Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Iris: Da to pile nije preparirana Paris? :eevil: Ako jeste, onda prelazi ulicu da je ne bih banovala. Ako, neka prelazi, ja cu je banovati svejedno. :ostrisekiru: A ako pile nije Paris, slobodno neka predje ulicu, ja i onako volim zrele koke a ne pilice. Njih bih mogla samo da pomazim, onako majcinski i tu bi se sve zavrsilo. :mazi:

MM and I: A u Srbiji i dalje pilici peske prelaze ulicu? :kasalj: Pa naravno, ta seljacka drzava nikada nece uvesti prevozna sredstva za pilice koja postoje u civilizovanim i modernim drzavama zapadne Evrope... Najlepsi prevoz za pilice je organizovan je u Svedskoj, manje mi se dopada u Finskoj, zanimljiva su u Belgiji, raskosna u Spaniji, barokna u Francuskoj a u Italiji u njima cak pustaju muziku (ja bio, video pa znam)... U Srbiji se pilici i dalje jedu, sto je katastrofalno saznanje. :drama:
Dok vi glodjete piletinu, ja se sada spremam za put - odoh u Pariz :bye: , ceka me frajer, idemo da slavimo prestupni cetvrtak... (ovde se to slavi, a ne kao u Srbiji - tamo se nista kako treba ne slavi :roll: ).
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce
Iris: ... ja i onako volim zrele koke a ne pilice. Njih bih mogla samo da pomazim, onako majcinski i tu bi se sve zavrsilo. :mazi:
100ko :smeh:

zrele koke :bale:
Korisnikov avatar
By Sunce
Aлександар: Тема о пилету ме је подсетила како сам некада, као школарац, спасио једно пиле од окрутне стварности. Десило се то једне гиздаве јесени, у тренуцима када је јутро препустило своју усхићеност дану.
Пријало би и мени да ме неко спасе, латицама ружа из овог неиздржа.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Val: Pile je preslo put i bas ga briga sta forum misli o tome. (stavlja sliku pilece noge na avatar)
Korisnikov avatar
By Sunce
Adenim: Pile je preslo ulicu da bi videlo moj novi avatar. :kosa: Ne vredi piletu, njegove slike koje postavlja za avatar uopste nisu za avatar.

Inace, poslao sam prijavu i zalbu moderatorima jer se zalazem za ukidanje ove teme. Svako ima pravo da prelazi ulicu. U sustini, svi imamo pile u sebi. Posto moderatori nisu odgovorili, postavljam anketu:

A. Pile je neduzno i niko nema prava da se mesa u njegovo prelazenje ulice - ukidanje teme
B. Pile je krivo i tema ostaje

Takodje, otvaram novu temu: sta mislite kakvo je pile korisnik iznad vas?

(izgleda da sam ja jedini koji stiti pile)
Korisnikov avatar
By Sunce
one of the people: pile je preslo ulicu da bih ga fotografisao. moja muz kaze da pile mora vise da trci da bi bilo zgodno. svejedno, fotografisacu pile u garazi i potrudicu se da mu istaknem njegove pilece grudi. :foto:

Cluniensis: Pile je preslo ulicu jer je pobeglo od losih ljudi. Citav svet se rusi nad nemirnom prljavstinom osvajajuce energije. Meni, poznatom po satiricno-ironicnom tonu, kao i hladnoj liniji naklonjenoj anglosaksonskoj visini, nije iznenadjujuce, cak naprotiv. U dobroj meri, prelazak pileta je uslovljen i mirisnom notom lavande kao i predskazanju koje mu se tog jutra desilo.

idomeneo: Pile je blistavo zutom bojom i svetloscu podsetilo na najsvetlije dane baroka. Ucinilo mi se u trenutku da cujem Vivaldija i zagor renesansnih balova. Nije ni cudo sto je Marija Antoaneta u svom dvoristu gajila pilice.

dungoll: Daj, ne serendan, pile preslo ulicu? :lol:
Pa jebote, sta da ocekujes od njega takvog? Ha, ha, ha, mislim ortak, potpuno cool, ludilo to prelazenje ulice. Meni se ucinilo da pijan ne vidim nista a ipak sam ga video. :hyper:
Ono zuto pa prelazi. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
decko: Brat, njegova devojka i ja juce celo poslepodne gledali kako pile prelazi ulicu. :lol: Totalno je cool prelazak pileta, podsetilo me je na neke niskobudzetne filmove u kojima glumi divna Shannon Tweed :love: . Mislim, sto puta vidjena scena, i zuta pojava koja ne leti, ali dobro, ko voli takve pilice-filmice, preporucujem mu da uz neko umereno zestoko picence i dobre grickalice pogleda pile. :smeh: Cool pile. :trep:
Korisnikov avatar
By dungoll
@ Sunce : :D daj bre ne serendaj, pile je prešlo ulicu - ali ja ga ipak nisam video! :) :kiss:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Kittrie: PojGytsdgi, sahanfo akjdhl...wwDeiajdnkp doBiJala wiryaj jUhdnaelekand jakh wou

rhjabY psfnloafka ud da bi aoka nisAm die aj ruTana. i onDa ste vi tolewwantni..R ugnala

oprostite, mora' sam...
Korisnikov avatar
By zboO
..nisam ja pile...ja sam kobac!!..

:peace:
Korisnikov avatar
By Sunce
MS.CHASTITY PARIAH:

Pre nego sto odgovorim, recite mi da li je pile homofobicno ili ne!

Ako nije homofobicno, pile je prelepo preslo ulicu, zagrlilo je gej polulaciju i reklo je da bi se zrtvovalo za nas. Njegova boja bila je topla poput silazeceg Sunca za nasu populaciju.

Ako je pile homohobicno, ulicu je preslo tako pateticno i ogavno, da mi se povraca. Uopste necu da trosim prste za kucanje o njemu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Treshgrl: Ja mislila da sam se predozirala pa da haliciniram pile. Dobro je, znaci ipak sam se istripovala. Ma moja keva pravi za rucak pile, pa mi zvoca kako ne znam da ga isecam. Hajde sto ne znam da secem hleb, nego ne znam ni pile. Palim na zurku, al ce biti lesenja.

Deksi: Na piletu mi se samo dopada kosa. Dobro, nije kovrdzava kao moja, ali i pile ima lepu kosu.
By Pending-For-A-Bending
Vel Boy: Zabranjujem piletu da predje put!

Gneebo: Pile Jangcekjang

Dungoll: Pile je preslo put jer je krajbejbi. Buhu! Krajbejbi pile! Buhu!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by gneeebo
Kittrie: PojGytsdgi, sahanfo akjdhl...wwDeiajdnkp doBiJala wiryaj jUhdnaelekand jakh wou

rhjabY psfnloafka ud da bi aoka nisAm die aj ruTana. i onDa ste vi tolewwantni..R ugnala

oprostite, mora' sam...
:rotflmao:
By J...
maka: pile je dojajno! :rock:
Korisnikov avatar
By Marvin
bakalar-
Slika

:-/

enrage-

pile prešlo put? baš pile? pileće onako?
ahahahhahah haha haha

(posle 10 minuta)

prešlo PUT? put? :lol: :lol: :lol: :lol:

(par sati kasnije)

pile prešlo put, pile prešlo put, pile prešlo put :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Azdaja i maka....pie je preslo put zato sto je popilo ONO :ozbiljan:

Sta god to bilo :neznam:
Korisnikov avatar
By deran
Burak-BL: Pile je prešlo put da čuje kako Stoja super pjeva:D
Korisnikov avatar
By deran
Sing:

U Kuala Lumpuru pile baš i ne prelazi put... :nope:

U Singapore je već druga priča:colorado:
Korisnikov avatar
By Berserker
ns.happy - A jel pile u S&M fazonu? Jer ja sam soft...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Marvin
ns.happy- ima neko link tog prelaska? torent?
:pucaodsmeha:
Originally posted by Marvin
bakalar-
Slika

:-/
:roflmao:
Originally posted by Sunce
Treshgrl: Ja mislila da sam se predozirala pa da haliciniram pile. Dobro je, znaci ipak sam se istripovala. Ma moja keva pravi za rucak pile, pa mi zvoca kako ne znam da ga isecam. Hajde sto ne znam da secem hleb, nego ne znam ni pile. Palim na zurku, al ce biti lesenja.
:lol: :up:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
B.U. - Oh mon dieu, nabildovano pile je preslo put jer je videlo Marka #47, i da bi se videlo sa boxerom. A i ipak je Apartman prekoputa a vreme je da se vrati na scenu.

et toq!

Galateja - jer je videlo plave norveske rukometasice, zajedno sa kapiten(k)om Gro Hammerseng i njenom devojkom Katjom Nyberg, autovanim lezbejkama

Zaljubljena - iako je kupovalo nove bele carape, pile je MORALO da predje ulicu jer je ugledalo Draganu Mirkovic :dj:

Val - lez pile je otislo put Nemacke, tamo ce moci slobodno da se vata sa drugim lez piletom na sred Diseldorfa bez bojazni da ce ga napasti horda razularenih balkanaca :zastava:

Tresh - pile se nacisto istripovalo methom nakon neke zurke kod lika koga ni ne zna, da bi na kraju tako izvozano otislo kod manikira gde je ova riba primetila da ima nesto belo u nosu. tu se pile jos vise istripovalo, zajebalo manikira i sve i preslo ulicu kod njegovog lerdija sa najboljim koksom pevuseci "Bundu od Nerca" Tine Ivanovic

Pending-For-A-Bending - pile serijski ubica je preslo ulicu jer je ugledalo aktiviste :sekirica:

Blond Brat - jer je pile prekoputa nosilo Lacoste tike i Fred Perry musku trendzu i morala je da ga pita gde je kupilo :kosa:

Stefan19 - Jer je videlo petla kako izlazi iz ferarija, a usput mu je nesto curkalo iz guze. hm, mora da se dobro kandzija. a i ima cir na vratu... HEEEELP PLEAASSEEE!!!

Paki - Vest o piletovom prelasku puta mozete naci na sledecem linku:

www.gsa.org.rs/zastojepilepresloput.html
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by jovanabeograd
Stefan19 - Jer je videlo petla kako izlazi iz ferarija, a usput mu je nesto curkalo iz guze. hm, mora da se dobro kandzija. a i ima cir na vratu... HEEEELP PLEAASSEEE!!!

Paki - Vest o piletovom prelasku puta mozete naci na sledecem linku:

www.gsa.org.rs/zastojepilepresloput.html

:lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
mikka: Pile je preslo put jer je to navijena igracka koju sam dobio od svog decka. :sladoled: :meda: Kad god moj decko nije u prilici da me vidi, pile predje ulicu i zagrli me umesto njega. Pile jeste lepo :sweet: , ali ja svog decka volim vise. :love: :obraz:

BBB: Nije da se uvlacim administratorima, ali unicorn i avalon su najkorektnije prokomentarisali zasto je pile preslo ulicu.

KgCS3: Pile je preslo ulicu da bi kupilo novu cetkicu za zube. I ono, kao i ja, menja cetkicu na svakih 15 dana. :bolestan:

VIVISECT: Kao da ste se vratili sa Solunskog fronta. To pile nema covek zasta da uhvati. :pih: Ja volim ovakvo meso:

Slika uf.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!