Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by AngraMaina
peking je, da prostis, sranje. nemoj da ides. nikad nisam jeo gore noodles od njihovih. sve im se raspada ali ne na prijatno-dekadentan nacin, nego onako, krs-yu-devedesete. a i cene su preterane. mislim nije sve lose, secam se tri-cetiri jela sa mesom koja su bila ok, ali nekako kao da nisu bila kineska, polukineska, eto
Originally posted by 2Q2Bstr8Nije bas to sto trazis, ali u Glumcu (na Trgu, ulicica gde je MAxi), ne da prave sendvice, nego rasturaju.... Za 110 dinara dobijes takvu sendvaju da ti treba 3 dana da je pojedes. Njihove i sendvice i palacinke toplo preporucujem
e da, jedno pitanje. je l' zna neko neku dobru ('aj da kažem) "sendvičaru"? ali ne sendviči tipa kifla+premaz+praška+sir, već negde gde su sendviči onako - tipa Subway. veliki, različite vrste peciva, pa onda imaš da biraš da li hoćeš unutra prženu piletinu, biftek, ćufte, pa ti stave luk, papriku i salatu, pa sir, pa premaz, pa hoćeš ljuto ili ne itd...
istina, nadao sam se da će se u ovom talasu otvaranja raznih tržnih centara i franšiza i ovde pojaviti Subway (najbliži je u ZG), ali od moje nade ću se slabo najesti.
Originally posted by 2Q2Bstr8U Kraljice Natalije ima nesto sto se zove slicno kao Subway, a natpis je napisan potpuno istim slovima kao sto inace pise Subway. I kad sam to video prosle godine, odlepio sam od srece u trenu, jer obozavam Subway, i utrcao unutra, ne sluteci na sta to zapravo lici. Kad ja tamo, a ono medjutim. Osecao sam se kao dete koje dobije prazno kinder jaje.
istina, nadao sam se da će se u ovom talasu otvaranja raznih tržnih centara i franšiza i ovde pojaviti Subway (najbliži je u ZG), ali od moje nade ću se slabo najesti.
Originally posted by 2Q2Bstr8Nisu nepodnosljivo skupi ("skupo" je relativan pojam, slozicemo se), ali nisu bas ni jeftini, posebno ako imas u vidu da to i nije restoran, vec sustinski brza hrana.
zaboravih Wok2Walk, nikako da odem tamo. znači jači su sa cenama?
Originally posted by kobra77+ zharkovo
duff
1. konjarnik - ustanicka
2. autokomanda - sa desne strane pre kruznog toka
3. piramida
4. delta city
Originally posted by KissQueenLoki je bio savrshen...ali savrshen.... to mislim pre nekih..paaaaaa.... 13-15 godina ( ).... od tada se pokvario.... mozda jednom u 2 godine pojedem tamo.... ali nije ni blizu kakav je bio... .. svaki dan sam tamo kupovala...
"Loki" (ugao Kralja Petra i Gospodar Jovanove) nije vise ono sto je nekad bio.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!