Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Beograd definitivno dobio turnir
Rukovodstvo ATP-a donelo je u utorak konačnu odluku da Beograd bude svrstan u red gradova domaćina ATP turnira.

Firma 'Femili sport' porodice Đoković otkupila je nedavno licencu od holandskog grada Amersforta sa namerom da preseli turnir u Srbiju, a uz garancije iz Beograda čelnici ATP-a u Šangaju jednoglasno su uvrstili glavni grad Srbije u kalendar takmičenja za sledeću godinu.

Sastanku čelnika ATP-a i prezentaciji beogradskog turnira u Šangaju prisustvovao je i gradski sekretar za sport Igor Miklja.

"Ono što je bitno je da je 'Femili sport' porodice Đoković dobio licencu, a da je nosilac cele priče bio Novak. U utorak je bio održan bord ATP-a u Šangaju gde je Novak predstavio praktično celu priču o turniru u Beogradu. On je kratko i vrlo efektno u roku od 5 minuta objasnio kako je sve to zamišljeno. Goran Đoković je govorio o tehničkim detaljima, a tu je bio i predstavnik turnira u Amersfortu koji je potvrdio da je saglasan sa premeštanjem u Beograd", rekao je Miklja.

Turnir će se održati od 4. do 10. maja 2009. između turnira iz Masters serije u Rimu i Madridu, a u vreme održavanja takmičenja u Eštorilu i Minhenu. Igraće 32 igrača, nagradni fond trebalo bi da iznosi preko 350.000 evra, a značaj ovog takmičenja za Beograd je neprocenjiv, ističe Miklja.

"Ovo je verovatno jedan od najznačajnijih događaja koji je Beograd dobio još od devedesetih, čime se u sportskom, turističkom i poslovnom smislu još više vraća na mapu Evrope", kaže Miklja.

Iako se beogradska Arena nameće kao najlogičnije rešenje za održavanje turnira u Beogradu, najavljeno je da će se takmičenje prve godine održati na terenima "Gale Muškatirović" na Dorćolu, a kasnije će biti preseljen u Akademiju Đoković na Novom Beogradu koja bi trebalo da bude izgrađena do 2010. godine.

B92

E tq,ili tako nekako :D

Ako modovi misle da je tema o tenisu mnogo,spajajte :P
Korisnikov avatar
By deran
Pa ja nisam čuo da je tako nešto u planu...ne znam,ovo sam zakačio negde na vestima,pa potražio na netu:beba:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Paranoid Androgynoid
a WTA a WTA?! :hyper:
ili bolje ne.. umrecu :drama:
i ja hotju wta turnir :snob:
Korisnikov avatar
By Marvin
I ja.
Žene bih od prvih 30ak voleo uživo da gledam bar 20... a muške, retko koga.
Korisnikov avatar
By spliff
ma hotju jetcu da gledam. i tachka :D
By Ulix
Super sto imamo ATP turnir.

Ali kad bi Bg dobio i WTA turnir, umro bih od srece. :tetka:
Korisnikov avatar
By Dina
Pre neki dan gledala vezano za ovo na tv... dakle u maju je ATP turnir. Kazu potvrdili su hrvatski teniseri, a Novak ce se potruditi da dodje jos tenisera sa vrha liste... Juuupiii....

Nadam se da ce moci da se nabave karte? Javljajte ovde cim cujete gde ih ima...

I ja bih vise volela da gledam WTA turnir ali dok ne dodje i ovo je super, samo da odem...

:tenis:
By Sixto
Srbija 2007.
"Mamu im jebem! Treba one stadione u bezene pretvoriti kad nista ne valjaju! Tolike pare dobijaju a ne daju nikakve rezultate!"

Srbija 2015.
"Nataknem ih na kurac! Jebo ih tenis kad ne mogu ni u prvih 20 da udju! Otisla stara generacija i sad slobodno moze korov po onim terenima da raste!"

Sve je to divno sve je to super, samo da tenis ne bude aktuelni trend za ovih par godina pa da za neko vreme na rasprodaji na buvljaku kod kineza mali Novak ne bude prodavao licencu kupcima iz Albanije, Mongolije ili Etiopije!
By Ulix
I najverovatnije ce Sampras biti promoter turnira. Sto znaci da cu ga napastvovati ako dodje u Beograd. :hyper:
By Ulix
Videli smo. Tragicno je. :drama:
Korisnikov avatar
By deran
Šta je i što je tragično-ne razumem...
By Ulix
Originally posted by deran
Šta je i što je tragično-ne razumem...
To je zvanicni sajt Noletovog ATP turnira u Beogradu.

A tragicno je to sto je odvratan i sto ne nudi prakticno nikakve informacije. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Da se razumemo... jeste on andr konstrakšn... ali... i FB profili nude više informacija i pregledniji su...

Mislim, mogli su više od 3 minuta da potroše na izradu.. onoga...
Korisnikov avatar
By Delete
Da su ucenicima srednje skole dali za domaci da odradi sajt bio bi bar 5 puta bolji.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sljaka, sljaka, sljaka! Hocemo i WTA!
By Ulix
Hocemo, hocemo. Ali ko nas slusa? :cookie:
Korisnikov avatar
By Marvin
A možda i Jelena...

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=121364

A meni se sve čini da je novinarima dosadno...

I :pljuje: na T Savez kad oni sami moraju da ogranizuju turnire... (mislim, OK, naravno da će da im se isplati, da tu altruizma nema... ali za koji kurac savez postoji? da Brena u širokim šemširima tapše po Wimbledonu? )
Korisnikov avatar
By Dirrty
To ce biti ludnica... non stop prepuno.

Mislim da ce biti potrebna veza da covek pronadje mesto, cak i u najranijim fazama takmicenja.

Ali cool.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jaoj, mene strah od pomisli da ce nase budale da zvizde Hrvatima. Plasim se i nereda.

:uplasen:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce
Jaoj, mene strah od pomisli da ce nase budale da zvizde Hrvatima. Plasim se i nereda.

:uplasen:
pa, s obzirom ko sve danas u Srbiji "prati" tenis, ovo je skoro siguran scenario :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Dina
Na drugoj temi o tenisu me izignorisase... :durenje: pa se setih da ima bas tema o ovom turniru... Dakle idete li vi na Serbia open?

Ja (mi) idem(o) :peva:

Dolazi Arnaud Clement :love: :yay:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!