Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Onda luduj! Ako je vecj olakshanje, znachi da ti veza nije prijala. Dakle...kreni svojim putem i ne obaziri se. Druga pricha, ak´ osetish bol, tugu i sve loshe shto raskid za sobom povlachi.

Ovako...shta da ti kazhem? Koji si moj uopshte bila u toj vezi...? :carica:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Radi ono shto mislih da ce ti prijati, samo ne preteruj ni u chemu. Shto vishe drushtva i shto vishe obaveza... Meni je to pomoglo.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ta vasa veza je bas bila ozbiljna u doslovnom smislu te reci, cim kazes da sad imas zelju da se izludujes.
Sta ste vas dve radile u toj vezi, kad sad posle raskida osecas to veliko olaksanje ?
Korisnikov avatar
By KiWi

1) Nikako ne traži ozbiljnu vezu .. nađi nešto mlado, zgodno i droljasto i istresi se :)

2) Menjaj avatar ... HollywoodGirl!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Val
Onda luduj! Ako je vecj olakshanje, znachi da ti veza nije prijala. Dakle...kreni svojim putem i ne obaziri se. Druga pricha, ak´ osetish bol, tugu i sve loshe shto raskid za sobom povlachi.

Pa ne mora da znachi, mozda je samo kraj veze bio naporan pa sada oseca olakshanje zato shto su sav taj stres i napetost nestali.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Daliborka
Ta vasa veza je bas bila ozbiljna u doslovnom smislu te reci, cim kazes da sad imas zelju da se izludujes.
Sta ste vas dve radile u toj vezi, kad sad posle raskida osecas to veliko olaksanje ?
Bash!
By J...
Monogamija, ne upoznavanje drugih ljudi, zaklinjanje na vernost, skrivanje. :hekla:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Val

Pa ne mora da znachi, mozda je samo kraj veze bio naporan pa sada oseca olakshanje zato shto su sav taj stres i napetost nestali.

Sigurno nije do "kraja". Chitajucji uvodni post, nije mi ostavljen prostor da vidim srecju u toj vezi, JER devojka zheli da se izluduje. Deluje li ti da je u vezi to isto mogla? :mini:
By J...
Originally posted by KiWi

2) Menjaj avatar ... HollywoodGirl!

[/font][/size]
Ni jezik ne moze da pogodi iglom. :gotika:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Erm, a koliko je to DUUUGO?
By HollywoodGirl
Veza je trajala skoro 2 godine volela sam je i bila voljena ali je ona strasno zahtevna,komplikovana i nerazumna .Razlicito smo gledali na stvari i ja sam uvek popustala i prilagodjavala se njoj.Zapostavila prijatelje ,izlaske ispunjavala glupave ultimatume (prestani da pijes,pusis,druzis se sa bivsim devojkama ).Petak vece sam posle ne znam koliko izasla sa drustvom u toxic sto ona nije znala (zivimo u razlicitim gradovima) i posle divlje,pijane noci videla koliko mi je sve nedostajalo ,koliko sam bila sputavana i sva ljubav koju sam osecala prema njoj je jednostavno nestala ...a mislila sam da se to nikada nece desiti .Nedostajala sam samoj sebi jer sam se pretvarala u ono sto ona zeli da bude.

A za avatar upravu ste,red je da promenim :)
Korisnikov avatar
By starky
klinka se klinkom izbija,sto rece marchelo...

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa onda ti je super bez nje, zashto pitash shta da radis?
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa devojka nam govori da je free i zeljna akcije :D

:giggle:
By HollywoodGirl
Ivana me provali skroz :P ...Ma ja se samo malo olaksala valjda :) .Al ad kad smo vec kod akcije ...gde je najbolje mesto za izlaske i upoznavanje devojaka ...ja sam i pre vecinom isla po strejt mestim jel mi je drustvo strejt
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nadji muza i izrodi djecu, vidis da cure nisu za tebe.
:drama:

salim se, samo mi je doslo da to kazem, bas sam skot:roll:

ajde ozbiljno da probam:

nemoj da radis nista. Pocni da se od jutra privikavas na cinjenicu da si single girl. Znaci, druzi se sa ljudima, radi svoje svakodnevne aktivnosti ali bez nje, kako ne bi dosla u situaciju da kad upoznas neku novu pocnes da u njoj vidis supstituciju za bivsu (sto moze da bude lose jer je mozes otjerati ili zavoljeti prije vremena). Kad opet zaista budes sama, mozes naci neku novu.
Tako da za pocetak, ja ti predlazem da se druzis sa ljudima koje ZNAS i koji vec imaju svoje mjesto u tvom zivotu. I da izlazis naravno. Zabavljas se...

Najbitnije je da ne mijenjas silom svoj lifestyle, vec da das sebi na volju i polako se ponovo pronadjes - kad vec tako dugo nisi bila sama, mozda se u ponecemu i ne snadjes sa samog starta...

eto:blush: probao sam.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Rad, rad, rad - bar u momE slucaju :lol: Otvoris novi lokal i sama ga sredis, a ako ni to ne pomogne otvoris jos jedan kao ja... :pop:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by HollywoodGirl
Veza je trajala skoro 2 godine volela sam je i bila voljena ali je ona strasno zahtevna,komplikovana i nerazumna .Razlicito smo gledali na stvari i ja sam uvek popustala i prilagodjavala se njoj....
Kazi ti meni, a je li ta tvoja, sada vec bivsa devojka, bila dosta starija od tebe ?
Pitam, zato sto je to onda klasicna prica - Kad su u vezi jedna starija i jedna znatno mladja riba, onda ova starija neprestano soli pamet mladjoj i namece joj neke zabrane.
To je zato sto se ta matora vec izivela i sada bi da otpada u harmonicnoj, porodicnoj atmosferi, a mladja k`o mladja - zeli da prozivi, da se provodi....
Klasika, kazem...
Zato je najbolje biti u vezi sa osobama priblizno istih godina.
Korisnikov avatar
By Delete
Daliborka, nema to mnogo veze sa godinama. Znam za slucaj gde je jedna dosta mladja osoba bila u vezi sa starijom, a ova prva se vise "izivela" pre njihove veze i ogranicavala je stariju osobu do te mere da su raskinule uprkos tome sto im je bilo fenomenalno kad su fizicki bile jedna pored druge.
By Swanheart
Originally posted by Azdaja
Rad, rad, rad - bar u momE slucaju :lol: Otvoris novi lokal i sama ga sredis, a ako ni to ne pomogne otvoris jos jedan kao ja... :pop:

i sama ga prefarbash i okrechish
hahahahhahahaha
Korisnikov avatar
By Val
Veza je trajala skoro 2 godine volela sam je i bila voljena ali je ona strasno zahtevna,komplikovana i nerazumna .Razlicito smo gledali na stvari i ja sam uvek popustala i prilagodjavala se njoj....
Kazi ti meni, a je li ta tvoja, sada vec bivsa devojka, bila dosta starija od tebe ?
Pitam, zato sto je to onda klasicna prica - Kad su u vezi jedna starija i jedna znatno mladja riba, onda ova starija neprestano soli pamet mladjoj i namece joj neke zabrane.
To je zato sto se ta matora vec izivela i sada bi da otpada u harmonicnoj, porodicnoj atmosferi, a mladja k`o mladja - zeli da prozivi, da se provodi....
Klasika, kazem...

Pa kako onda ti i ja da s´ smuFamo? :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
Daliborka, nema to mnogo veze sa godinama. Znam za slucaj gde je jedna dosta mladja osoba bila u vezi sa starijom, a ova prva se vise "izivela" pre njihove veze i ogranicavala je stariju osobu do te mere da su raskinule uprkos tome sto im je bilo fenomenalno kad su fizicki bile jedna pored druge.

:smeh: Ima toga, ima! :D
By HollywoodGirl
Ona je mladja 2 godine.Ja sam se pre nje izivela ,par sam mislila da jesam i sva njom je bila zaista duboka ljubav sa leptircima u stomaku i varnicama ali njen pokusaj da meni promeni i prilagodi svoji prohtevima po meni nije ono sto prava ljubav jeste.Ja sam se od pocetka pogresno postavila i to svima sada kazem ako nekom dozvolis da te za***ava on ce to i raditi .Najgore kada si sa nekim ko misli da je ok tebe ogranicava a ti se tudis da ne sputavas njega.Ja sam mislila da je ljubav dovoljna da veza traje ali ocigledno sam pogresila ,mnogo toga je potrebno ...ljubav je samo uslov i ne garantuje nista .Svejedno ja sada zelim da se vratim svom starom zivotu jer ja sam bila u zabludi da mogu da se priviknem na monogamiju .
Korisnikov avatar
By Val
.Ja sam se od pocetka pogresno postavila i to svima sada kazem ako nekom dozvolis da te za***ava on ce to i raditi .Najgore kada si sa nekim ko misli da je ok tebe ogranicava a ti se tudis da ne sputavas njega.Ja sam mislila da je ljubav dovoljna da veza traje ali ocigledno sam pogresila ,mnogo toga je potrebno ...ljubav je samo uslov i ne garantuje nista .
:up:
By J...
Ja sam se pre nje izivela ,bar sam mislila da jesam

ja sam bila u zabludi da mogu da se priviknem na monogamiju .
Sta sam ja rekla! :deda:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Val
Klasika, kazem...
Pa kako onda ti i ja da s´ smuFamo? :nerd:
Ja sam nasu vezu zamislila vise kao seksualnu.
:blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!