Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by J...Dobro, citala sam i ja ljubice Danijele Stil i bas tako pricaju i junakinje i heroine njenih romana :Originally posted by DaliborkaPogresno. Tuga ne treba da bude inferiorna emocija u odnosu na srecu. Smejanje od muke je kiselo smejanje a u sustini tada imamo potrebu za (auto)destrukcijom (zurke, opijanje, veselje koje se pretvara u tragediju itd.)
Treba se sto vise smejati, da li od srece , ili od muke, nije bitno...
Tugu treba odtugovati, svesno je osetiti, doziveti i proziveti. Posle odredjenog vremena pocece sama da prolazi.
Originally posted by EYAA ima i ona pesma u dushu shto dira :
smej se smej... najvise volim osmeh tvoj, ljumbavi moja, zivote moj...
Originally posted by Daliborka
Dobro, citala sam i ja ljubice Danijele Stil i bas tako pricaju i junakinje i heroine njenih romana :
" Tugu treba odtugovati, svesno je osetiti, doziveti i proziveti. Posle odredjenog vremena pocece sama da prolazi. "
Originally posted by DaliborkaA zar odlazak kao i smrt nije gubitak i zar osoba koju volimo nije bliska osoba?
No, delimicno si u pravu - Tugu treba odtugovati, ali samo tugu proizislu iz fizickog gubitka, tj. smrti bliske osobe..
Sve ostale tuge su besmislene. Plakati i tugovati zbog izgubljene ljubavi - promasena investicija vremena.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!