smeh:
sejlorka je :lood: ona je navijala za Kroejshu iz :fuck: pobuda

ma ja navijam za sve gde ima pale skin zena :milkacanic:
By Paranoid Androgynoid

sejlorka je :lood: ona je navijala za Kroejshu iz :fuck: pobuda
join the club!
Korisnikov avatar
By starsailor
jedva cekam da dodje polufinale i gledamo skandinavke :B
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja se unapred plašim informativne milosti RTS-a.
Do sada su davali samo utakmice gde igra Srbija.
Tako da ću po svemu sudeći polufinale i finale odmaštati, jer nemam kablovsku tv. :sigh:
:radosnice: :radosnice: :radosnice:
Korisnikov avatar
By starsailor
nisam znala da su Madjarice tako pale :giggle:

kako sam se lepo sam nasmejala kada je komentator rekao da se u danskoj prenela vest, da je danska reprezentacija na svoj prvi mec protiv francuske morala da bude u dresovima bele boje, jer makedonci jos uvek nemaju tv u boji, jos uvek gledamo crno- belo :rotflmao: :smeh:

@starky - sada imam jos veci razlog da mi crno il belo postane moto :D
By Paranoid Androgynoid
dear god.. to je kao kada se igralo u Moskvi nesto,
pa su amerikanci objavljivali gde su stigli da su igraci u opasnosti da ih neki medved ne presretne na ulici i pojede. blazeni su siromasni duhom, njihovo je carstvo nebesko.. :radosnice:

elem, danas nam je divan dan ! :D
ja ne znam za koga da navijam veceras stvarno.. ali sam pripremila six-pack i brdo maramica :bale:

:lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
imam osecaj da cemo razbiti makedoniju.neam pojma zasto,inace sam nisam preterani optimista:psiholog: naravno ne dvoumim se za koga cu navijati,mada ako makedonija prodje bice apsolutno zasluzeno.

odavno nije bilo prvensvo gde na pocetku nisam mogla da pogodim ko ce da ga osvoji. ruskinje su dosle sa smesno slabom ekipom,norvezanke igrale nereseno sa spanijom,madjarice demolirane,danska slaba..mislim da hrvatice imaju sansu da osvoje neku od medalja.
norvezanke su favoriti verovatno,ali nisu tako dominantne kao ranijih godina.pored gro i katje fale im i libek i snoregen.mislim da je povlacenje libek mozda i najveci problem,katja manje vise,imaju oni dovoljno bekova,a gro je potrosena,ne bi bila od velike koristi,falice vise u ulozi lidera ekipe nego kao srednji ili levi bek.
Korisnikov avatar
By starky
''

pridruzujem se navijacima...:D
Korisnikov avatar
By scout_finch
:wtf: vode tri razlike i onda totalo zajebu stvar. :sigh: ne mogu da verujem da je ericka bas ovoliko van forme,da na tri utakmice nije dala ni jedan gol. al' bice sve ok:deda:
Korisnikov avatar
By scout_finch
e,al ima da pobedimo sa 5 golova razlike:tehno: mozda:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!