Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dragonite
Originally posted by gorilica
Pa zbog toga sam se i zbunio. :D
LM, ne mogu da verujem da ce biti josh samo 3 epizode.
Nevidjeno sam se naprzio na seriju. :P
I ja :rock: .

Inače je za Sema bilo nekoliko nagoveštaja tokom prethodnih epizoda. Bil mu je u neko trenutku rekao 'this is not the time to mark your teritory' ('obeležavanje teritorije', izraz se koristi baš za pse), a iz trejlera sam zapazio i ono

'You're a dead man.'
'Maybe.'

E sad, mrzi me da vraćam epizode, ali mi se čini da je u nekom trenutku Sem bio u kadru sa psom? Ili se tripujem?
Ne tripujes se. Ja sam danas poceo da gledam cetvrtu epizodu i tu je Sem sedeo sa psom. Ja sam se tripovao da je on likantrop, pa jos i taj fazon kako on pazi na Suki i ona kako jos u prvoj epizodi kazi da se pas stalno mota oko nje i da pazi na nju. Pa jos i ono lajanje u snu kad je spavao sa Tarom. Mada moguce da je vukodlak i da zato Sem ima neku konekciju sa psom.

Sad cu da pogledam i cetvrtu epizodu, a kinuo sam do seste- ostale se skidaju. Ruzna Beti, moraces malo da sacekas
By Pending-For-A-Bending
jel to Suki ima i telekinezu? Mislim na ono bacanje lanaca i kad je onog narko dilera bacila?
By Pending-For-A-Bending
Inace, kladim se da je ubica ili Lafajet ili Rene Lenije. Jer, definitivno je neko koga smo videli vec u prvoj epizodi, a proces eliminacije jedino ova dvojica mogu da budu ubice
By Dragonite
Originally posted by Pending-For-A-Bending
jel to Suki ima i telekinezu? Mislim na ono bacanje lanaca i kad je onog narko dilera bacila?
Ne, ne.

Ja sam, kao living spoiler, pre gledanja iskopao sve što je moglo da se nađe o seriji. U prvoj epizodi je prvobitno, baš u tom delu, bio kratak kadar sa nepoznatom ženom koja je odgovorna za bacanje lanaca (tu telekinezu) ali je isečena iz za sada nepoznatih razloga - možda su prosto odlučili da priču povedu u drugom smeru.

Serija se radi na osnovu nekoliko knjiga, možda tu treba pogledati.

Identitet ubice ćemo saznati tek na kraju, mada bih ja tipovao i na detektiva Endija i onog trećeg druga (od Renea i Džejsona), jer niko nije toliko dobar. Sem toga, ko kaže da ubica mora da bude muškarac? Ili, da NIJE vampir?

Baba je baš bila kul lik. Serija jeste puna klišeiziranih likova (pogledajte šerifa, klasika) ali vrlo su toplo i detaljno urađeni pa nije dosadno gledati.
By Pending-For-A-Bending
Zasto nije:

-Detektiv Endi: Suki ga je par puta "cula" kako se pita ko je ubica, i cak da sumnja na Dzejsona
-Treci drug: U kafani ga je Suki "cula" posle smrt one konobarice kako mu je zao sto je mrtva i kako ne moze da shvati da ju je neko ubio
-Bil ili neki vampir: Sam Bil je rekao da nijedan vampir, ap ni on sam, ne bi mogao da odoli svezem lesu
-Zena: Pa sumnjao sam iskreno na Taru jer su prve dve bile Dzejsonove kres varijante, ali mi je baba sjebala citavu pricu. Treca konobarica- nemam pojma. Nekako mislim da nije

Naravno tu je jos i pomocnik od "coronera" koji posecuje vampirske klubove. Tu je mogao da vidi prve dve mrtve devojke, babu je mogao da ubije jer je isao po Suki koja ga je videla u klubu. Ipak, on nije bio u prvoj epizodi, a u ovakvim serijama je zlocinac uvek prisutan vec u prvoj epizodi
By Pending-For-A-Bending
Evo... nasao sam da je radjena po Sookie Stackhouse (Southern Vampire) serijalu- od Charlaine Harris. Ima dosta knjiga i poslednja je izasla u maju ove godine. Obozavao sam En Rajs i njene Hronike Vampira. Ostala mi je samo poslednja knjiga da procitam. Mislim da cu probati da nadjem ebookove ovog serijala pa da ih procitam

Inace, odgledao sam 6tu epizodu tako da videcemo sta ce biti do devete :)
By Dragonite
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Zasto nije:

-Detektiv Endi: Suki ga je par puta "cula" kako se pita ko je ubica, i cak da sumnja na Dzejsona
-Treci drug: U kafani ga je Suki "cula" posle smrt one konobarice kako mu je zao sto je mrtva i kako ne moze da shvati da ju je neko ubio
-Bil ili neki vampir: Sam Bil je rekao da nijedan vampir, ap ni on sam, ne bi mogao da odoli svezem lesu
-Zena: Pa sumnjao sam iskreno na Taru jer su prve dve bile Dzejsonove kres varijante, ali mi je baba sjebala citavu pricu. Treca konobarica- nemam pojma. Nekako mislim da nije

Naravno tu je jos i pomocnik od "coronera" koji posecuje vampirske klubove. Tu je mogao da vidi prve dve mrtve devojke, babu je mogao da ubije jer je isao po Suki koja ga je videla u klubu. Ipak, on nije bio u prvoj epizodi, a u ovakvim serijama je zlocinac uvek prisutan vec u prvoj epizodi

Sukina telepatija nije baš svemoćna. Seti se prve, ili druge, epizode kad u flešovima vidimo njene propale dejtove. Seti se kako je 'čula' onog in da closet geja - prvo je sve bilo super, pa je krenulo 'and then all those thoughts about Mat Damon will go away' (il' tako nešto). I Tarino 'lalalala' kad hoće da je Suki ne čuje. Znači, ako neko zna da ona hoće da mu pročita misli, može da se koncentriše na nešto drugo.

Sem toga, može bilo koji čovek da bude ubica, ako ga je vampir glamovao pre i posle zločina.
By Pending-For-A-Bending
Ali zasto bi ga vampir glamovao?

Inace, za njenu telepatiju znaju samo zaposleni u baru, baba i Dzejson. Niko drugi u gradu ne zna za to

Ali dobro... Na koga ti ciljas? Bas bas
By Ulix
Originally posted by decko
Meni nedostaje "Moonlight" koju su ukinuli nakon prve sezone i dzaba neke silne peticije da se vrati serija, nista od toga.
Pogledao sam tri epizode Moonlight. Neopevano dosadna serija.
Korisnikov avatar
By gorilica
U jednom ili chak u par navrata Sam stoji kraj psa.
Shta ako je pas ubica? :egzorcist: :seljache:
Korisnikov avatar
By gorilica
JAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOO, setio sam se ko je ubica.

Mislim da ni jedna od njih nije volela karamfile, a da ce u seriju kasnije i digitalnim putem ubaciti Tashka Nachica. :P :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
:yay: :yay: Upravo stavio 10-u epizodu da se skida. Samo, ne verujem da cu stici da je skinem i pogledam pre posla.
Korisnikov avatar
By gorilica
Hocu i ja da budem Shapeshifter. :balerina:
LM, interesantna epizoda ova 10-a.
Korisnikov avatar
By istok
Sad kad je prvi serijal zavrsen mogli bismo da se izjasnimo na ciji lik smo/ste* se nalozili u seriji?

Evo ja prvi :

Plavusan sa dugom kosom pa onda Bil.

*u slucaju da sam jedini koji se nalozio na ikoga iz te serije :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By istok
Ajd' da spojlerishem:
Onaj lik koji je ozenio Arlin, onu red hair konobaricu. Dzejsonov frend. Stvarno mu ne znam ime jer ja imena nisam u stanju da zapamtim sva.
By Dragonite
Rene je ubica, znao sam to još iz prethodne epizode jer sam vraćao frejmove.

Inače je trebalo da bude 13 epizoda, ne 12... ali dobro.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Eh sad, moram da čekam leto 2009. da bih video da li mi je ispravna pretpostavka da je Marian Forester zapravo svinjodlak, i šta je uradila jadnom Lafajetu.
Eto, morao je peder da strada na kraju, strašno!
Korisnikov avatar
By gorilica
A shta ako ga je ubila Bilova vampirica? Mada je i on rekao da se regenerisao nakon shto se nahranio, ali to je vec i suvishe ochigledno, ne verujem da ce ici na to.
Sve u svemu, daleko je iduce leto, a ovih 12 epizoda su bash brzo proshle.
Makar da ih je bilo josh 3.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam zadovoljan kako su zavrsili serijal...Zaokruzili sve i kraj do leta.

Ja sam se nalozio na crnca gitaristu iz one sekte ili sta li je...svidjao mi se jos u domacicama :love:
By Dragonite
Originally posted by Kiborg
Eh sad, moram da čekam leto 2009. da bih video da li mi je ispravna pretpostavka da je Marian Forester zapravo svinjodlak, i šta je uradila jadnom Lafajetu.
Eto, morao je peder da strada na kraju, strašno!
*spoiler ahead*

:rentgen:

U kratkom sadržaju 13. epizode (koji je iščezao sa Wikipedije) je stajalo da je Marian bivša Semova ljubavnica, i da odlazi iz grada već u toj epizodi nakon seksa sa njim.

Sad je to pod znakom pitanja pošto su ranije završili.

Ja sam se najviše napalio na Aleksandera Skarsgarda - Erika. To je sin Stelana Skarsgarda, koji je glumio u 1001 sporednoj ulozi.
Korisnikov avatar
By walt333
Ja tek sad gledam seriju,stigao do seste epizode, i bas mi se svidja. Volim vampire i vampirske serije, a sa druge strane veliki sam fan svega sto napravi Adam Ball.

Naravno Bill mi je :bale: :love: :fuck:
Korisnikov avatar
By decko
Resih da skinem seriju samo zato sto sam video da u par epizoda igra jedna glumica koju jako volim ali moram priznati da sam ocekivao da ce biti malo zanimljivija serija.
Na kraju sam odgledao prve 4 epizode i samo proleteo kroz dve-tri scene gde se pojavljuje divna Lizzy Caplan :love: i obrisao je. :)

E da, gl. glumica mi je zaista bzvz. :) Mogli su makar neku lepsu ako vec nije bitno da li ume da glumi ili ne :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!