Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Pa imate lepo onu reklamu sa zenom koja skida rukavicu i mazi dete - to bi trebalo da resi domestos probleme. Sto se tice moje omiljene hemijetine to je definitivno axel sgrasso (ili tako nesto), hvala bogu nikad nisam videla reklamu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by burak-BL
Jos da pridodam i politickí marketing od koga u vrijeme prije izbora ne mozes ni oci otvoriti. Pa tek one njihove poruke kojima treba na lak nacin da zalude nas naivni narod: SRBIJA IMA SMAGE, NAPRED SRBIJO, EVROPA NAM VERUJE...i slicna preseravanja.
Mnogo ste se vi razmazili od kad je " demokratija " na velika vrata usla u nase zivote.
Zaboravili ste sta znaci pravi maltretman u predizbornim kampanjama.
Pa evo da vas podsetim

''
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Eifranloo
Ljudi kod nas, bar vecina, nije navikla na vizuelno zagadjenje. Pocev od reklama na tv-u do bilborda i oglasa.

Ako je reklama ima dobar koncept onda je svakako vredna paznje i dalje diskusije, ali i u obrnutom slucaju... Onaj middle se skoro ni ne primecuje.

Svasta se danas plasira i cesto smo zrtve spama sa svih strana. Jbg, ovo je potrosacko drustvo... Skoro je pa nemoguce videti reklamu koja ne trazi kes od vas (posto to ne bi ni bila reklama onda)...

Licno vise volim da posmatram reklame sa tehnicke strane.
Jedan od favorita mi je svakako Sony Bravia :zongler:

http://www.youtube.com/watch?v=GURvHJNmGrc

Dok sa druge strane, one ogavne, sto lackuju i konceptualno i tehnicki sa vec isprobanim nacinom reklamiranja, potom one koje podcenjuju inteligenciju potrosaca.... Ma ima tu dosta.

Eto zadnje vreme me iznenadjuje Nivea sa: Cesticama dijamanta i DNAge...

+ bilo koja reklama koja je povezana sa proizvodima zivotinjskog porekla. Pocev od ishrane do preparata...
Konachno neko ko razmishlja slichno kao ja po ovom pitanju :)
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Daliborka
@daliborka; nemoj da zezas - domestos je preagresivan za ljudsku kozu i disajne puteve.
Znam, ali ide Nova godina, pa racunam da nije na odmet da se malo vise salimo i segacimo..
:giggle: :jelka:
Da jbt! Nova godina! A ja se cudim od kud sve vise deda mrazova u nasim reklamama. ;)
Korisnikov avatar
By Burak
Da ne ispadne da pricamo samo o TV reklamama; na internetu mi jako idu na zivce, a pojavljuju se na dosta sajtova: YOU WON! YOU ARE 1000000th USER. CLICK HERE TO CONFIRM/Vi ste nagradjeni! ti si milioniti korisnik. klikni ovdje da potvrdis/
Reklama je lazna i vodi te na neke glupe sajtove pune virusa isl..
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jos da pridodam i politickí marketing od koga u vrijeme prije izbora ne mozes ni oci otvoriti. Pa tek one njihove poruke kojima treba na lak nacin da zalude nas naivni narod: SRBIJA IMA SMAGE, NAPRED SRBIJO, EVROPA NAM VERUJE...i slicna preseravanja.
A ti se lepo okani kanala iz Srbije, jer ta predizborna kampanja vama iz drugih drzava ni namenjena nije.

Elem da, ne volim reklame. Zato sve sto zelim da pogledam lepo skinem sa neta.
Uzasno me nerviraju najave za emisije na E! i na foxlife.
Korisnikov avatar
By Burak
@Mina Harker; jbt kako da izbjegavam kad televizije iz SRB samo i gledam, ma da gotovo istih politickih reklama ima i u Rep. Srpskoj i u vecoj mjeri a parole su slicne.
Korisnikov avatar
By Burak
jooj kako se prije ne sjetih, sve one za farbe za kosu a posebno kad kaze: LOREAL - JER VI TO ZASLUZUJETE.
Korisnikov avatar
By Mars
To im je valjda slogan za bilo koji proizvod...

Ja se ustresem na jednu radio reklamu. Ide ovako:

"Da dosadni virusi i razne zarazeeeeee
decu u širokom luku zaobilaaaazeeeee"

Dalje ne znam tačno, nešto - nema te snage, nema te sile da pobedi...nešto, sa ukusom vanileeee...

Sudeći prema koncentraciji ushićenosti po jednoj noti, rekao bih da se radi o Aleksandri Kovač. Kao da je ono njen glas.
By zbunjeni
Jaffuridza i ona debilna za deterdzent :evil:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by REI
Originally posted by Eifranloo
Ljudi kod nas, bar vecina, nije navikla na vizuelno zagadjenje. Pocev od reklama na tv-u do bilborda i oglasa.

Ako je reklama ima dobar koncept onda je svakako vredna paznje i dalje diskusije, ali i u obrnutom slucaju... Onaj middle se skoro ni ne primecuje.

Svasta se danas plasira i cesto smo zrtve spama sa svih strana. Jbg, ovo je potrosacko drustvo... Skoro je pa nemoguce videti reklamu koja ne trazi kes od vas (posto to ne bi ni bila reklama onda)...

Licno vise volim da posmatram reklame sa tehnicke strane.
Jedan od favorita mi je svakako Sony Bravia :zongler:

http://www.youtube.com/watch?v=GURvHJNmGrc

Dok sa druge strane, one ogavne, sto lackuju i konceptualno i tehnicki sa vec isprobanim nacinom reklamiranja, potom one koje podcenjuju inteligenciju potrosaca.... Ma ima tu dosta.

Eto zadnje vreme me iznenadjuje Nivea sa: Cesticama dijamanta i DNAge...

+ bilo koja reklama koja je povezana sa proizvodima zivotinjskog porekla. Pocev od ishrane do preparata...
Konachno neko ko razmishlja slichno kao ja po ovom pitanju :)
:chestram:
Korisnikov avatar
By Burak
+ one Dove ili Fa reklame za dezodoransoe: sa extraktom jogurta(odmah mi pred ocima situacija oznojeno nedepilirano ispod pazuha i na sve to umazano jogurtog - brr), i sa extraktom neke Mmbolije, kako li se vec kaze - uglavnom rijec je o nekoj biljci koja raste na vrhovima Kilimandzara(jest se sad neko peo tamo da pronadje tu biljku i iscijedi je u dezodorans).
jbt, pravo ponizavanje ljudske inteligencije.
By Kragi
Seka Sabljic i MERIX reklame .... PIZDIM od njih :)
Korisnikov avatar
By Incubus
Ne znam da li ima u Srbiji,u bosni se pusta ona :"vama sigurno treba softly" ,uzas...I ona:"hocu kakati kod Damira",evo nema vajde,dobio sam osip
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sad se vrti neka reklama za mineralnu vodu (ne znam koju) u kojoj Lazar Ristovski opet demonstrira ono svoje...sevdah-kreveljenje. :drama:
By Kragi
:lol: ma Laza je super glumac kao i u mom postu pomenuta Seka ali stvarno su reklame ....... :seronjo:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E da, Stars.

Nedavno posegnuh, kad sam kupovala nešto na trafici, za tim žvakama, a onda se setih reklame, pa ščepah voljeni Orbit.
Korisnikov avatar
By Burak
Kad vidim onu gospodju Bozen i njene cudotvorne rukavice i tablete a sve to vodi ona opajdara matora Dragana Katic! Nema dalje!!! Mrzim ih!
By Hans
Svakako vecina domacih reklama. Sa druge strane, reklama za Coca Colu se uvek od herca obradujem...
By iWanna
Originally posted by Hans_87
reklama za Coca Colu
jao kakva je ono reklama sa nekom porodicom, neki rucak, nesto... :ithinkimgonnabesick:
By Hans
Originally posted by iWanna
reklama za Coca Colu
jao kakva je ono reklama sa nekom porodicom, neki rucak, nesto... :ithinkimgonnabesick:
To je domaca reklama. ;)
By iWanna
To je domaca reklama. ;)
koja reklamira...? toalet papir?
By Hans
Hahahaha, mislio sam da mislish na porodicu koja pije Coke... Deca u toj reklami nimalo ne liche na svoje roditelje...nimalo!!!
By superfly
sve nivea reklame: em što su neinventivne, em što njihovim proizvodima ič ne verujem.
Korisnikov avatar
By Myself
Nije iritantna reklama nego je za pohvalu i to "Pils plus" - "zezamo krizu", jer prvi put u nekoj nasoj reklami za pivo, zensko celjade (i to dobro) - pije pivo! :shok:
:pivce:
Korisnikov avatar
By walt333
Ona gde lepe uloske po satoru, da ne bi prokisnjavalo. Mislim..... :gubitnik: :sveca:
Korisnikov avatar
By starsailor
onaj ruzni klinac (ma cela porodica) u reklami Coca Cole ( mislim da je hrvatska reklama)

i najiritantnija Rama margarin kada pevaju, ne znam kako pevaju kod vas, al kod nas je :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ona propast reklama za Stars zhvake mi sad prvo pada na pamet, ko da im je Maja Marijana dala ideju, ali ima ih josh...:gubitnik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!