Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
pusti coveka nek' potiskuje kad voli :D

tema je skroz 'koja je sledetja da nabode mene = pilence tek uteklo iz kokosinjca'

vidim eya ispade volonterka :giggle:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by J...
Originally posted by Daliborka
Treba se sto vise smejati, da li od srece , ili od muke, nije bitno... :lol:
Pogresno. Tuga ne treba da bude inferiorna emocija u odnosu na srecu. Smejanje od muke je kiselo smejanje a u sustini tada imamo potrebu za (auto)destrukcijom (zurke, opijanje, veselje koje se pretvara u tragediju itd.)
Tugu treba odtugovati, svesno je osetiti, doziveti i proziveti. Posle odredjenog vremena pocece sama da prolazi.
Dobro, citala sam i ja ljubice Danijele Stil i bas tako pricaju i junakinje i heroine njenih romana :
" Tugu treba odtugovati, svesno je osetiti, doziveti i proziveti. Posle odredjenog vremena pocece sama da prolazi. "
:drama:
No, delimicno si u pravu - Tugu treba odtugovati, ali samo tugu proizislu iz fizickog gubitka, tj. smrti bliske osobe..
Sve ostale tuge su besmislene. Plakati i tugovati zbog izgubljene ljubavi - promasena investicija vremena. Ne kaze za dzabe stara romansa:

" Jer ni jednom srcu
nece lakse biti
I ne vredi ni zbog koga
gorke suze liti... "

:cuddle:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by EYA
smej se smej... najvise volim osmeh tvoj, ljumbavi moja, zivote moj... :rock:
A ima i ona pesma u dushu shto dira :

" Ooooo, sve su isto pricale
sve su isto lagale
Sad me vise niko nema
ja sam srecna zena...
Kad me zivot zaboli
kad me sreca napusti
Casa vinjaka i muzika
najbolji su drugovi

Zhivote moj, gorak li si bio
chemeru moj, dushu si mi pio.... "

:pivce:
By J...

Dobro, citala sam i ja ljubice Danijele Stil i bas tako pricaju i junakinje i heroine njenih romana :
" Tugu treba odtugovati, svesno je osetiti, doziveti i proziveti. Posle odredjenog vremena pocece sama da prolazi. "
:drama:

Eto, ja to nisam citala. :cita:
No, delimicno si u pravu - Tugu treba odtugovati, ali samo tugu proizislu iz fizickog gubitka, tj. smrti bliske osobe..
Sve ostale tuge su besmislene. Plakati i tugovati zbog izgubljene ljubavi - promasena investicija vremena.
A zar odlazak kao i smrt nije gubitak i zar osoba koju volimo nije bliska osoba?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa jeste, na neki nacin, ali kad neko umre - znamo da nema sanse da ga ikada vise vidimo, a kad prekinemo sa ljubavnom partnerkom i ona ode, ipak ona nije otisla bespovratno i ima sanse da je ponovo vidimo.

No, u svakom slucaju, nikad mi ne tugujemo zbog drugih osoba, vec zbog sebe. Nama nedostaju te druge osobe kojih vise nema oko nas, pa zato i tugujemo. Iz krajnje sebicnih razloga.
Zato sam protivnica tugovanja i predlazem smeh !
:yes:
By pipinveliki
Originally posted by RuznaGlupaZla...
odmoriti se od nje
:up:
Korisnikov avatar
By Modesty
Zavisi od niza faktora:
Pod jedan,ovisi o tome da li sam ja ostavljena ili sam ja ostavila,da li još uvijek volim ili mi je svejedno.
Tako da ne mogu dati odgovor na pitanje.
U svakom slučaju me po malo jebucka navika.
By Garbo
Predah. Obavezan.
Nikako se ne upustati odmah u novu vezu.

Revizija proslosti i vizija buducnosti.
Analiticki osvrt na trenutno stanje duha i svesti.

I sve tako do naredne veze.

:bubblegum:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!