Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ancheHm. Ajde ti to meni upotrebi u rečenici.
blago tebi kad nisi cuo
kako uhapsise karadzica, tako nam servirase i tihovanje. valjda suptilno predlazuci duhovnu aktivnost onima koji se potresose
Originally posted by MarsOriginally posted by gorilicaObrao si bostan ako te ti chuju. Ima da te pocepaju ko mache mushkatlu.
"umlatio ga ko Panta pitu", " Lud je ko struja"... Totalno odsustvo duha i sharma po meni. Pre svega originalnosti.
Al ne brini, ja ću da te branim.
Originally posted by jukiei nemoj da si surov. ja kazem da me nervira, a ti me teras da upotrebim u recenici!
E tako ima neka knjiga u Mamut Megastoru (u fazonu nalaženja sebe u filozofskim vodama i tihovanju) gde ima priča o nekoj princezi koja bira princa i onda ti biraš ponuđen odgovor na neko pitanje i po tome ideš na sledeću stranu. Na kraju navodno treba da stigneš do večne mudrosti.
Originally posted by ancheOvako...u mom kraju mače cepa muškatlu.
e da. mislim da je mace zgazilo, a ne pocepalo muskatlu :ekspertkinja_za_macke:
Originally posted by Mr.Jamah mah od schvece
BRATE! Kada to cujem...
GAJBI, slichno kao i ovo prvo, ali manje mi je iritantno...
ShVECA, mislim stvarno...
Originally posted by ZwezdicaNarocito kad koriste nepravilan engleski (ako vec zelis da koristis jezik, najmanje sto mozes da uradis je da se informises o tome kako se pisu reci ili kada se i gde koristi clan) ili kada ga pisu lajk dis.
Nervira me uzasno preterana upotreba engleskog jezika i zamena nasih lepih reci koje inace POSTOJE u srpskom rechniku (ako nisu ljudi znali) engleskim!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!