Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Tresh-grl
pojavu i stav prvenstveno.
ako je cica lepa onda sve :D
Korisnikov avatar
By Modesty
Uglavnom sve,nekako mi je logično da ako volim žene,da ta žena treba što više da je žena.
za mene fem ne znači samo da mora da nosi suknju i štiklice,može biti i sportski obučena ali da ima ženstvene pokrete,da je njegovana.......
Korisnikov avatar
By DeVision
Kod femme devojaka me uvek privuce, umerenost i kod pojedinih, finoca :zastava:
Korisnikov avatar
By Blady
Volim sveeeeeee volim sebeeeeee
Korisnikov avatar
By Blady
Ja volim zenke...... hahahhaha :peva: :peva:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by emo_haos_
Slika
Ajao EMo :D :D :D
Moj ukus :love:
Korisnikov avatar
By badu
evriting?
kreativnasam k'o pop.
Korisnikov avatar
By Hys.
Pamet.

I ono što napisah ovde ranije.
sve definitivno..

Kad smo kod femmica.. Naletim na klip na ju tjubu, a bolje da nisam -.- Ovo mi je najbolji lez par sa TV ekrana koji sam videla do sada.. I nikad se nisam nešto ložila na fiktivne likove, međutim njena ulooga je tako jebeno moj tip..

Slika

evo i klipa ako nekog zanima..

Korisnikov avatar
By Hys.
svaki put kad vidim naslov pomislim na pičku
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Slika

Slika

Slika

Slika

volim to ženstveno držanje. nežnost i gracioznost. za mene je to ženstvenost, a ne nužno štikle i dugački nokti.
Mislim da je većina lezbijaka neka žilava femka odnosno izlaze one iz tog okvira femke. Takodjer sport ne povezujem sa fem curama, posebno grublji. Za mene fem jest njegovana, lijepa, mekana kao svila, sa poprsjem lijepim, nježna...
Kod njih volim sve. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802916#p2802916]heksagon123 napisao:[/url]Mislim da je većina lezbijaka neka žilava femka odnosno izlaze one iz tog okvira femke. Takodjer sport ne povezujem sa fem curama, posebno grublji. Za mene fem jest njegovana, lijepa, mekana kao svila, sa poprsjem lijepim, nježna...
Zasto devojke koje se bave sportom ne mogu da budu fem? :D licno, znam dosta cura koje su na primer u karateu a veoma su fem, bas i kako si ih opisala. Osim kad se radi o sportu, ali to je samo drugi deo njihovog zivota, to ne mora da bude povezano.

A sta ja volim kod fem cura....mozda najvise onaj zenski pogled, ni jedan muskarac ikad ne moze tako pogledati. :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810852#p2810852]AndrieExilia napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802916#p2802916]heksagon123 napisao:[/url]Mislim da je većina lezbijaka neka žilava femka odnosno izlaze one iz tog okvira femke. Takodjer sport ne povezujem sa fem curama, posebno grublji. Za mene fem jest njegovana, lijepa, mekana kao svila, sa poprsjem lijepim, nježna...
Zasto devojke koje se bave sportom ne mogu da budu fem? :D licno, znam dosta cura koje su na primer u karateu a veoma su fem, bas i kako si ih opisala. Osim kad se radi o sportu, ali to je samo drugi deo njihovog zivota, to ne mora da bude povezano.

A sta ja volim kod fem cura....mozda najvise onaj zenski pogled, ni jedan muskarac ikad ne moze tako pogledati. :D
Fem cure mogu sta hoce.
Realno. A kad sam mislila sport- mislila sam na krajnosti : MMA boksacice , body building na ekstremnoj razini itd. Mada opet sve je to relativno i stvar ukusa. Ako se cura sa velikim misicima osjeca fem , ona je fem. Sport dosta podize samopouzdanje i dobro djeluje na psihu , da ne govorim o liniji. Zato bi se i ja trebala pocet necim- baviti od sporta ili barem nesto rekreativno :), Al najprije da cu u doma nesto vježbat i tako se održavati. :)...ali fali mi nesto svakako da izbacim energiju.

Ma fem cure su melem za dušu-ja mislim da je to najbolji opis. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!