- 09 Nov 2008, 05:36
Sad cu da pogledam i cetvrtu epizodu, a kinuo sam do seste- ostale se skidaju. Ruzna Beti, moraces malo da sacekas
Originally posted by DragoniteNe tripujes se. Ja sam danas poceo da gledam cetvrtu epizodu i tu je Sem sedeo sa psom. Ja sam se tripovao da je on likantrop, pa jos i taj fazon kako on pazi na Suki i ona kako jos u prvoj epizodi kazi da se pas stalno mota oko nje i da pazi na nju. Pa jos i ono lajanje u snu kad je spavao sa Tarom. Mada moguce da je vukodlak i da zato Sem ima neku konekciju sa psom.Originally posted by gorilicaI ja .
Pa zbog toga sam se i zbunio.
LM, ne mogu da verujem da ce biti josh samo 3 epizode.
Nevidjeno sam se naprzio na seriju.
Inače je za Sema bilo nekoliko nagoveštaja tokom prethodnih epizoda. Bil mu je u neko trenutku rekao 'this is not the time to mark your teritory' ('obeležavanje teritorije', izraz se koristi baš za pse), a iz trejlera sam zapazio i ono
'You're a dead man.'
'Maybe.'
E sad, mrzi me da vraćam epizode, ali mi se čini da je u nekom trenutku Sem bio u kadru sa psom? Ili se tripujem?
Sad cu da pogledam i cetvrtu epizodu, a kinuo sam do seste- ostale se skidaju. Ruzna Beti, moraces malo da sacekas