Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by abcd
i=ju KAKO SAM PIJAN

OMFG

SAMO TALASAM ]PO TASTARIRO

:cobanica: :teg2: :trol: :trol: :trol:
SJAJNO :D

Ja tebe zapravo obozavam :love: ..i veruj ni blizu mi nisi sa lelujanjem bio :evilgrin:

..odlelujah sinotj ko niko moj :giggle:

tek treba da se saberem i prisetim se makar kljuchnih, ako ne svih, detalja :gatara:

charolija, charolija :vestica:
Korisnikov avatar
By bakalar
au tek sada sam se setio da sam juce svasta pisao u otprilike ovo vreme :zavist:
Korisnikov avatar
By bakalar
Armande vidim da si se setio svega ...

makar sudeci po raspolozenju :P

mada ih ja nisam brojao dvoje :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
taman posla da ih ja kacim... dobicete ih, pa radite sta vam volja :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
samo svoje :) iako si zaboravio o cemu si mi pricao pre nekog vremena ;)
Korisnikov avatar
By bakalar
ma napicu se (ponovo) pa cu okaciti sve

Slika
Korisnikov avatar
By Insorcer
uOpaaaaa, budemo mi to sve ponovili...dobro ne bash sve :giggle: ali onaj deo sa ispijanjem piva svakako :D

i da, po "raspolozenju" ne mozesh nishta zakljuchiti :P

shta si video-video si :cigareta:

A fotke bash chekam da vidim:andjelak:
Korisnikov avatar
By Blady
Hm... oket, na ovu zurku bih mogla prisustvovati... ;)
Korisnikov avatar
By dj dark angel
Originally posted by Black Lady
:party:

bice rejv bas
i odlican performans :avion:
Korisnikov avatar
By Blady
E vazi, i onako nisam izasla dugo na nesto dobro...a nadam se da me muzika nece razocarati... jel sam oguglala na sugavu masu, pa ne moram bas i na muziku, ako sam vec tu dosla, jelte zbog nje :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Black Lady
A o kakvoj se zurnjavi radi ovde?! ":andjelak:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Shta je nosadisti-ova tema nesto zamrla kao da niko vise ne izlazi nigde :kakodane:

Ja u subotu bio u gay provodu u Ns prvi put posle mesec dana i po obicaju je i dalje sve krcato i N i klub su toliko puni raspolozenih gejeva subotom da sve kipi :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja bila u petak u N...u subotu i N. i nesto malo u Dz....bzv....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Hej Zaljubljena znas da sam u klubu u subotu upoznao jos jednog naseg >zemljaka<?
Ima nas ko pleve izgleda a tako malo mesto :lol:

Meni je bilo super u subotu jer nisam mesec dana vec izasao u gay provod.A i moram priznati da sam otisao kuci iz kluba sa dva broja telefona od dva slatka momka a nisam se ni trudio nista da smuvam to veche :giggle: + najdraze od svega sto mi je jedan dechko videvsi da se palim na naseg domaceg pevacha B.B-a dao ladno njegov licni broj :D
Shoknatno i uspesno veche kao i svako u nasem skandaloznom klubu :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:klap:

Pa doduse, meni u subotu nije bilo tako lose...bilo je fino :)

Meni je jedino zasmetalo sto je bilo brdo momaka, ajako malo devojaka...mislim, nemam nista protiv vas, al ono...lezbejka sam pa... :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa bilo je i devojaka u klubu ali gejeva uvek ima vishe...sta ces kad smo mi drustveno aktivniji od vas.

Meni je jedna devojka upala u Wc u klubu dok sam pisao i onda je stajala iza mene i cuvala mi kao strazu pa sam onda i ja cuvao njoj strazu unutra dok je ona obavljala nuzdu da neko od onih pomahnitalih ispred vrata ne bi upao unutra...onda smo poceli da caskamo unutra o patikama i jos nekim stvarima dok se nismo setili da je vreme da izadjemo iz WC jer brdo ljudi ceka napolju :lol: :lood:

Kazem ja njoj:vreme je da izadjemo napolje iz WC-a pomislice ljudi da sam str8 pa mi ode reputacija.
Ona meni:ma sta me boli uvo ja sam ionako bi.
Ja njoj:e pa ja nisam bi ja sam ti gay sestro kao Elton John i George Majkl zajedno zato hajmo napolje:lol:

*verovatno nepotrebno ali ipak bih naglasio da sam bio pijan u subotu pa su moje klasicne inhibicije to veche izgleda otisle u wc solju zajedno sa svim pivom koje sam ispishao :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa izgleda da je dovoljno da zaboravish da zabravis vrata sa sobom u klubu i neko ce ti nenajavljen upasti :lol:
Da je meni upao tip isterao bih ga napolje 100% osim ako bi mi upao Norbert koji je to veche bio tamo :love: ali posto je bila devojka onda mi nije toliko smetalo a i ona je bila ubivena gore od mene sve joj sminka curila iz ociju :lol:
O boze tamo kad bi kamere postavili imali bi materijala za ceo serijal od 48 epizoda :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jao, Boze....idem za vikend u klub :lol: i necu zatvarati vrata :yay:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Ali ti koje si srece upasce ti neki pijani tip unutra umesto devojke :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Clockwork Orange
Laki, je li taj Norbert ima starijeg brata?
Ima koliko znam rodjenog brata koji je isto gay i bili su zajedno u klubu to veche ali tu su negde istih godina.Njegov brat ima slicno ime pocinje sa R i nizi je i sitniji dosta od Norberta :D

Norbert je plav, kratko osisan, lepo gradjen i dobar kao dobar dan :D

Sho?
Jel ga znadesh?
Voleo bih bilo sta da znam o njemu :)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Znam mu brata-upoznao sam ga pre nekoliko godina, ali se ne druzimo. A secam se da mi je promenuo tog Norberta, i jednom sam ih cak sreo zajedno, ali ne secam se ni kako decko izgleda, osim da je plav.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Izgleda N tacno onako kako treba a i igra extra :D

Mada sam se shokirao kad sam ih video da su se poljubili u usta u klubu...mislim hajde ljudi ipak ste braca jbt i to navodno rodjena :rambo:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!