Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By devojcica
Pa u stvari nije pozeljno da odeca koju nosi stvarno bude preskupa jer takvog decka koji nosi preskupu odecu svrstavam u ovce za sisanje bez obzira na to koliko zaradjuje i da li je zvezda.
Inace, neki treba da znaju da zvezde zive skoro kao i svi obicni ljudi, a pogotovu moji sugradjani u Uzicu treba da se navikavaju na tu cinjenicu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ona je iz Uzica josh... :smeh:

Boys I think we got a live one here :trampolina:
By J...
Originally posted by devojcica

Inace, neki treba da znaju da zvezde zive skoro kao i svi obicni ljudi, a pogotovu moji sugradjani u Uzicu treba da se navikavaju na tu cinjenicu.
A jesi ti zvezda? :snob:
Korisnikov avatar
By devojcica
Da, a moji sugradjani misle da zvezde ne jedu domaci ajvar.
Korisnikov avatar
By devojcica
Nije Kostic :diplomac: Diplomac je. Stvarno. Zavrsila sam faks tra la ala la la
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Diplomac je, faks zavrsila :lol: :rotflmao:
Ma j*be se tebi onda
:vogue:

Strike a pose :vogue:
By ...Sitnicava...
Ako ja pobedim na konkursu, mogu li da ti pustam "Zlatibore, pitaj Taru, da li pamti ljubav staaaaaaru..."? :lol:

Misim, cisto zbog tvoje domovine, jedna prava zvezda ne sme da zaboravi odakle vuce korenje! :lol:
Korisnikov avatar
By devojcica
Rec po rec i decko koji ima kefalo izvuce iz mene sve ono sto treba da zna. Imam srece sto nekako uvek dam pravi materijal, kvalitetan, iz koga mogu da izvuku sve o meni.
By J...
Rec po rec i decko
Jel bas mora decko? Moze li devojka? :bubblegum:
Korisnikov avatar
By devojcica
Moze devojka. Stvarno. A ja sam prava devojcica. Mozete da racunate da sam strejt. Svrstavaju me u bi zato sto mogu jako da zavolim devojku, ali ne dam da me devojka dodirne, poljubi, nista, samo moze da me gleda i da razgovara sa mnom.
By J...
ali ne dam da me devojka dodirne, poljubi, nista,
A zasto ne das? :D

Zvezde kao sto si ti treba sve da probaju. :cool:
Korisnikov avatar
By devojcica
Sve sto je zdravo. Po mene to ne bi bilo zdravo. To bi za mene bilo kao sto je za nekoga silovanje.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma ti nisi normalna :lol:
A taman sam htela da se ponudim da te vozim, al sad necu :durenje:
By J...
Po mene to ne bi bilo zdravo.
To su ti sve predrasude, devojcice. Muskarci ne znaju da vode ljubav tako lepo i emotivno kao zena sa zenom sto ume. :drama:

:cool:
By Swanheart
jao bouze, ja placem od smeha
pocinjem da gotivim lakija :smeh:
Korisnikov avatar
By devojcica
Mada, malo mi je degutantno da mi devojka nosi torbe, a ja cu stalno da putujem i ne samo na putovanjima, nego i po Beogradu, do auta i do stana. Ipak, neka to bude decko.
By J...
Ipak, neka to bude decko.
Sto je sigurno, sigurno je. :smeh:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nije Kostic :diplomac: Diplomac je. Stvarno. Zavrsila sam faks tra la ala la la
Radmila Manojlovic???
Seka Aleksic?? a ne cek, Seka je matora... :hmm:
Znaci, kontam da si neka zvezda granda, samo ne znam koja od njih je iz Uzica... :hmm:

DUSAN SVILAR????? :shok:

Ne, ne...on je iz Subotice, znam zbog Ive i Vuka....ju da nisi IVA???? :love:

Milan Stankovic???

Aj daj mi inicijale, da ne bubam bezveze :molise:
Korisnikov avatar
By devojcica
Nisam takva zvezda. Zvezda sam kao uzor, pre svega kao manekenka i modni kreator. A onda kao super inteligentna u skoli i na fakultetu. Pa onda kao poznata devojka poznatih zvezda i mafijasa :andjelak: :carica:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
dajte, ljudi, ciji je ovo dupli nalog, zabole me stomak od smeha?!
Korisnikov avatar
By devojcica
Niciji. Nova sam ovde. Sto ne znaci da sam nova na internetu. Internet mi je omiljena vrsta zabave.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nisam takva zvezda. Zvezda sam kao uzor, pre svega kao manekenka i modni kreator. A onda kao super inteligentna u skoli i na fakultetu. Pa onda kao poznata devojka poznatih zvezda i mafijasa :andjelak: :carica:
Zvezda si ti maminu picku, da prostite na izrazu.
Da si zvezda, ne bi ti na Forumu trazila vozaca, vec u odgovarajucim agencijama.
Korisnikov avatar
By devojcica
Vidi se nista ne znas o svakakvim agencijama. Oni mogu jednom od nekoga da uzmu pare za uslugu ali dva puta ne. Niko nije toliko blesav da im da pare dva puta. Njima je vaznije da se lepo obuku za stranku i da budu slatkorecivi nego da daju dobru uslugu. Probaj pa ces videti. Sve sto ti daju drzi vodi dok majstori odu.
By Swanheart

jao hvala ti na temi, korisnije mi je bilo ovo smejanje nego da sam otisla u teretanu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!