Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Uh...
Znaci, mnogo se cudno osecam i imam veliku veliku tremu...

Svi koji me znaju, znaju da sam bio deo inventara svakog petka i subote u Apartmanu i Toksiku i retko po drugim gay mestima
ali od juna kako sam imao decka pa do sad, nisam uopste izlazio jer sam provodio vreme sa njim

i sad...kada njega vise nema i kada bi ponovo trebao da pocnem da izlazim
JA IMAM TAKO VELIKU TREMU

jer sam se odvikao od izlazaka
i tako mi sad deluje cudno sto moram da se spremam i sve ostalo

Da li se Vama nekada desilo/desavalo nesto slicno
i kako ste se suocili sa time?

Hvala
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hmmmm... Izasao si iz, kako sam razumela, ozbiljne i obecavajuce veze i sad bi da se vratis ranijem momackom zivotu.
Ta trema o kojoj pricas pre bi se mogla nazvati osecajem teskobe.
Mozda ti se i dalje ne izlazi, ali bi na silu da se vratis na scenu, iako si u dusevnom smislu i dalje " porodican covek " u vezi.
Nije nista strasno, moj ti je savet da sacekas jos jedno nedelju dana, da se naviknes ponovo da si slobodan momak i da onda u velikom stilu stupis na podijum nekog od okupljalista.
Daca
Korisnikov avatar
By Blady
Ma opusti se.... i ja sam danas htela da izadjem, ali svi rade sutra.. bezveze...
Nema zbog cega da te hvata treba, tamo su svi opusteni... :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by A.F.K.A.OB
Napunio sam 17 godina.
:rotflmao:

On: Ne. Nisam izlazio mesec ipo, so see ya 2nite
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uvek iam tremu malu pred izlazak, tipa sta cu da obuchem, pre nego sto udjem u lokal, ali tada sve prestaje.. Mada, to nije ni trema, nego neka prijatna uzbudjenost.. :)
Korisnikov avatar
By maka
Imala sam tremu dok nisam upoznala Zwezdicu,od kad nju znam,ne postoji blam za mene :D :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka
Imala sam tremu dok nisam upoznala Zwezdicu,od kad nju znam,ne postoji blam za mene :D :smeh: :smeh: :smeh:
:sekirica:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by maka
:sekirica:

:zacepi: :smeh:

dakle,B.U. - pod hitno na kafu sa Zwekijem xD

:mazi: @Zwezdica
Korisnikov avatar
By Zwezdica
B.U je lep mladjan gay, njami.. mozeeeeeeeeeeee.. :D *opterecna lepim gay decacima* ccc.. :blush: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zavisi kakav je izlazak. Gde, kad, sa kim, kako....Recimo veceras sam bila na vrlo opustenom rodjendanu, popila par pica, klopala, ispricala se sa ljudima-laganica....Nema tu nikakve treme, kucna atmosfera...

U principu nemam, sem sto neko napisa "prijatne uzbudjenosti".
Nekad je ta prijatna uzbudjenost samo izrazenija :D
By ~ Le Saint X ~
B.U je lep mladjan gay, njami.. mozeeeeeeeeeeee.. :D *opterecna lepim gay decacima* ccc.. :blush: :roflmao:
:)

I'm in
Korisnikov avatar
By Zwezdica
B.u znam.. :) videh fotka.. cute cute cute.. :cvece:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Superstar!

Jeee...videli se

a ja sam trenutno uzasno sjeban
i bio sam nikakav na zurci...
i,eto, vracam se po prvi put u zivotu busem u 02.05h

i shvatio sam, u stvari, koliko mi je sve nekako bilo cudno...i koliko mi nije bilo stalo do toga sto sam izasao vec sam samo zeleo da on bude pored mene
ali sam ja jedna uzasno ponosno budala koja nece da predje preko svojih obecanja
i poceo sam da mu pisem poruku i napisao i umesto da pritisnem send ja sam pretisnuo delete
i
sad slusam Jewel i Foolish games
i

sve je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooooooo
fucking wrong

i....

fuck
fuck
fuck

:sigh:
By ~ Le Saint X ~
B.u znam.. :) videh fotka.. cute cute cute.. :cvece:
hvala ti mico
:mazi:

dogovoricemo se za neko vidjenje ovih dana

:kiss:

i ti si totally cool

I don't kiss girls
but I like them
:)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
B.u. :) tnx..
Necemo da se kissamo, ne brini, ja samo volim lepe gay decake, chitaj GAY tj. bezopasne.. ;)
By ~ Le Saint X ~
B.u. :) tnx..
Necemo da se kissamo, ne brini, ja samo volim lepe gay decake, chitaj GAY tj. bezopasne.. ;)

ali evo ti jedan virtuelni poljubac

:kiss:

oh...malo si me smirila svojom porukom
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne boj se, bezopasna sam.. hehehee.. :) pitaj Horusa i Htona.. bili smo u trojcici.. :D
By ~ Le Saint X ~
Ne boj se, bezopasna sam.. hehehee.. :) pitaj Horusa i Htona.. bili smo u trojcici.. :D
ah! njih dvojica su mice!
i ti si ondaK sigurno...
idem da popijem nesto za spavanje jer sam bas bezveze i ako ne popijem ne znam da li cu napraviti neku glupost

love ya!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam se uradila fervexom, znas kako me je umrtvio, kao bensedin da sam popila.. :iskolacen:
Jeftin, a radi.. :D
Idi pavaj, pa ako ti bude do gluposti kada ustanes, ti napravi.. ;)
Sweet dreams.. :bisou: :bisou:
Korisnikov avatar
By deran
Pa ovde nije trema od izlaska,zapravo...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Daliborka
Hmmmm... Izasao si iz, kako sam razumela, ozbiljne i obecavajuce veze i sad bi da se vratis ranijem momackom zivotu.
Ta trema o kojoj pricas pre bi se mogla nazvati osecajem teskobe.
Mozda ti se i dalje ne izlazi, ali bi na silu da se vratis na scenu, iako si u dusevnom smislu i dalje " porodican covek " u vezi.
Nije nista strasno, moj ti je savet da sacekas jos jedno nedelju dana, da se naviknes ponovo da si slobodan momak i da onda u velikom stilu stupis na podijum nekog od okupljalista.
Daca
Oh,teta Daco...
Ovo je bila treca nedelja kako odlazem izlazak
I u sustini mi se uopste ne izlazi
vise je to hajde da vidim ljude koje nisam video od juna - 5 meseci!!!!

cak...sinoc mi je toliko smetao dim jer tih 5 meseci sam totalno bio
smoke free

ma, ne znam...

hvala na savetu
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by deran
Pa ovde nije trema od izlaska,zapravo...

Nego?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by B.U.
Uh...
Znaci, mnogo se cudno osecam i imam veliku veliku tremu...

Svi koji me znaju, znaju da sam bio deo inventara svakog petka i subote u Apartmanu i Toksiku i retko po drugim gay mestima
ali od juna kako sam imao decka pa do sad, nisam uopste izlazio jer sam provodio vreme sa njim

i sad...kada njega vise nema i kada bi ponovo trebao da pocnem da izlazim
JA IMAM TAKO VELIKU TREMU

jer sam se odvikao od izlazaka
i tako mi sad deluje cudno sto moram da se spremam i sve ostalo

Da li se Vama nekada desilo/desavalo nesto slicno
i kako ste se suocili sa time?

Hvala
Hahahahaha, da.
Kad sam bila sasvim mala (tipa 16 godina), pred svaki izlazak u Industriju sam imala tremu, da ne verujes. Doduse, tada su mi izlasci i sve to bili toliko novi i neobicni, da mi je to bilo kao da idem na prijem kod engledske kraljice licno. Taj izlazak se nekako cekao cele nedelje, vrsile su se logisticke pripreme (mene i ortakinju iz razreda su naizmenicno moji ili njeni skupljali oko 4 i razvozili kucama, te ih je trebalo nagovoriti - inace nista od cele price ili bus u 2:10), trebalo je skupiti pare (zakinuti na uzini), nasminkati se, obuci, srediti.
Takav osecaj nisam nikad osetila u nekoj drugoj prilici - nesto izmedju reise fiebera i treme pred javni nastup, par puta su mi se tresle noge od uzbudjenja pred ulazak u klub (doduse, tad je Luna Lu radila kao eye check, a i ja sam izgledala uzasno maloletno i svaki put se cimala jer su mogli da me ne puste zato sto imam manje od 18 godina - par puta sam morala da slazem da mi je stariji brat unutra i slicno).
Sad mi se to vise ne dogadja, u klub odem i sama i potpuno nenasminkana, nesredjena, onako kako sam se zatekla u gradu posle posla i slicno. Sad mi je kao da idem do trafike.
Medjutim desilo mi se jednom u skorije vreme, ovog januara, devojka i ja smo se tek bile smuvale i ona je pustala u klubu, a ja sam ulazila i provalila kako imam leptire u stomaku i drhtim. Bolest.
By fazza
Vechito sam imao tremu pred izlaske, bilo mi je za nijansu lakshe onda kada sam cheshce izlazio, kao i ti, ali sada kada nisam izashao od 1. januara do danas, ne mogu da ti opishem koliko mi je teshko da se ponovo vratim u celu tu prichu. Ipak, ja sam fenomen za sebe, mene muche neke druge stvari, kod tebe je u pitanju neka privremena blokada, kao shto i sam kazhesh tuga za nekim proshlim vremenima, bivshim dechkom... Znash kako se kazhe: klin se klinom izbija, i zato ti prepisujem terapiju: redovna poseta, svakog petka i subote, Apartmanu ili Toxicu, zavisno od raspolozhenja. :)

Znam da cesh biti ok, ne sekiraj se. :friends:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by B.U.
Originally posted by Superstar!

Jeee...videli se

a ja sam trenutno uzasno sjeban
i bio sam nikakav na zurci...
i,eto, vracam se po prvi put u zivotu busem u 02.05h

i shvatio sam, u stvari, koliko mi je sve nekako bilo cudno...i koliko mi nije bilo stalo do toga sto sam izasao vec sam samo zeleo da on bude pored mene
ali sam ja jedna uzasno ponosno budala koja nece da predje preko svojih obecanja
i poceo sam da mu pisem poruku i napisao i umesto da pritisnem send ja sam pretisnuo delete
i
sad slusam Jewel i Foolish games
Pa rekao sam ti da razgovaras sa njim i tako resite to.A ne da se durite obojica, niste deca + otkud znas da i on nije tuzan zbog cele situacije isto kao i ti i zasto je tako tesko poslati jednu j*benu poruku?
Korisnikov avatar
By Rei
Try having social anxiety disorder :pegla:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by fazza

Znam da cesh biti ok, ne sekiraj se. :friends:

Znam da hocu...Trebace vremena,ali...
It's gonna be alright

p.s. A zasto ti tako dugo ne izlazish?
Originally posted by Lakiboy_ns

Pa,rekao sam ti da razgovaras sa njim i tako resite to.A ne da se durite obojica, niste deca + otkud znas da i on nije tuzan zbog cele situacije isto kao i ti i zasto je tako tesko poslati jednu j*benu poruku?
Lokiboju...nije sve tako jednostavno posebno kada se nadju dva komplikovana stvorenja
By Tresh-grl
Ja sam primetila da kad pauziram nedelju dve s izlascima da se potpuno odviknem od toga i izadjem iz clubbing fazona.
Ali nista strasno,cim izadjem ponovo shvatim da sam sve to vec videla i prozivela tako da nije tesko vratiti se na put.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by m..

Hahahahaha, da.
Kad sam bila sasvim mala (tipa 16 godina), pred svaki izlazak u Industriju sam imala tremu, da ne verujes. Doduse, tada su mi izlasci i sve to bili toliko novi i neobicni, da mi je to bilo kao da idem na prijem kod engledske kraljice licno. Taj izlazak se nekako cekao cele nedelje, vrsile su se logisticke pripreme (mene i ortakinju iz razreda su naizmenicno moji ili njeni skupljali oko 4 i razvozili kucama, te ih je trebalo nagovoriti - inace nista od cele price ili bus u 2:10), trebalo je skupiti pare (zakinuti na uzini), nasminkati se, obuci, srediti.

Jesam li ja lepo rekao...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!