Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Pending-For-A-BendingMeni su orangutani jezivi, ne mogu da gledam emisiju o orangutanima a da me ne prolaze žmarci, kao neki deformisani ljudi sa triput dužim rukama i licima
E, Drti, jedan moj drug se plasi majmuna. Kaze da su mu toliko strasni jer su toliko slicni ljudima. Cudno, ali i ja kad razmislim o tome stvarno mi dodju jezivi
Originally posted by MarvinPa evo citiraću gorilicu, koristio sam njegovu grading scale (srpska reč?):
To su tvoji glasovi jukie?
Невјеројатно.
Originally posted by gorilica
Moje poimanje zvezde je da je uvek u centru zbivanja i da se oko nje dize neka prashina zbog ovog ili onog. Pozitivnog ili negativnog.
Nije ovo takmichenje za omiljenog forumasha. Barem ga ja ne sagledah tako.
Originally posted by Superstar!Ukoliko ne koriguju svoje manljive liste, glasovi im se nece uvaziti.
Ja bas imam problem da sastavim listu... Deni regulisi ove varalice sto stavljaju vise ljudi ili samo za jednog glasaju!
Originally posted by greek_loverOvde ima greska - ja sam u tom momentu imala 37 glasova - znaci ovako Aleksandermagic - 12 i Doofkee - 10 i Seaman - 12 i Dragonite 3. To je ukupno 37 a ne 27. Pa cu sad da izmenim listu, da mi se ne umanjuju bodovi do kraja glasanja
E sad malo sujete posle 24 sata ... Lista koja sledi je radjena na osnovu glasanja do sada (zakljucno sa Dragonajte-om). Na manjkavosti nije gledano, nisu ukljucene samo liste koje nisu bile potpune.
63 forumasa je trenutno u trci za prestizno zvanje ZVEZDE FORUMA 2008
Posle 24 sata od otvaranja teme, nezvanicni TOP 15 izgleda ovako:
1. *deni* 82
2. Superstar 70
3. blenta 38
4. Dragonite 31
5. Daliborka 28
6. Dina 27
7. hlaefdige 26
8. Ulix 26
9. Simor 23
10. Ivana 23
11. Stefan 19 22
12. unic0rn 20
13. Dirtty 20
14. jukie 18
15. *STATUS* 17
Originally posted by FredericKo je to?
moji glasovi idu ovako:
2 Alexandarmagic
Originally posted by Superstar!Kао да не знамо да постоје људи који имају и по 6-7 налога...
Poznata recenica gubitnika "Ovo je namesteno"
Originally posted by LoniFrederic i ja ipak glasali za tebe Jeste da malo pises, ali je svaki post zvezdani
...
Odavno sam prestao da dolazim na ovaj forum na žalost.
Zbog toga nisam ni kompetentan da glasam, ni da primam glasove.
Ovde se ipak glasa za postove, a ne za ličnost.
Ipak mislim da je mnogo bolja varijanta kad se glasa tajno.
Šteta što ja ovo ne organizujem, ali nekako... izgubio sam interesovanje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!