Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Da li neko zna u kojoj teretani/rekreativnom centru ima program pilatesa za muškarce, pošto je u većini slučajeva isključivo ženska grupa. Hitno je, te bih cenio ako neko što pre može da mi pomogne!

Hvala unapred! :)
Korisnikov avatar
By V25
Ako može more info na u2u. Ne marim što ću biti smešan :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pilates za mushkarce? Nije da osudjujem :D Ali definitivno nijedan mushkarac nece zavrshiti na pilatesu. To shto neko ima pishu, nije osnov da se naziva mushkarac.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahhahahahaha...hajd da zanemarim goreizrecene gluposti...

kako nekome moze da bude hitan pilates? hahahhah
Korisnikov avatar
By bakalar
Ne razlikuju se, koliko sam ja upucen ...

ali da, postoje razliciti stilovi ...

Mene interesuje, preporucuje li neko odredjenu skolu pilatesa u Novom Sadu ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada nisam znao tacno sta je to... ali sto je najvaznije od svega... zasto je to posebna aerobna kategorija...

I cemu to tacno sluzi?

A sto se tice teme, sigurno nije mislio na razliku izmedju muskog i zenskog pilatesa, vec je jednostavno pitao postoji li negde gde uopste ima muskaraca na pilatesu, da ne bude jedini.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Ne postoje muskarci koji idu na pilates :lol:

Ali neko uvek mora da bude prvi.
Go for it V...javi nam jel daje rezultate pa da svi krenemo da se valjamo po podu i da se izvijamo na onim velikim loptama za pilates :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Stvarno ne znam zašto bi bio problem da ga muškarci vežbaju, kad je za njih i osmišljen (ok, jeste bilo za bolesne i ranjene mušarce... ali... to je to :) )
Korisnikov avatar
By Delete
Mozes da se prikljucis bilo kojoj "zenskoj" pilates grupi. Ne verujem da ce iko da odbije tvoje pare, a trening kao trening, za sve je isti.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.
I taman ce od pilatesa da dobije lepo oblikovane butine i straznjicu da mu izgledaju onako oblo i zenski a to je valjda san svakog muskarca :lol: :kakodane:

Please people
:milkacanic:
By Ulix
Pobogy Laki, imas li jos neku predrasudu da prospes. :lol:

@Beogradjanin: Ako vec nisi nasao grupu, mogu se raspitati u mojoj teretani da li imaju grupu sa muskarcima ili za muskarce. Znam da imaju pilates, ali nisam obracao paznju da li ga treniraju samo devojke.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
O Pilatesu imam al necu da preterujem...mada se bojim da je vec kasno za to. :lol:

Ma nek trenira ko sta hoce, samo kazem da kad se vec vezba treba vezbati nesto sto daje rezultate a ne valjati se po fluroscentnim mekanim loptama :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
znam da je kolorado imao problem da se ubaci u grupu jer je musko...

..inace, pilates je osmislio Pilates, koji je, jel'te bio muskarac, za ranjenike...koji su, isto, mahom bili muskarci.....takoreci.....budalastina je na kvadrat sto je sad problem da se neko ubaci na pilates ako je musko
Korisnikov avatar
By bakalar
a tip sa tvoga avatara ima bas tanusne butine :pirat:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste Laki!
A da su lopte kojim slučajem maslinasto zelene, onda bi od tolike muškosti treninga i kurac rastao.

Strašno.
:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:lol:

Ma nije poenta u boji lopte to je samo jedan detalj u vezi toga koji sam zamjetio :cvetduga:

Ajd necu vise zajebavati ovde trenirajte aerobik, pilates, kupite work-out kasete od Jane Fonde pa uz njih vezbajte ako hocete :lol:

Peace out :peace:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Delete
Mozes da se prikljucis bilo kojoj "zenskoj" pilates grupi. Ne verujem da ce iko da odbije tvoje pare, a trening kao trening, za sve je isti.
Pitala kod mene, ne vredi ni da plati duplo, ne primaju tipove. Kakva budalastina.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Mislim da kod jedne devojke koja ima svoj fitnes klubic idu i muskarci na pilates. Ajd raspitacu se pa javljam! :teg:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne znam gde ima pilates za pedere, al znam da su u japanu tek poceli muskarci po prvi put u svetu da treniraju ritmicku gimnastiku.

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!