Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Azdaja
Rad, rad, rad - bar u momE slucaju :lol: Otvoris novi lokal i sama ga sredis, a ako ni to ne pomogne otvoris jos jedan kao ja... :pop:

i sama ga prefarbash i okrechish
hahahahhahahaha

hahahaa, da...poenta je u tome sve sama da uradi :D :smeh: :camac:
Korisnikov avatar
By Daliborka
A opet kazem, za jednu dobru i kvalitetnu vezu sa pretenzijama da bude dugotrajna i korisna, potrebno je si partnerku traziti medju ispisnicama, uz dozvoljenu razliku od maksimum 7 godina.
Uz to, pozeljno je da partnerka bude slicnog intelektualnog i obrazovnog profila, sa nama slicnim sistemom vrednosti u glavi i sa slicnim moralnim karakteristikama.
Tek kad se svi ti uslovi ispune, mozemo se nadati dugotrajnoj vezi.
:yes:
Tesko je to naci, ali nije neizvodljivo. U nekim godinama nije vise sramota ni angazovati Agenciju za bracno i intimno posredovanje. Lepo napises svoj profil i listu pozeljnih osobina potencijalne partnerke i nadjes je preko Agencije.
Korisnikov avatar
By Daliborka
I da, HollywoodGirl , nisi dobro naglasila vokal u naslovu teme.

Valjda kazemo " iz duuuuuuuge veze ", a ne " iz dugeeeeeeee veze ".

:)
By жњ
Originally posted by Azdaja
Rad, rad, rad - bar u momE slucaju :lol: Otvoris novi lokal i sama ga sredis, a ako ni to ne pomogne otvoris jos jedan kao ja... :pop:

moj choek! :carica:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Dijeta,promena frizure ili shopping su obavezna stavka nakon raskida posle duge veze.
U pocetku mi je potrebno malo vremena da budem sama sa sobom a posle nastojim da izlazim sto cesce i budem okruzena prijateljima.
Korisnikov avatar
By dj dark angel
ja sam uzela da radim ko crnac
mada me onda sustiglo kad sam imala prvu malo duzu pauzu
a i zavisi koliko duge veze...
nznm...treba lepo preboleti.pa onda nastaviti dalje.
By жњ
sta raditi...

ne ulaziti u rebound kombinacije.. brze zamene koje ti zaigraju mozak da ne vidi gubitak i anesteziraju usamljenost!

srediti sebe iznutra, usvojiti znanja iz proslog iskustva, nauciti nesto novo...

a kada se nadje sredina...

otvoriti se drugim ljudima...

..i nastaviti potragu.... :nematogsmajlija:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by жњ
sta raditi...

ne ulaziti u rebound kombinacije.. brze zamene koje ti zaigraju mozak da ne vidi gubitak i anesteziraju usamljenost!

srediti sebe iznutra, usvojiti znanja iz proslog iskustva, nauciti nesto novo...

a kada se nadje sredina...

otvoriti se drugim ljudima...

..i nastaviti potragu ;)

Ma koliko god vremena trebalo :up:
Korisnikov avatar
By Blady
Zaista ne znam... prolazim kroz razne faze...
Sto sam starija, mnogo blaze reagujem....
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Jao koja tema-navlakusa :)
Sto ne napises lepo: "Solo sam! Zene, dodjite na mene!" :avalon: :balerina: :bubbles:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by жњ
sta raditi...

:up:

ja uvek posle duze veze imam potrebu da budem duze vreme sama.
da se presaberem, vidim ko sam sam sad, tj sta sam naucila...
na greskama, naravno...
ali i sta sam dobro uradila...
nista nije samo crno, ili samo belo.
uvek nesto izgubis da bi nesto drugo dobio... dok ne naucis sta zapravo zelis :saksofon:

ja mislila da znam sta zelim... kad ono... ispadne da nemam pojma i jos nisam ni iz jaslica izasla :beba:

bezanje od samog sebe moze da potraje, ali uvek ima isti ishod... :budilnik:
Korisnikov avatar
By Bebi Dol
prebolish pa tek onda nastavish...ulaziti u bilo kakvu vezu nakon duge veze veoma je sebichno prema osobi sa kojom neshto pokushavash :(

tako barem ja to vidim.
Korisnikov avatar
By dj dark angel
Originally posted by Bebi Dol
prebolish pa tek onda nastavish...ulaziti u bilo kakvu vezu nakon duge veze veoma je sebichno prema osobi sa kojom neshto pokushavash :(

tako barem ja to vidim.
potpuno se slazem.
Korisnikov avatar
By starsailor
Sta raditi kada izadete iz dugeeee veze?

odgovor: Placem

:lol:

al ozbiljno placem samo sada mi je smesno
Korisnikov avatar
By m..
pa vjerojatno krenes mnogo cesce da govoris 'ja' nego 'mi'. i gledas da se sledeci put izboris za vise slobode.
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by Bebi Dol

tako barem ja to vidim.
Ja se sa ovim delimicno slazem. Jer na svu srecu (srecu Hollywood girl) ima na svetu a i ovde kod nas jaaako puno devojaka kojima su sheme, razne kombincije, onenightstand-ovi potpuno prihvatljivi, te svakako nece imati problem da se dooobro zeza!
Sto se mene tice, meni je u jednom trenutku posle vrlo neprijatnog raskida bilo potrebno bas dosta vremena da se oporavim i mesecima uopste nisam bila sposobna za bilo kakvu emociju prema nekoj drugoj devojci. A kako nisam neki fan bilo kakvih kombinacija i pokusaja, u principu sam bila sama, sabrala se i nastavila dalje!
Korisnikov avatar
By Myself
Zavisi kakva je veza bila i od toga da li si ostavljen ili ti ostavljas, kao i od razloga razlaza, odnosno raskida.
Mnogo je komplikovano pitanje.
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by Birthday_girl
Jao koja tema-navlakusa :)
Sto ne napises lepo: "Solo sam! Zene, dodjite na mene!" :avalon: :balerina: :bubbles:
ha ha ha Sjajno!
Korisnikov avatar
By EYA
svaka patnja nas uci onom najvaznijem, a smeh je konacan ishod... oslobadjanje... od patnje.
Korisnikov avatar
By EYA
hoces sad sa mnom u dugu vezu ? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by EYA
svaka patnja nas uci onom najvaznijem, a smeh je konacan ishod... oslobadjanje... od patnje.
Tako je.
Treba se sto vise smejati, da li od srece , ili od muke, nije bitno... :lol:
Samo se smejte :lol: , smejte :lol: , smejte se :lol: !
Smejte se !
:lol:
Nemate mnogo izbora u zivotu - ili cete se smejati, ili cete plakati !
Izaberite smeh !
Korisnikov avatar
By EYA
smej se smej... najvise volim osmeh tvoj, ljumbavi moja, zivote moj... :rock:
Korisnikov avatar
By EYA
svaka veza pocinje neobavezno :nokti:
By J...
Originally posted by Daliborka

Treba se sto vise smejati, da li od srece , ili od muke, nije bitno... :lol:
Pogresno. Tuga ne treba da bude inferiorna emocija u odnosu na srecu. Smejanje od muke je kiselo smejanje a u sustini tada imamo potrebu za (auto)destrukcijom (zurke, opijanje, veselje koje se pretvara u tragediju itd.)

Tugu treba odtugovati, svesno je osetiti, doziveti i proziveti. Posle odredjenog vremena pocece sama da prolazi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!