Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by Modesty
Kako je to sve što ti se dešava u Užicu,a dva dečka,sponzori????
Pa bila sam na nekim desavanjima, na jednoj pozorisnoj predstavi koju sam dobila na poklon, na izletima u blizini, "poslao me decko na Zlatibor da se prosetam", u Bajinoj Basti na izletu, u Pozezi na izletu, izlazila sam u restorane, pekare, kafice, bila sam u kupovini, kupovala cizmice, suknjice, jakne, nedavno. Sad trazim vozaca i ide mi se u Beograd.
Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by J...
Originally posted by devojcica
Izlazim svakoga dana do prodavnice i natrag ako ne izadjem do biblioteke do internet kluba i natrag.
Nemas internet kod kuce? :D
Kao prvo, moj tata je otisao u postu i stavio zabranu na koriscenje nule. A kao drugo necu da trazim od njega pare za internet jer bi on to razvio u flert. Ne govorim sa njim. Necu da imam nista sa njim. Uredila sam da dobijam neke male pare od njega sto je njegova moralna duznost kao oca po krstenici za hranu da mi daje bez da trazim od njega, daje mi a ne trazim mu. A bogami to mu je i duznost po zdravoj pameti da mi daje da ga ne bi moj decko ubio kao misa u kupusu. Ne moze da mi ne daje nista od para koje je zgrnuo u svoj novcanik a koje mu je prakticno dao u ruke brat od mog decka za mene (nije znao dokle je doslo da meni otac nece da daje nista dok ja ne obecam da cu ostati u njegovom okrilju, u njegovoj kuci, kao cerka, kao devojka, kako hocu, sve ce da mi da, samo da ostanem, budala, ne vidi svoju sedu kosu naspram mojih 14 godina) Tukli su ga cini mi se, pa je zapamtio.
By J...
naspram mojih 14 godina
Samo da znas, ne isplati se lagati, na kraju se uvek odas i izblamiras. :zongler:
Korisnikov avatar
By devojcica
definitivno joj treba vozać...aloo,sat vremena na nožicama,pa od toga se dobijaju vene

:joint:
Nije zbog toga. Nego zbog selidbe u Beograd i nosenja torbi, a i u Beogradu se mnogo vise pesaci ako hoces negde da ides peske jer je mnogo veci grad od Uzica. Od biblioteke do kuce ne nosim skoro nista, samo torbu u kojoj se nalazi plasticna casa za sok, clanska karta za biblioteku, novcanik, papirne maramice, to je ukupno 200 grama. Takodje, kad sam u Beogradu, stalno treba nesto obaviti, neku rezervaciju, proveru da li ima mesta u nekoj turistickoj agenciji, setati tamo ovamo da overis neka dokumenta za fakultet, pa i za neki posao, sto da ne, postoje neki poslovi koji me cekaju u Beogradu, mozda cu da radim. Za to mi treba vozac, da obavlja to za mene. Da mi donese hranu iz pekare ponekad u stan, da ide u prodavnicu umesto mene...
Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by Clockwork Orange
Devojcice, da ti nisi malo prerasla age limit za sponzoruse? :glup:
Mislim da nisam. Medjutim, moj decko je moj najbolji sponzor. Ali mozda nije i jedini. Kad sam zadnji put bila u beogradu primetila sam da mi neko i dalje salje pare i upucuje na mene persone po raznim pitanjima, na primer, da od mene naprave pevacicu, da pogledam nekog decka za zenidbu... Najrazlicitije ponude.
Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by Pending-For-A-Bending
A da ti sponzor uzme bajs ili rolere? Ja kad sam bio sponzorusa stvarno nikad nisam morao da razmisljamo o tome ko ce me voziti. A ti jos otvras temu po forumu... Pa zar ti ne znas da su pederi siromasni?
Kupio mi je Nemanja Vidic fudbaler rolere kad smo bili u full vezi. A bajsikl imam. Samo, necu da se vozim, da se ne polomim. Oprezna sam sad u vezi sa tim stvarima i sa saobracajem. Ne sedam sa bratom da se vozim u autu jer smo se prevrtali kad je on vozi, na jednu stranu, na krov, na drugu stranu pa ponovo na tockove, pored puta, niz padinu, dok nas nije zaustavio zid od kuce, upali smo ljudima u dvoriste, kroz drvenu ogradu.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
naspram mojih 14 godina
Samo da znas, ne isplati se lagati, na kraju se uvek odas i izblamiras. :zongler:
To je greska u kucanju! :fist:
Korisnikov avatar
By devojcica
definitivno joj treba vozać...aloo,sat vremena na nožicama,pa od toga se dobijaju vene

:joint:
Od stajanja na jednom mestu se dobijaju prosirene vene a ne od hodanja. I ranije sam hodala mnogo, zbog kondicije, zbog zdravlja, zbog mrsavljenja, pa mi se nisu pojavile prosirene vene.

Sad idem peske zbog kondicije. Probala sam to, da samo sedim, da se ne krecem, kad sam se od kuce konektovala na internet, i nije mi se dopalo da nemam kondiciju.
Korisnikov avatar
By devojcica
Je li ti decko isto '79?
72. ali niko u to nije siguran osim mene :) Izgleda i prica kao da je 79.
Korisnikov avatar
By devojcica
naspram mojih 14 godina
To je greska u kucanju! :fist:
:) Nije, tako izgledam.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Jbg, ja se ponadao da nisi fejk, iako je sve govorilo u prilog tome. Aj idi lepo papi lepinju! :auto:
Korisnikov avatar
By cranky
e pa ljudi,hvala vam na ovoj temi,slatko sam se ismejala :roflmao:

jadna devojcica,toliko napacena dusa a tek je navrsila svoju 14/25-u godinicu... :misli:

vi se smejete...a njoj majka ne dozvoljava ni da jede...ccc :oklagija:
Korisnikov avatar
By devojcica
Nosim i mobilni telefon ponekad u torbi, ili u rancu, a ponekad ga ostavim kod kuce.
Korisnikov avatar
By devojcica
Originally posted by cranky
e pa ljudi,hvala vam na ovoj temi,slatko sam se ismejala :roflmao:

jadna devojcica,toliko napacena dusa a tek je navrsila svoju 14/25-u godinicu... :misli:

vi se smejete...a njoj majka ne dozvoljava ni da jede...ccc :oklagija:
Moja mama gleda mnogo spanskih serija, u sustini je dobra, ali hoce da postane zlobnica pa svaki dan menja nacin na koji bi da mene"izvede iz takta". Vise je luda nego sto je svako lud na svoj nacin, i to. Pa kad se to sve sabere, lici na nekog Frankestajna. Jedan dan hoce da bude dobra domacica, sto nikada nije bila, pa kupi neke supe, meso, da napravi dobar rucak. Medjutim, ima usadjeno u glavu da treba da se stedi, pa je frizider ipak uvek prazan i kad ima pare na raspolaganju...
Korisnikov avatar
By tinkerbell

Kupio mi je Nemanja Vidic fudbaler rolere kad smo bili u full vezi.
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By devojcica
Da, u full vezi. Sad smo u vezi, ali nije full. On je u Engleskoj a ja sam ovde, i kad se vidimo moze samo da me pita "Sta slusas sada?" i da mi kaze "Promenila si se", nemamo teme za razgovor kao pre... A i jesam se promenila.
By Pending-For-A-Bending
Da li je 20% forumasa stvarno umobolno pa mora da izigrava neko extra ludilo i da ima svoj dodatni virtuelni identitet i prica neke bolesne price i prozivljav aneki trip zivot?! Hmmmm. Treba i ja to da uradim....
Korisnikov avatar
By devojcica
Moj odgovor je, da, verujem u to. Samo ne znam da li je dobra ta brojka 20 %
Korisnikov avatar
By Modesty
Moj odgovor je, da, verujem u to. Samo ne znam da li je dobra ta brojka 20 %

da,samo što nam se čini da i ti spadaš u tu cifru.
Korisnikov avatar
By devojcica
Je li ti decko isto '79?
Odnosno, 70. je. Stvar je u tome sto sam ja pogadjala koje je on godiste i htela sam da kazem 72.? Medjutim kad sam ja rekla "Sedamdeset ..." i taman da kazem "i drugo" on me je prekinuo i rekao "Sedamdeseto sam" i onda ja sad nikako da se otmem utisku da je 72. onako kako sam ja prvo pomislila.

A moj drugi decko je '79. On ima uredna dokumenta da je '79. Indeks. I to je to. Nema dalje price.
Korisnikov avatar
By devojcica
Nemoj da ti sve bude dosadno. Ako ti je samo ovo dosadno, to nije strasno.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nisam takva zvezda. Zvezda sam kao uzor, pre svega kao manekenka i modni kreator. A onda kao super inteligentna u skoli i na fakultetu. Pa onda kao poznata devojka poznatih zvezda i mafijasa :andjelak: :carica:
Moj red, moj red!

Jesi li pobedila u nekom od serijala Velikog Brata?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!