Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Stratimir je umro. Nema ga više. Na tom mestu je sada GIROS (loš, podrazumeva se).

Jednu lepu zimu smo proveli tamo kada je naš stan zloupotrebljavan za prezentacije neke multi-level marketing sekte... Po 4-5 sati smo tamo bili, ispijali pića, svirali pianino na spratu. Kroz prozor gledali Pobedinu i Kazandzijsko pošto je bio na uglu. Gledali kišu, gledali sneg... Lepo je bilo.

Za Stratimira...

''
Korisnikov avatar
By AngraMaina
e bre nemoj te stvari (ach Freunde, nicht diese Töne!... :drama: ), daj nesto veselije

''
Korisnikov avatar
By Mars
Bezi bre, uplasi me. Mrzim te pesme, mrzim te filmove, mrzim ZONU, mrzim IVKOVU SLAVU i MRZIM ŠOTRU!!!

:indijanac:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
:smeh:

a kad zapeva vojin cetkovic? idi bre, u idola da ga posaljes... :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne želim da se sećam. Glava je htela da mi pukne od gluposti i njihovog razvodjenja napred-nazad po sokacima 3 sata.
By cumpig
ijaoooo, Stratimir, jako sam voleo to mesto, iako iskreno, vise se uopste nesecam kako je tamo ustvari bilo :D svejedno naj lokacija i naj kuca u okolini

a kazandzisko (kulundzisko? :) ) sokace je ziva dosada, sednes "na cosku" i ladno mozes da umres, od dosade.

cek da se kopiram sa druge teme:
start kopi---->inace grad vam je sve gori i grozniji i nekako oruzneo

simpa je Sky bar na krovu zgrade gde je bila kuca za mlade, cak stavise imaju i pristojnu mjuzu koja odskace od smorne lounge dnevne kombinacije

al sta vredi kad svi muskici u gradu setaju grozne, ali bas grozne trenerke i danju i nocu. nije da je ne volim trenerke, ali ovo sve vise lici na dizel pokret iz '93
a smeknuo sam par finih, finih komada<-------end kopi

a kako je samo ranije bilo :tuc: :salut:

dusanova: piramida, tramvaj , image, kpgt, pa jos nesto pored njega, pa alan ford...

vozdova: fensi-smensi karamela, doga, joca i nena :D

ili sam samo bio mladji i zabavljao se bilo gde :misli se:
By Paranoid Androgynoid
to sto si naveo a sto je umrlo.. bolje sto je umrlo.
mnogo je cistije sada bez tih nesretnih vozdova-lokala, mnogo manje posla za policiju i mnogo manje baruta na ulicama.
tramvaj je bolji sada nego kada je bio u dusanovoj, neuporedivo.
image.. zar tamo dolazi iko osim taksista?! :nesiguran:
alan ford i piramida su kult.. ali je ta ekipa odavno pocela da menja pelene deci, da se sad otvori to bilo bi strasno.
sky bar, lepo za relax ali mucno gledati sve one ogavne ljude u sakoima i minicima, kad sednem i krenem da pijem tuborg iz flasice gledaju me kao da secem vene. :bljak:
:up: za kumbara bar, nigde boljeg i veceg izbora rakija :bale: i retko dobra muzika! Starks.. tamo mora da se ide :D
By polarlicht4.1
Originally posted by Paranoid Androgynoid
mnogo je cistije sada bez tih nesretnih vozdova-lokala, mnogo manje posla za policiju i mnogo manje baruta na ulicama.
Pa sad...Nije baš kao da nikad ne bace poneku bombu ili se ne upucavaju međusobno... :mete:
Korisnikov avatar
By anche
boginje mi cupig - skoro nisam videla nepismeniji post od ovog tvog :gubitnik:

@exuntouchy

medovaca meni najomiljenija - sto fino greje u ove 'ladne dane :D
By cumpig
draga/dragi paranoid, ja kad sam zalazio tamo barut jos nije bio izmisljen u nisu.
By Paranoid Androgynoid
@polar

sine, to rade neke druge cike sada :lol:
ono tamo je bilo nepostizljivo!

@anche
vala jest' nepismen post, pitam se je li taj coveculjak krocio ovde posle rata u bosni :lol:
medovaca je super, ali ona dunja stara 10 (ili 12?!) godina, ako je jos uvek ima... :bale:
..i malinovaca, joj.. nemam vremena a sad bih otisla na jednu, ponelo me gradivo :mljac:
By cumpig
jos draza anche: sto nepismeniji?
explanacion porfavor!
By polarlicht4.1
Obrni okreni, ono cumpigovo zapažanje o trenerkama i dalje stoji a meni sam stajling hteo ne hteo vuče na (nadam se međusobno) upucavanje. Želiš da te podsetim na onaj debakl iz one prostorije čije se ime ne izgovara glasno?

Anyhow, ne vidim tačno šta je zanimljivo ljudima sa strane u Nišu. Dan-dva je Ok ali ostati malo duže je jednako ritualnom samospaljivanju. :zvezdice:
By cumpig
Originally posted by Paranoid Androgynoid
@polar

sine, to rade neke druge cike sada :lol:
ono tamo je bilo nepostizljivo!

@anche
vala jest' nepismen post, pitam se je li taj coveculjak krocio ovde posle rata u bosni :lol:
medovaca je super, ali ona dunja stara 10 (ili 12?!) godina, ako je jos uvek ima... :bale:
..i malinovaca, joj.. nemam vremena a sad bih otisla na jednu, ponelo me gradivo :mljac:
hej tek sad mi zapade za oko ovo boldirano
coveculjak? otkud ti ovo? poznajes me? ne budi prost/a kad nije vreme za to :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by cumpig
ne budi prost/a kad nije vreme za to :nazdravlje:
He. Zanimljivo. Podseca me na onu definiciju idealne zene.

OT: kako se zvao onaj kafic - ulica pored Kalce, strana prema Trgu Vojske, od onog coska gde je Muzej prema Dusanovoj...? Puno slika, dva ili tri nivoa... Sad je valjda tamo neka kockarnica Venezia, mada možda grešim.

Al kafič sigurno nije.
By cumpig
Galerija, of kors :D
jos jedno "snobizam i renesansa" mesto, al su imali odlicnu bastu (jel se tako kaze) oivicenu tarabama :)
By Paranoid Androgynoid
:roll:
Galerija je u ulici pored supa.. i to isto ne postoji godinama, skoro pa deceniju :roll:
a to o cemu mars prica je Gallini.. tu pored je muzej blizu, muzej... muzej.. m.u.z.e.j. :zid:
a ni to vise ne postoji. a bilo je divno mesto.. i pikado koji je pojeo pola kevinih plata.. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Zbunih se za trenutak. Galerija koju znam je tamo odprilike gde je Rajfajzen i slično. Irish Pub u stvari na tačno tom mestu, Galerija negde pored... A ono Galini. Kafic uydravlje, domacinska atmosfera. Slike (slikane slike, boje, platno...) sa nekih druzenja. Muski aktovi, ne previse lepi. Nimalo lepi...

Da kažem i to da meni Tramvaj u Kalči nikad nije mogao da zameni onaj originalni.
By Paranoid Androgynoid
nisam mislila na tramvaj u kalci (to i ne lici na tramvaj sem sto ima vocnih salata), ima jos jedan koji je bolji od originalnog ;) ..ako sedis unutra. :)
a lepo si skontao to sta je Galerija a sta Galini ;)
Korisnikov avatar
By Mars
A koji je taj? Onaj ispod Francuskog kulturnog centra, u Gorči?
Korisnikov avatar
By LittleRed
pa ne postoji treći :) valjda :)
mada me ne bi čudilo i da postoji a da ja pojma nemam, jer recimo sada prvi put čuh za sTratimir ili kako god rekoste da se to mesto zvalo...
sva ova priča o tramvaju ophrva me nostalgijom :lol:
ja sam volela samo onaj prvi lokal u dušanovoj, mada sam i tamo išla samo kao klinka...i volela sam time i piramidu, nekada davno...
sada su mi pored planinarskog koji je super letnja varijanta za relaksaciju ok samo još neki kafići u kazandžijskom, ali i oni više za dnevnu varijantu...
taman sam se svikla na nebo a oni ga zatvorili i otvorili onaj odvratni sterilno beli kafić....
Korisnikov avatar
By Mars
Nije, nego to slovo menja suštinu.

:)
Korisnikov avatar
By anche
stratimir je bas bio super mesto. uvek je bilo puno, pa... zanimljivih osoba. ja se secam da mi je to bio prvi kafic gde sam se ljubila s devojkom :D
mnogo davno bese... :sigh:
el to drzala neka zena mars?
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Mars
A koji je taj? Onaj ispod Francuskog kulturnog centra, u Gorči?
mhm.. ali da sedis unutra jedino.
nego, citam sada ovu pricu iz detinjstva little red o tramvaju u dusanovoj pa cu se ipak predomisliti.. nista ga ne moze zameniti. i taj radosni dan kada te odvedu tamo a ti trazis ekstra zvrchku u salati, da sto vise sljasti po mogucstvu. :sigh:
Originally posted by anche
ja se secam da mi je to bio prvi kafic gde sam se ljubila s devojkom :D
mnogo davno bese... :sigh:
:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!